babsee 11.04.07, 13:02 Widzialyscie gdzies na allegro moze?moja corcia go uwielbia i bardzo bym chciala jej kupic.A moze w jakims sklepie?jestem z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crazycocos Re: Elmo-szukam maskotki 11.04.07, 13:32 Wpisz w wyszukiwarkę allegro "elmo" i znajdziesz 6 stron) WIem bo też szukam) Daj znać jak Ci się jakiś spodoba,może jak kupimy dwa to jakiś rabat wynegocjujemy) Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Elmo-szukam maskotki 11.04.07, 13:41 Hej a szukasz może jakiejś konkretnej? Mam jeszcze trochę zabawek z ulicy sezamkowej chociaż większość maskotek Elmo poschodziła przed świetami. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Elmo-szukam maskotki 11.04.07, 13:44 No Elmo wlasnie chce.Jeden jest Elmo.Reszta to jakies ciasteczkowe potwory i Berni itp. Bede szukac na allegro w takim razie. ps.Betty sprzedajesz na allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Elmo-szukam maskotki 11.04.07, 13:49 Tak Na razie mam to, ale nie jestem pewna czy czegoś w domu jeszcze nie mam. www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4175513 Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Elmo-szukam maskotki 12.04.07, 08:02 betty,jak bys miala normalnego Elmo-nie grającego,nie skaczacego,Normalnego, włochatego-taka przytulanke, to ja chetnie kupie.A powiedz mi czy ten telefon jest zniszczony? Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Elmo-szukam maskotki 12.04.07, 09:41 Wieczorkiem sprawdzę i jakby co dam ci znać na priva. Telefon jest prawie jak nowy, ma niewielki ślady używania. Odpowiedz Link Zgłoś