Dodaj do ulubionych

Bartek-Wrocław

15.04.07, 17:44
Wiem, że było milion wątków na ten temat ale powiedzcie mi czy na Psich
Budach jest w końcu ten Bartek czy nie? Kiedyś podobno mieli zamknąć ale wg
strony www Bartka ten sklep nadal jest. Poza tym czy Smyk jest czy usunęli? I
jeszcze jakiś sklep na Kamiennej, czy któraś z Was może mi napisać gdzie to
jest? tzn nie gdzie jest Kamienna ale dokładnie ten sklep.
Czy ktoś był ostatnio w Astrze i czy już jest tam w czym wybierać?
Byłam dziś na Bielanach i niestety marny wybór jeżeli chodzi o sandalki z
gumowym czubkiem rozm 22- tylko jedne całe niebieskie, brzydkie.
Za to parę fasonów z Suprfitów z zeszłorocznej kolekcji (te z piłkami na
przykład) za ok 100zł, jakby ktoś był zainteresowany. Fajne ale my chcemy z
osłonką na paluszki.
Obserwuj wątek
    • sylaluk Re: Bartek-Wrocław 15.04.07, 17:57
      Hej
      ten sklep na Kamiennej to na rogu z ulicą Gajową, sprawdz jeszcze w Ferio Gaj
      (ten sam właściciel)

pozdrawiamy
      Sylwia i Hubi(24.09.2003)
    • marie7 Re: Bartek-Wrocław 15.04.07, 18:07
      Na Psich Budach już nie ma Bartka,ma być w Arkadach.Smyka zlikwidowali ale
      będzie na Grunwaldziesmile
    • pia_ Re: Bartek-Wrocław 15.04.07, 18:29
      Dzięki za info o Superfitach, potrzebuję model z piłką do chodzenia po domu dla
      siostrzeńca r. 25 i dla mojej córki r. 27 (były kiedyś jedne czerwono-
      pomarańczowe), ale dotychczasowa (zimowa) cena 169 zł to był jakiś idiotyzm! Do
      Bartka w Pasażu Grunwaldzkim nie dotarłam, bo już czasu nie starczyło, ale
      Smyka widziałam smile. W Astrze nie ma nic. Powiem szczerze, że jeśli chodzi o
      Bartki to dla mnie prawdziwym hitem jest sklep Urwis w Opolu - mają tam
      wszystkie modele, które mi się podobają i których bezskutecznie poszukiwałam we
      Wrocku, a i ceny niższe, obsługa miła, no i jest to vis a vis mieszkania mojej
      mamy smile
    • martap10 Re: Bartek-Wrocław 15.04.07, 22:31
      Magdo, zadzwoń do Ferio Gaju. Byłam tam dziś, ale właściwie nic nie obejrzałam,
      bo się bardzo spieszyłam, rzuciłam tylko okiem na sandałki. Akurat tym z gumkami
      się nie przyglądałam, ale na pewno jest więcej niż jeden kolor, nie mam jednak
      pojęcia, w jakich rozmiarach. Dzwoń, może się czegoś dowiesz. Powodzeniasmile
      • tulcia Superfity 15.04.07, 23:24
        Bylam dzisiaj na Bielanach i chcialam zdementowac plotke o superfitach. Sa
        owszem z zeszlego roku te z pileczka, ale w cenie 149,90 i nie ma zadnych za
        100. Byla jedna para za 89 bodajze, ale bez pileczek i bez wkladki zelowej.
        Szkoda, bo specjalnie tam pojechalam po butki dla malej.
        • mmala6 Re: Superfity 16.04.07, 09:14
          Tulcia, to nie plotka, bo mialam te buty w rekuwinka pania pytalas?
          bo ich na polce nie ma. Pani je przyniosla z zaplecza. I mowie o rozm 22, bo
          taki chcialam, pani przyniosla cztery pary w roznych kolorach (dwie pary z
          pilka i dwie na rzepy), przyniosla tylko 'meskie' bo takie chcialam ale pewnie
          dziewczece tez sa. Byly za 109zl bodajze.
          Widzialam te za 89 z rybka na zapiecie ale byly za male (rozm 21).
          • tulcia Re: Superfity 16.04.07, 09:57
            No pytalam wlasnie. I mowila, ze maja tylko w cenie 149 zł
            a jakie mialy kolor te z pileczka?
            • mmala6 Re: Superfity 16.04.07, 14:59
              no niemowzliwe! przeciez sama mi je przyniosla! moze sie juz sprzedaly te
              tansze? bo ja widzialam je na polce ale nie prosilam o ich przyniesienie bo nie
              chcialam takich drogich. Chcialam te z rybka (za 89) wieksze i wtedy pani mi
              przyniosla te inne (rybki nie bylo). Nie pamietam juz kolorow, jakies ciemne
              chyba,przyniosla mi cztery pary a Mlody ryczal i nawet nie zdazylam przymierzyc.
    • a.e Re: Bartek-Wrocław 18.04.07, 18:14
      Ja tez poszukiwałam tych sandałek z gumowym czubkiem. Niestety takie buty robią
      tylko do 26 numeru. Szkoda, bo są świetne. Moja córka jest akurat na granicy
      26/27. Na Bielanach bardzo maly wybór. Pojechalam na Komandorską do Areny
      (chyba) i tam jest większy wybór, a i ceny niższe. To stoisko mają wkrótce
      zlikwidować, bo Bartek ma zamiar sprzedawać swoje produkty tylko w sklepach
      firmowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka