mamajudo 28.04.07, 11:08 Szukam sukieneczki do Chrztu w starym stylu. Chodzi mi o taką długą, niby indyjską, niby "chłopską", taką jakgdyby koszulowatą. Czy ktoś taką gdzieś widział??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inek5 Re: sukieneczka do Chrztu w starym stylu 28.04.07, 11:29 Widziałam taką w katalogach quelle wejdź sobie na ich stronę chyba też powinna być. Odpowiedz Link Zgłoś
mamajudo Re: sukieneczka do Chrztu w starym stylu 28.04.07, 16:55 Dziękuję! Może ktoś widział jeszcze coś podobnego? Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: sukieneczka do Chrztu w starym stylu 28.04.07, 18:57 ja mam długą sukieneczkę do chrztu. Kliknij na link poniżej i zobacz katalog chrzest. O taka Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mamajudo Re: sukieneczka do Chrztu w starym stylu 28.04.07, 19:08 Dzięki, ale chodzi raczej o niebłyszczącą sięsukienkę Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
inek5 Re: sukieneczka do Chrztu w starym stylu 28.04.07, 19:27 gdzieś to jeszcze widziałam w jakimś katalogu chyba albo w dzieciowej prasówce ale niedawno. Były też takie z wełenki zaraz przejrzę jak znajdę to ci napiszę gdzie szukać Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: sukieneczka do Chrztu w starym stylu 28.04.07, 19:53 ja swoją szyłam, wymyśliłam sama wzór i z pomysłem poszłam do krawcowej, może zrób tak samo... Odpowiedz Link Zgłoś
mamajudo Re: sukieneczka do Chrztu w starym stylu 28.04.07, 19:53 Dzięki! Znalazłam jeszcze na www.holan-sklep.pl?photo/315.jpg i ładne (a nawet w promocji) na mininiebo.pl Ale jeszcze czekam na dalsze propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: sukieneczka do Chrztu w starym stylu 28.04.07, 21:28 a taka?? www.next.co.uk/shot.asp?b=G32&p=368&s=14&n=undefined&vMode=undefined jest w nowej kolekcji next Odpowiedz Link Zgłoś
mamajudo Re: sukieneczka do Chrztu w starym stylu 29.04.07, 09:31 Ooo, ta jest piękna!!! Dostępna w Polsce? No i ile kosztuje? Dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: sukieneczka do Chrztu w starym stylu 29.04.07, 18:52 piękne są w zarze, właśnie takie płócienne, ale widziałam tylko kremowe (i to takie ciemniejsze). Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: sukieneczka do Chrztu w starym stylu 29.04.07, 22:24 jeśli podoba Ci sie akurat ta którą wkleiłam, to w Polsce jest tylko jeden sklep w W-wie (nie wiem czy mają taką sukienkę), ale sa na tym forum dziewczyny, które ja tobe sprowadzą za jakąś tam prowizję. poszukaj i popytaj, chyba niedawno nawet taki watek był. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kotek15 Re: sukieneczka do Chrztu w starym stylu 30.04.07, 10:21 ja piekną sukienkę szyłam, forme można kupic w kazdym sklepie z materialami z katalogu BURDA na szt, mozesz isc do krawcowej i ci uszyje a material wybierzesz sama pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
mamajudo Re: A jaki rozmiar potrzebujesz? 01.05.07, 15:51 Wszystkim ślicznie dziękuję! Podjęta jest decyzja, że sukienka zostanie uszyta Odpowiedz Link Zgłoś