agamama123 29.04.07, 23:11 Koleżanka zastanawia sie nad wózkiem - chce wybrac pomiędzy tymi dwoma modelami. Wiem, ze to róznica tylko stelaża. Który byście poleciły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muress Re: Tracker miało być:) n/t 29.04.07, 23:21 zdecydowanie stylo - solidniejsza konstrukcja (choć cięższy), żadnego skrzypienia na które narzekali użytkownicy trackera, świetna amortyzacja. Używałam, byłam zadowolona, ale ten ciężar też trzeba wziąść pod uwagę - ja go nie musiałam nosić po schodach Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Bebecar trucker czy stylo? 29.04.07, 23:25 Jeżeli już musiałabym wybrać między tymi wózkami, to wybrałabym Stylo - ma lepszą amortyzację. Ale spacerówka ma 2 bardzo istotne mankamenty: jest mała i przy rozłożeniu na płasko główka jet trochę niżej niż plecki. Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: Bebecar trucker czy stylo? 30.04.07, 11:32 ja miałam trackera i sobie również go chwale, co do spacerówki to wg mnie była super wygodna, duza, rozkładana calkiem na płasko, moim zdaniem swietny wozek. fakt ciężki i (tracker w przeciewieństwie do stylo) nie bujał sie, ale nie musialam go nosić a bujania akurat ja nie uważam za zalete, ale przeciez to kwestia wyboru. aha bebecar ma rewelacyjny głęboki wózek. - Joanna Odpowiedz Link Zgłoś