jagaszu Re: jak to wlasciwie jest z tym nextem 30.04.07, 17:12 czy wszystkie ubranka sa w katalogu czy sklepy maja cos wiecej wczoraj maz przywioz sukieneczke na metce data produkcji 07\3 a numerkatalogowy 140-1180- 273 i nie ma go w spisie kolekcjina iternetowej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: jak to wlasciwie jest z tym nextem 30.04.07, 17:39 Z Warszawy może? Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: jak to wlasciwie jest z tym nextem 30.04.07, 19:22 w tarasach jest czesc starej kolekcji jesiennej - wiec moze to z tej kolekcji Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: jak to wlasciwie jest z tym nextem 30.04.07, 19:24 A kapelutków i sukieneczek i letnich kurteczek nie ma jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: jak to wlasciwie jest z tym nextem 30.04.07, 21:37 Sukienmki na pewno były już 21 kwietnia, bo wtedy w Tarasach byłam. Nawet zwróciłam uwagę na cenę, bodajże 119 zł. aga Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: jak to wlasciwie jest z tym nextem 30.04.07, 21:40 Mnie konkretnie chodzi o ta biała w czerwona kwiaty-niestety nie było rozmiaru w ostatni czwartek. POza tym tylko 3 inne: w krateczkę w komplecie z majteczkami,na ramiączkach różowych bodajże i taka żółta.;-( mało. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: jak to wlasciwie jest z tym nextem 30.04.07, 21:46 Mało, to fakt. Ja chcialam kupic takie fajne nawet i niedrogie spodnie dresowe, ale w potrzebnym mi rozmiarze na 4-5 lat były tylko różowe. Widziałam, że są też w kolorze kakao z różowymi przeszyciami i te by mi bardziej odpowiadały, ale była jedna jedyna para w rozm. 3-4 lata. Z tym, że sprzedawczyni mnie zapewniała, że jeszcze będą, bo dopiero zaczynała je rozwieszać. Jakbyście widziały, to dajcie znać, może się wybiorę pod koniec tygodnia. Kosztowały 30 zł. aga Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: jak to wlasciwie jest z tym nextem 30.04.07, 21:49 ooo mam ten kakaowy cały dresik bo wyżej była bluza w komplecie na 98 fajne bardzo i jakość nawet nawet Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: jak to wlasciwie jest z tym nextem 30.04.07, 22:24 weronka77 napisała: > A kapelutków i sukieneczek i letnich kurteczek nie ma jeszcze? osobiscie nie byłam, wiec nie wiem ja nexta kupuje w uk on-line )) Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: jak to wlasciwie jest z tym nextem 30.04.07, 23:18 agapk napisała: > weronka77 napisała: > > > A kapelutków i sukieneczek i letnich kurteczek nie ma jeszcze? > > > osobiscie nie byłam, wiec nie wiem > > ja nexta kupuje w uk on-line )) Niesamowite Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: jak to wlasciwie jest z tym nextem 30.04.07, 23:24 Niesamowity jest w POlsce ten "szał" na Next'a NIeuzasadniony moim zdaniem ale co tam... Przynajmniej na allegro zawsze na nie popyt)i jeszcze moża nawet na nich zarobię Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: jak to wlasciwie jest z tym nextem 30.04.07, 23:30 mnie to tez fascynuje Sprzedaje używane rzeczy po córce w cenie nowych, a niektóre nawet z 200% przebitką. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: jak to wlasciwie jest z tym nextem 30.04.07, 23:34 Dzięki Bogu że sklep w Polsce (na razie) tylko jeden a i nie każdy ma dostęp do mamuś-posredniczek i zakupów online)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: jak to wlasciwie jest z tym nextem 30.04.07, 23:42 Ja tez sie z tego powodu cieszę A wybór w ZT jest tragiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: jak to wlasciwie jest z tym nextem 30.04.07, 23:48 No niestety tak;-((Ale co było to wykupiłam i zacieram łapki na akucje) Odpowiedz Link Zgłoś
agapk minkapinka 30.04.07, 23:41 minkapinka napisała: > agapk napisała: > > > weronka77 napisała: > > > > > A kapelutków i sukieneczek i letnich kurteczek nie ma jeszcze? > > > > > > osobiscie nie byłam, wiec nie wiem > > > > ja nexta kupuje w uk on-line )) > Niesamowite miałas dzisiaj kiepski dzień, czy sie nie wyspałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: minkapinka 30.04.07, 23:45 Dzięki, ze tak się o mnie troszczysz. Dzień miałam wspaniały, a ze spaniem to różnie bywa, ale zapewniam, ze nie ma to wpływu na odbiór rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: minkapinka 30.04.07, 23:47 to sie cieszę ze wszystko ok, bo niektóre twoje teksty wskazuja na zupełnie coś odwrotnego ) Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: minkapinka 30.04.07, 23:51 Dobre wino czyni cuda. Polecam. Moze nabierzesz dystansu. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: minkapinka 30.04.07, 23:52 Zapomniałam dodac, że niestety w next on line wina nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: minkapinka 30.04.07, 23:53 to nie pij juz wiecej bo stajesz sie złosliwa a dystans mam odpowiedni - zwłaszcza do takich jak twoje Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: minkapinka 01.05.07, 00:01 ale zadyma o średniej jakości ciuszki))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: minkapinka 01.05.07, 13:55 Ciuszki jak na ciuszki dziecięce są dobrej jakości, ale w pewnych kręgach stają się mundurkiem, a ja mundurków nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: minkapinka 01.05.07, 15:08 No niestety co racja to racja.Na szczęście jest jeszcze GAP w Polsce póki co nieosiągalny.Dzięki Bogu. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: weronka 01.05.07, 22:02 Na szczęście jest jeszcze GAP w Polsce póki co > nieosiągalny.Dzięki Bogu. Aż tak ci zależy na "oryginalności"? aga Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: weronka 01.05.07, 23:12 No jasne Myślisz że dlaczego tak "walczyłam" o pierwszego Spider'a w Krakówku? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: minkapinka 01.05.07, 22:12 ubrania dzieciece next wcale nie sa zle, jesli chodzi o jakosc. Cenowo w Warszawie wychodzi na to samo, co w sklepie on-line. Z Allegro, to rzeczywiscie jakis ewenement, gdy rzecz w angielskim sklepie on-line za 8 funtow, w Zlotych Tarasach znajdujesz za 50 zl, a na Allegro za 85zl. To na Allegro sa jakies chore ceny za rzeczy next'a. Ale to klient biorac udzial w aukcji akceptuje w pelni jej warunki. Szkoda tylko, ze czesto jest to az tak ogromna roznica w cenie w porownaniu z cena w sklepie... Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: minkapinka 02.05.07, 02:12 aleksandra1977 napisała: > ubrania dzieciece next wcale nie sa zle, jesli chodzi o jakosc. Cenowo w > Warszawie wychodzi na to samo, co w sklepie on-line. Nie jest to prawda lniana spodnica za 6,5 GBP kosztuje w ZT 60 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: minkapinka 02.05.07, 12:00 moja wypowiedź dotyczyła cen ubranek dziecięcych w ZT i sklepie on-line. Cen ubrań dla dorosłych nie porównywałam. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: minkapinka 02.05.07, 12:31 moja wypowiedz tez dotyczyła cen ubrań dla dzieci. Kolejny przykład - jeansy za 13 GBP w ZT kosztują 100 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś