Dodaj do ulubionych

Rasizm na forum!!!!!!!!!!!!!!!!! Precz

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 14:42
Psojady, żóltki, świniojady, ileż jeszcze obraźliwych "nibyzaimków" jest w
stanie wymyśleć polski kibic? Rasizm na tym forum jest okropny. Rozumiem że
mozna żartować z Koreańczyków czy nawet być wkurzonym ale nie piszmy banałów
które siegają poziomem rowu z kloaką. Przypominam iż taki atak w stosunku do
Niemców kończy sie zawsze ripostą i gwałtownym protestem cześci forumowiczów.
To co na Niemców nie można, a na Koreańczyków można? To jest właśnie rasizm w
dodatku obłudny. Tak wiec dalej piszmy teraz o Niemcach faszyści, mordercy,
naziści, helmuty itp... O Semitach piszmy Żydki, itd... a wszystko będzie chyba
po równo i sprawiedliwie
Obserwuj wątek
    • Gość: kada Re: Rasizm na forum!!!!!!!!!!!!!!!!! Precz IP: *.stenaline.com 22.06.02, 14:49
      MASZ CAŁKOWITĄ RACJE, poza tym Koreańczycy grają naprawdę dobry futbol!
      • Gość: Bąba Re: Rasizm na forum!!!!!!!!!!!!!!!!! Precz IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.06.02, 15:09
        Gość portalu: kada napisał(a):

> MASZ CAŁKOWITĄ RACJE, poza tym Koreańczycy grają naprawdę dobry futbol!
        I dlatego, że dobry, niemcy zrobią z nich mydło.

• Gość: noiki Re: Rasizm na forum!!!!!!!!!!!!!!!!! Precz IP: *.proxy.aol.com 22.06.02, 20:17
        Gość portalu: kada napisał(a):

> MASZ CAŁKOWITĄ RACJE, poza tym Koreańczycy grają naprawdę dobry futbol!
        --Chociaz ostatni mecz byl 0:0(w 90 minutach),dla mnie byl to najlepszym mecz na
        Mistrzostwach!!!

• Gość: czapski Re: Rasizm na forum!!!!!!!!!!!!!!!!! Precz IP: *.net.szczecin.pl 22.06.02, 22:25
          Gość portalu: noiki napisał(a):

> Gość portalu: kada napisał(a):
          >
          > > MASZ CAŁKOWITĄ RACJE, poza tym Koreańczycy grają naprawdę dobry futbol!
          > --Chociaz ostatni mecz byl 0:0(w 90 minutach),dla mnie byl to najlepszym mecz n
          > a
          > Mistrzostwach!!!
          >

Czy to był pierwszy mecz jaki oglądałes na Mistrzostwach?

• Gość: frytz Re: Rasizm na forum!!!!!!!!!!!!!!!!! Precz IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 14:59
      rado nie podniecaj sie za mocno, bo trysniesz na monitor i klawiature, właz
      dalej kolorowym w dupe.
    • Gość: Yorik Re: Rasizm na forum!!!!!!!!!!!!!!!!! Precz IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.02, 15:04
      Zdecydowanie jestem przeciw tego typu określeniom. Choć przyznam że po tym co
      się dzieje na tym mundialu mam też ochotę użyć kilku brzydkich słów - ale nie
      wobec piłkarzy (no może poza tymi udającymi poważne faulowanie itp), może
      nawet nie sędziów (tu też kilu jednak zasługuje na obelgi) - to też tylko
      ludzie, nie mają oczu dookoła głowy, lecz FIFY która zachowuje tak
      konserwatywne zasady które jak widać wyrażnie wzbudzają co najmnej
      zniechęcenie do tej imprezy.
    • Gość: Michał Zamknij się ty sługusie psojadów ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 16:03
      Psojady nie kryja sie z tym ,że dokonują masowych mordów na psach.
      Tego im było za mało i teraz kupili wszystkie mecze mistrzostw świata.
      To zwykłe gnojki z kompleksami.

Nikt tu nie jest rasistą.
      Ja osobiście lubie Japończyków, Senegalczyków, Turków.
      Ale trzeba być ostatnim politycznie poprwanym idiotą, żeby nie zauważyć,
      iż KOREAŃCZYCY TO NARÓD SSZOWINISTÓW I OSZUSTÓW !
      • Gość: radkol Re: Zamknij się ty sługusie psojadów ! IP: *.teleton.pl 22.06.02, 16:13
        Gość portalu: Michał napisał(a):

> Psojady nie kryja sie z tym ,że dokonują masowych mordów na psach.
        > Tego im było za mało i teraz kupili wszystkie mecze mistrzostw świata.
        > To zwykłe gnojki z kompleksami.
        >
        > Nikt tu nie jest rasistą.
        > Ja osobiście lubie Japończyków, Senegalczyków, Turków.
        > Ale trzeba być ostatnim politycznie poprwanym idiotą, żeby nie zauważyć,
        > iż KOREAŃCZYCY TO NARÓD SSZOWINISTÓW I OSZUSTÓW !

Niestety 100% racji!!!!
        • Gość: emil Re: Zamknij się ty sługusie psojadów ! IP: 5.2.1D* / *.public.svc.webtv.net 22.06.02, 16:38
          RASIZM NA FORUM....PRECZ !! Jakie to wielkie slowa. Juz widze tego goscia paradujacego z wielkim transparentem na jednym z antyrasistowskich wiecow lub zebran.
        • Gość: BEN Re: Zamknij się ty sługusie psojadów ! IP: *.proxy.aol.com 22.06.02, 16:47
          Gość portalu: radkol napisał(a):

> Gość portalu: Michał napisał(a):

> > iż KOREAŃCZYCY TO NARÓD SSZOWINISTÓW I OSZUSTÓW !
          >
          > Niestety 100% racji!!!!

A Polacy przewyzszaja Koreanczykow w swoim szowinizmie i notorycznych klamstwach
          o niebo !

• Gość: Michał Dowody ? ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 19:54
            Prosze przedstawić konkretne dowody na poparcie swojej tezy !
    • Gość: samanta Re: Rasizm na forum!!!!!!!!!!!!!!!!! Precz IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 22.06.02, 16:57
      W tym tygodniu w Belgii pokazano film dokumentalny o hodowaniu i zjadaniu
      psow w Korei.
      Obejrzalam tylko zdjecia z bazaru gdzie psy na sprzedaz gniezdza sie w klatkach
      nastepnie zarzynanie psa i dzielenie na kotlety.
      Dalej nie widzialam bo mielismy akurat obiad w domu i mezowi sie zebralo na
      wymioty i przelaczyl kanal
      • Gość: ARABKA Re: Rasizm na forum!!!!!!!!!!!!!!!!! Precz IP: *.proxy.aol.com 22.06.02, 17:28
        Gość portalu: samanta napisał(a):

> W tym tygodniu w Belgii pokazano film dokumentalny o hodowaniu i zjadaniu
        > psow w Korei.
        > Obejrzalam tylko zdjecia z bazaru gdzie psy na sprzedaz gniezdza sie w klatkach
        >
        > nastepnie zarzynanie psa i dzielenie na kotlety.
        > Dalej nie widzialam bo mielismy akurat obiad w domu i mezowi sie zebralo na
        > wymioty i przelaczyl kanal

To samo u nas.
        Tylko film nie byl o Korei lecz o Polsce i nie o psach lecz o swiniach.
        Memu mezowi tez zrobilo sie niedobrze.

• Gość: VX Re: Rasizm na forum!!!!!!!!!!!!!!!!! Precz IP: *.chem.uni.wroc.pl 22.06.02, 17:31
          A ja widziałem film o rytualym uboju baranów i innych stworzeń w krajach
          islamskich. No w zasadzie tylko kawałek, bo wrażliwy jestem i nie zdzierżyłem.
      • Gość: dUp4 Wszyscy ględzicie. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.06.02, 17:40
        Psy, barany, świnie - wszystko syf. Jeżeli chodzi o mnie, psa nie zjem i zbiera
        mnie na pawia, jak o tym myślę. Świnie, wołowina... Świń szkoda, krówki biora
        powolny odwet (BSE) - i bardzo dobrze. ALE TO, CO, KURWA, WIDZIAŁEM W TUNEZJI -
        TE WISZACE PRZY ULICY OBDARTE ZE SKÓRY BARANY - TO JUŻ POWAŻNE PRZEGIĘCIE. Więc
        ty się lepiej zamknij, Arabka, bo ci crusaders znów podeślemy.
      • Gość: rado Re: Rasizm na forum!!!!!!!!!!!!!!!!! Precz IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 22:22
        Gość portalu: samanta napisał(a):

> W tym tygodniu w Belgii pokazano film dokumentalny o hodowaniu i zjadaniu
        > psow w Korei.
        > Obejrzalam tylko zdjecia z bazaru gdzie psy na sprzedaz gniezdza sie w klatkach
        >
        > nastepnie zarzynanie psa i dzielenie na kotlety.
        > Dalej nie widzialam bo mielismy akurat obiad w domu i mezowi sie zebralo na
        > wymioty i przelaczyl kanal

A widziałaś jak w naszym kraju traktowane są te stworzenia za którymi się tak
        bardzo tu wstawiamy? Czyżby lepiej niż w Korei? Proponuję wycieczkę na wieś lub
        do najbliższego schroniska

• Gość: fizklin Re: Rasizm na forum!!!!!!!!!!!!!!!!! Precz IP: *.mh 22.06.02, 18:02
      Precz z rasizmem !!!!!
      (to na powaznie)
      Precz z nacjonalizmem i szowinizmem w NIemczech (chyba padne ze smiechu)
      Precz z drukowaniem mecz
      Precz z sedziami ktorzy zapomnieli okularow
    • Gość: uuu precz z preczem IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.02, 20:10
      O tak. O yeah.
      You make me hot, sweetie.
    • Gość: Andrzej Re: Rasizm na forum!!!!!!!!!!!!!!!!! Precz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 21:21
      Niestety nie zdajesz sobie sprawy z pewnego drobnego faktu. Rasizm w wydaniu
      Europejczykow to jest nic w porownaniu do rasizmu w wydaniu Azjatow, Murzynow i
      innych o ktorych Europa mowi "kolorowi".
      Dla Azjaty przegrana z bialym to utrata honoru.
    • Gość: viteq Re: Rasizm na forum!!!!!!!!!!!!!!!!! Precz IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 22:35
      Nazywanie Koreańców psojadami nie jest żadnym rasizmem!! tak jak to że
      Francuzi to żabojady;)
      To przecież najszczersza prawda!!
      Ktoś kiedys powiedzial ze nadgorliwosc (tez- w poprawnosci politycznej , czy
      jak to tam zwał)jest gorsza od faszyzmu

A reszty (epitetów, inwektyw etc.) nie skomentuję - szkoda słów...

pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka