siostra_grimm 12.05.07, 10:45 Który najlepszy? Który to kompletny niewypał? Jakim dzieciaki się bawiły, a który kurzył się w kącie? I czy wogóle jest sens kupowania takiego sprzętu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.bujak chicco 4w1 12.05.07, 12:31 syn dostal go przed pierwszymi urodzinami - od tamtej pory minęlo już półtora roku - i ciągle pojazd ten jest intensywnie eksploatowany, bardzo lubiany, często dosiadany, ma nawet swój garaż ... czyli jest bezwzględnym hitem wśrod zabawek mojego syna - a do tego jest solidnie wykonany, trwały i bezpieczny Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 Re: chicco 4w1 12.05.07, 12:47 tak zdecydowanie chicco 4w1 i chociaż moja córka dostała go dopiero na 2 urodzinki (z niektórych funkcji już wyrosła)to jest w ścisłej trójce ulubionych zabawek ) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtkowa Re: chicco 4w1 14.05.07, 15:16 Popieram! Stabilny, nic sie nie oderwało, a jest mozno eksploatowany Mój siostrzeniec miał zwykły jeżdzik i niestety kierownica się urwała Odpowiedz Link Zgłoś
magia Świetne Disney, fatalny Hipcio FP 12.05.07, 13:16 Te Disneya sa rewelacyjne www.allegro.pl/item174986062_super_jezdzik_disney_kubus_ksiezniczka_tylko_tera.html Mamy ten model juz poltora roku i jest nie do zdarcia Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Świetne Disney, fatalny Hipcio FP 12.05.07, 13:17 Link do naszego modelu tiny.pl/d24s Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka chicco de luxe 12.05.07, 18:11 Mały za kilka dni kończy trzy latka, a jeździk dalej jest eksploatowany i dalej jest w bdb stanie Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek.w.77 Re: jeżdziki, pchacze - ranking!!! 12.05.07, 18:56 My zdecydowaliśmy się na taki: glinki.com/?l=2t4vwm W przeciwieństwie do Chicco ma kauczukowe kółka, spokojnie daje sobie radę z eksploatacją na zewnątrz. I ponoć użytkują go nawet kilkulatki, ale o tym już było, można znaleść w wyszukiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś
mlemaniak Re: jeżdziki, pchacze - ranking!!! 13.05.07, 23:19 a my mamy ten z little tikes www.allegro.pl/item192684244_jezdzik_pojazd_wywrotka_auto_little_tikes_wys0zl.html naprawdę fajny stabilny itd choć tak szczerze mówiąc czasem dzieci równie dobrze bawią się zwykłymi za 30-40 zł i nie ma to dla nich większego znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
etxxx Re: jeżdziki, pchacze - ranking!!! 14.05.07, 23:41 u mnie kwitły w kątach!! Mały szybko chodził 10 miesięcy i nie rajcowały go sprzety a miał trzy z czego został samochód pchacz chicco tym jeżdzi ale na siedząco i odpycha sie nogami teraz 16 miesięcy Poczekaj do ostatniej chwili albo kup używkę na allegro bo to na krótko jest raczej. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
aggunia1 Re: jeżdziki, pchacze - ranking!!! 28.05.07, 11:30 dorzucam rowerek Smart trike o taki www.toys.ie/product_images/C04315.jpg pomimo ze maluchy nie umieja jeszcze pedalowac (prezent na roczek), to jest hit! solidnie wykonany mamy nadzieje ze dlugo posluzy Odpowiedz Link Zgłoś