joasik_79 25.05.07, 14:32 czy wogóle jest? czy może trzeba kupić uniwersalną? Wolałabym oryginalną dopasowaną kolorystycznie Dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiezniczka256 Re: Parasolka do wózka jane 25.05.07, 15:38 jest, ale nie polecam. Do gondoli jest ok, ale do spacerówki już nie - bo montuje się ją zamiast budki i nie da obu naraz. Poza tym po 2 czy 3 tygodniach mój mąż zerwał gwint łączący dwie części i musiał mi je skleić - więc mam teraz dłuuuugi drążek, którego nie ma jak schować. No i droga jest - 130 zł. Ale w sumie jeśli zamierzasz używać jej do gondoli tylko, to może być. I łatwo się ja wygina. Odpowiedz Link Zgłoś
joasik_79 Re: Parasolka do wózka jane 25.05.07, 15:59 Ja mam jane energy i budka jest trochę mała. Synek nie chce mi siedzieć jak słoneczko go razi i chciałam sobie trochę pomóc, żeby go nie nosić. A znasz może stronę internetową gdzie mogłabym zobaczyć jak ta parasolka wygląda? Bo na żywo to ja jej nie zobaczę nawet wózek zamawiałam przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka256 Re: Parasolka do wózka jane 25.05.07, 20:07 Nie wiem, cy na www.jane.es najdziesz zdjęcia. Czy stelaż od wózka jest w przekroju łezką? Bo jeśli tak, to pasują niektóre parasolki uniwersalne. Do mnie dziś przyszła z allegro - o taka: www.allegro.pl/item198604408_efik1_parasolka_do_wozka_promocja_cena_hurt.html Generalnie nie widzę różnicy między tą a firmową, a wybór kolorów spory na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś