Dodaj do ulubionych

dziecko w czarnym mutsy-dołujące?

31.05.07, 18:10
czarne mutsy wyglada bardzo elegancko, ale czy czarny nie jest zbyt smutnym
kolorem dla dziecka?
Obserwuj wątek
    • koma.edziecko Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 31.05.07, 18:25
      dla mnie zdecydownaie za smutny, do tego na lato bardzo niepraktyczny,
      przyciaga promienie słoneczne i się nagrzewa, do tego chyba jest bardziej
      narażony na płowienie od słońca.
      Czarna gondolka mi się z trumienką kojarzy, nie kupiłabym czarnego wózka.
      • agusmichal Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 31.05.07, 22:00
        a mi się podobasmile nie gondolka ale spacerówka jak najbardziej. Widuję taki
        cidziennie prowadzony przez mamusię ubraną równiz w ciemnej tonacji i z
        pięknymi kruczo czernymi włosami - bardzo eleganckie. Dziecko ubrane kolorowo
        na tle takiego wózka nie wygląda dołująco tylko ciekawie a kolorystyka wózka ma
        pasowac do twojego stylusmile
        • linearka Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 31.05.07, 22:15
          Ja bym nie kupiła bo boję się, że dziecku byłoby za gorąco latem ale podoba mi
          się czarny. Moja rada. Widziałam kiedyś w parku czarne Quinny i do tego czerwoną
          parasolkę przeciw słoneczną wink Wyglądało to ślicznie. Czarny, elegancki wózeczek
          i wesoła, ostro czerwona parasolka wink Może spróbuj tak?
    • nunik Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 31.05.07, 22:13
      Czarny wózek odpada z wcześniej już wymienionych powodów - słońce.
      Taki głęboki wózek musi się nieźle nagrzewać.

Moja córka ma czarny kask rowerowy we wzorki-idzie do wymiany na biały lub
      różowy.

• stijn Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 01.06.07, 05:46
        mnie się podoba czarna bo wygląda bardzo elegancko, tylko czy faktycznie taki
        mały bobas bedzie się dobrze czuł w czarnym wózeczku???? Mój ma mówi, ze
        gondolka czarna brzydka, smutna itp ale jak pokazałam mu zdjęcie gondolki na
        stelazu mutsy to mówi, ze ładnie. jak nie czarny to jaki? może ktoś chce
        sprzedać gondolkę oraz fotelik black albo college chocolate? Czy kolor kaki nie
        jest za mocno brudzący?
        • jagodka1212 Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 01.06.07, 09:20
          Ja mam khaki i jak dla mnie jest super. Kolor niby jasny ale brud sie go nie
          czepia. Corka jezdzi w spacerowce od roku i jeszcze jej nie pralam - nie ma
          takiej potrzeby.
    • coronella Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 01.06.07, 09:26
      miałam czarne wózki, quinny speedy i quinny freestyle, jakis chyba jeszcze czarny tez był, juz nie pamietam. I nie miałam problemu latem z nagrzewaniem się. Na jesien i zimę miałam kolorowe śpiworki.
      Tylko, że czarny bardzo sie brudzi, na szaro smile i od kurzu, i od jedzenia (ciasteczka).
      • inia25 Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 01.06.07, 10:02
        czrny swietny kolor! bardzo mi sie podobaja czarne wózki, i to o wiele bardziej
        niż te wszystkie błękitne, pomarańczowe i inne pstrokacizny.
      • jagodka1212 Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 01.06.07, 11:41
        coronella napisała:

> Tylko, że czarny bardzo sie brudzi, na szaro smile i od kurzu, i od jedzenia
        (cias
        > teczka).

A propos ciasteczek to na collage khaki ich nie widac smile
        • stijn do jagodka-chcesz sprzedac gondolkę?chetnie odkupi 01.06.07, 17:25
          • jagodka1212 Re: do jagodka-chcesz sprzedac gondolkę?chetnie o 01.06.07, 22:09
            Niestety poki co nie sprzedaje. Trzymam dla ewentualnego drugiego dzieciaczka smile
    • phi.phi Nie, nie dołujący :-) 01.06.07, 15:38
      Ja postawiłam na czarny wózek i nie żałuję. Mamy Quinny Freestyle 3 XL czarny i
      gondola też była czarna, wnętrze gondoli białe. Dla mnie kolor w 100% trafiony
      w grę wchodził jeszcze granat, ale odpadł. Mały urodził się w lipcu i buda
      wcale się nie nagrzewała... wszystko było w jak najlepszym porządku smile
    • basiadn Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 01.06.07, 16:09
      dla mnie zdecydowanie dołujące pomimo całej opowieści o elegancji takich
      wózków. wychodzę z założenia, że dzieciństwo powinno być kolorowe i funduję
      mojemu dziecku na starcie świat iście bajkowy (co nie oznacza tandetny i
      majtkowy ) a czarne wózki niestety spotykam coraz częściej. nikogo nie potępiam
      ale sama bym nie kupiła.
      • phi.phi Kupując wózek w kolorze czarnym, 01.06.07, 16:14
        nawet przez chwilę nie pomyślałam o "elegancji" smile, a raczej o wygodzie i moim
        poczuciu estetyki. Oczy mnie bolą od wózków z kilku kolorach do tego dochodzi
        kolorowe ubranko i mamy niezły misz-masz kolorystyczny. Ale to tylko moje
        zdanie smile Kolejny wózek (parasolka) będzie granatowo-niebieski (niestety tego
        modelu, który chcemy kupić nie produkują w kolorze czarnym).
    • weronka77 Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 01.06.07, 16:48
      Ja mam czarno-srebrnego SPiderawink I dołują się póki co inni czekający na
      Spidery w Krakowiewink))
      • stijn czyli co? zdecydowac się na czarny czy nie??? 01.06.07, 17:09
        • agni71 Re: czyli co? zdecydowac się na czarny czy nie??? 01.06.07, 22:56
          Jeśli tobie się podoba, to bierz! Ja też jeżdżę czarnym wózkiem i nigdy (do tej
          pory, he he) nie pomyślałam, że może być dołujący. Dziecko kolorowo ubrane
          fajnie w takim wygląda.

aga
    • weronka77 stijn 01.06.07, 23:39
      czyb Ty czasem nie jesteś Nelly 29? wink Z któą rozmawiałam dzisiaj na gg o
      identycznych kolroach wózkawink jeśli tak to może pisz pod jednym nickiem
      Agnieszkowink
      • sharpeikaa Re: stijn 02.06.07, 14:04
        CARNY wózek? Jak najbardziej, moja córeczka ma czarny Bebe Confort i fotelik,
        wygląda pięknie, wózek w środku jest wykonczony jasną tkaniną. Nie brodzi się,
        a nawet jak jednemu z moich sharpeików uda się władować pycholek do fotelika i
        go obślinić, wszystko schodzi bez śladu, wystarczy przetrzec szmatką.
        Gorąco polecam czarne wózki. Teraz kupujemy czarnego stoka lub blooma
        • sharpeikaa Re: stijn 02.06.07, 14:06
          hihihi Czarny nie carny ;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka