stijn 31.05.07, 18:10 czarne mutsy wyglada bardzo elegancko, ale czy czarny nie jest zbyt smutnym kolorem dla dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koma.edziecko Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 31.05.07, 18:25 dla mnie zdecydownaie za smutny, do tego na lato bardzo niepraktyczny, przyciaga promienie słoneczne i się nagrzewa, do tego chyba jest bardziej narażony na płowienie od słońca. Czarna gondolka mi się z trumienką kojarzy, nie kupiłabym czarnego wózka. Odpowiedz Link Zgłoś
agusmichal Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 31.05.07, 22:00 a mi się podoba nie gondolka ale spacerówka jak najbardziej. Widuję taki cidziennie prowadzony przez mamusię ubraną równiz w ciemnej tonacji i z pięknymi kruczo czernymi włosami - bardzo eleganckie. Dziecko ubrane kolorowo na tle takiego wózka nie wygląda dołująco tylko ciekawie a kolorystyka wózka ma pasowac do twojego stylu Odpowiedz Link Zgłoś
linearka Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 31.05.07, 22:15 Ja bym nie kupiła bo boję się, że dziecku byłoby za gorąco latem ale podoba mi się czarny. Moja rada. Widziałam kiedyś w parku czarne Quinny i do tego czerwoną parasolkę przeciw słoneczną Wyglądało to ślicznie. Czarny, elegancki wózeczek i wesoła, ostro czerwona parasolka Może spróbuj tak? Odpowiedz Link Zgłoś
nunik Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 31.05.07, 22:13 Czarny wózek odpada z wcześniej już wymienionych powodów - słońce. Taki głęboki wózek musi się nieźle nagrzewać. Moja córka ma czarny kask rowerowy we wzorki-idzie do wymiany na biały lub różowy. Odpowiedz Link Zgłoś
stijn Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 01.06.07, 05:46 mnie się podoba czarna bo wygląda bardzo elegancko, tylko czy faktycznie taki mały bobas bedzie się dobrze czuł w czarnym wózeczku???? Mój ma mówi, ze gondolka czarna brzydka, smutna itp ale jak pokazałam mu zdjęcie gondolki na stelazu mutsy to mówi, ze ładnie. jak nie czarny to jaki? może ktoś chce sprzedać gondolkę oraz fotelik black albo college chocolate? Czy kolor kaki nie jest za mocno brudzący? Odpowiedz Link Zgłoś
jagodka1212 Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 01.06.07, 09:20 Ja mam khaki i jak dla mnie jest super. Kolor niby jasny ale brud sie go nie czepia. Corka jezdzi w spacerowce od roku i jeszcze jej nie pralam - nie ma takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 01.06.07, 09:26 miałam czarne wózki, quinny speedy i quinny freestyle, jakis chyba jeszcze czarny tez był, juz nie pamietam. I nie miałam problemu latem z nagrzewaniem się. Na jesien i zimę miałam kolorowe śpiworki. Tylko, że czarny bardzo sie brudzi, na szaro i od kurzu, i od jedzenia (ciasteczka). Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 01.06.07, 10:02 czrny swietny kolor! bardzo mi sie podobaja czarne wózki, i to o wiele bardziej niż te wszystkie błękitne, pomarańczowe i inne pstrokacizny. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodka1212 Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 01.06.07, 11:41 coronella napisała: > Tylko, że czarny bardzo sie brudzi, na szaro i od kurzu, i od jedzenia (cias > teczka). A propos ciasteczek to na collage khaki ich nie widac Odpowiedz Link Zgłoś
jagodka1212 Re: do jagodka-chcesz sprzedac gondolkę?chetnie o 01.06.07, 22:09 Niestety poki co nie sprzedaje. Trzymam dla ewentualnego drugiego dzieciaczka Odpowiedz Link Zgłoś
phi.phi Nie, nie dołujący :-) 01.06.07, 15:38 Ja postawiłam na czarny wózek i nie żałuję. Mamy Quinny Freestyle 3 XL czarny i gondola też była czarna, wnętrze gondoli białe. Dla mnie kolor w 100% trafiony w grę wchodził jeszcze granat, ale odpadł. Mały urodził się w lipcu i buda wcale się nie nagrzewała... wszystko było w jak najlepszym porządku Odpowiedz Link Zgłoś
basiadn Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 01.06.07, 16:09 dla mnie zdecydowanie dołujące pomimo całej opowieści o elegancji takich wózków. wychodzę z założenia, że dzieciństwo powinno być kolorowe i funduję mojemu dziecku na starcie świat iście bajkowy (co nie oznacza tandetny i majtkowy ) a czarne wózki niestety spotykam coraz częściej. nikogo nie potępiam ale sama bym nie kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
phi.phi Kupując wózek w kolorze czarnym, 01.06.07, 16:14 nawet przez chwilę nie pomyślałam o "elegancji" , a raczej o wygodzie i moim poczuciu estetyki. Oczy mnie bolą od wózków z kilku kolorach do tego dochodzi kolorowe ubranko i mamy niezły misz-masz kolorystyczny. Ale to tylko moje zdanie Kolejny wózek (parasolka) będzie granatowo-niebieski (niestety tego modelu, który chcemy kupić nie produkują w kolorze czarnym). Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: dziecko w czarnym mutsy-dołujące? 01.06.07, 16:48 Ja mam czarno-srebrnego SPidera I dołują się póki co inni czekający na Spidery w Krakowie)) Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: czyli co? zdecydowac się na czarny czy nie??? 01.06.07, 22:56 Jeśli tobie się podoba, to bierz! Ja też jeżdżę czarnym wózkiem i nigdy (do tej pory, he he) nie pomyślałam, że może być dołujący. Dziecko kolorowo ubrane fajnie w takim wygląda. aga Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 stijn 01.06.07, 23:39 czyb Ty czasem nie jesteś Nelly 29? Z któą rozmawiałam dzisiaj na gg o identycznych kolroach wózka jeśli tak to może pisz pod jednym nickiem Agnieszko Odpowiedz Link Zgłoś
sharpeikaa Re: stijn 02.06.07, 14:04 CARNY wózek? Jak najbardziej, moja córeczka ma czarny Bebe Confort i fotelik, wygląda pięknie, wózek w środku jest wykonczony jasną tkaniną. Nie brodzi się, a nawet jak jednemu z moich sharpeików uda się władować pycholek do fotelika i go obślinić, wszystko schodzi bez śladu, wystarczy przetrzec szmatką. Gorąco polecam czarne wózki. Teraz kupujemy czarnego stoka lub blooma Odpowiedz Link Zgłoś