andzka24 08.06.07, 08:04 jeśli ktoś był lub wie co będzie przecenione niech napisze i czy warto jechać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anet1 Re: dzień szalonych cen w ikea 08.06.07, 12:25 Zastanawiam się jak sprawa wygląda w Krakowie, co jest przecenione. Do Ikei wybieram się od tygodnia, więc może dzisiaj, ale jak są dzikie tłumy i nie ma nic ciekawego przecenionego to sobie odpusze. Mnie najbardziej interesują sofy i łóżka dziecięce. Czy ta promocja jest tylko dzisiaj? Pozdrawiam, Anet Odpowiedz Link Zgłoś
annaparzonka Re: dzień szalonych cen w ikea 08.06.07, 13:08 Też jestem ciekawa czy łózka dziecięce sa przecenione. Odpowiedz Link Zgłoś
inga_iga Re: dzień szalonych cen w ikea 08.06.07, 14:34 podnoszę temat. co ciekawe we wrocku, warto się wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Wrocław 08.06.07, 21:21 Zależy co potrzebujecie powiem szczerze, że to co miałam upatrzone nie było przecenione i nie ma jakichś oszałamiających rabatów. Weszłam wprawdzie o godz. 8, bo mam kartę kredytową IKEA i na kartę można było wejść wcześniej i zjeść śniadanko na koszt firmy (b.dobre. Ale łaziłam do 10 i wielkich tłumów nie było. Z dziecięcych mebli pzreceniona była drewniana, sosnowa ławeczka ze 129 na 49,90. Łóżka na pewno nie, bo chciałam kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: GDANSK 08.06.07, 21:34 bylam.... spedzialm tam pol dnia ... i mocno zawiedziona jestem Na tych "sklepowych" wyprzedażach nie bylo w zasadzie nic wartego uwagi A na promocjach "godzinnych" ..same pierdołki....siwczuszki, kapciuszki, itp Jak sie pojawiły regały za 99.95 to sie okazało że są tylko 2 do kupienia. Jak dla mnie jedna wielka ściema Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf26 Targowek 09.06.07, 09:35 Hmmm no jakos nie zaszaleli. Na dziale dzieciecym przecenione byly na 49,9zl - lawa sosnowa z mozliwoscia wlozenia 2 pojemnikow trofast (tych srednich) oraz kufer sosnowy. www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=19&productId=34380&langId=- 27&categoryId=15668&chosenPartNumber=70062363 Elementy do kolejki drewnianej te co kosztowaly 79,9zl byly na 49,9zl. Posciel w jezyki (najmniej atrakcyjna) o 10zl przeceniona. Mialam wrazenie ze przecenili najmniej atrakcyjne rzeczy aby sie ich pozbyc. Nic super nie bylo. Byly komody Vestby za 19,99zl www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10103&storeId=19&langId=-27&productId=13880 I szafa za 29,99zl www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10103&storeId=19&langId=-27&productId=12885 Najbardziej zastanawialam sie nad ta szafka za 99,99zl www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10103&storeId=19&langId=-27&productId=76528 Z zewnatrz jest swietna ale mielismy taki system na buty i byl tragiczny (przy przeprowadzce wszystkie szafki wyrzucilismy) no i nie kupilam... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Targowek 09.06.07, 11:17 chyba zawsze przeceniają najmniej atrakcyjne rzeczy, by się ich pozbyć , parę rodzynków jest dla podsycenia apetytu Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Re: Targowek 09.06.07, 11:52 gandalf26 napisał: > Byly komody Vestby za 19,99zl > www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10103&storeId=19&langId=-27&productId=13880 Te komody były po 19zł? W Krakowie są po 69zł. Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf26 Re: Targowek 10.06.07, 09:20 Tak, wlasnie te. Z tego co pamietam to wpierw byla cena 69,9 przekreslona potem 49,9 przekreslona a potem wlasciwa 19,9. Juz kiedys spotkalam sie z taka praktyka w Ikei dlatego warto jezdzic pozniej niz z samego rana. A przecenili w koncu jakies lozka pojedyncze albo dzieciece? Bo wtedy co ja bylam sie nie doczekalam... Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Re: Targowek 10.06.07, 10:27 gandalf26 napisał: > Tak, wlasnie te. > Z tego co pamietam to wpierw byla cena 69,9 przekreslona potem 49,9 > przekreslona a potem wlasciwa 19,9. > Juz kiedys spotkalam sie z taka praktyka w Ikei dlatego warto jezdzic pozniej > niz z samego rana. W Krakowie niestety nie są na tyle przecenione(dzwoniłam przed chwilą).Szkoda ,bo by mi się takie przydały Moja córeczka Mój synek Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: dzień szalonych cen w ikea 10.06.07, 09:56 Kupiłam: oświetlenie do regału Magiker: tinyurl.com/yug3yv przecenione na 25 zł, ręczniki plażowe (chyba z 30 przecenione na 20, ale naprawdę fajne) i kosz na pranie ten: tinyurl.com/2ch4xf przeceniony na 30 zł. Więc w sumie nic bardzo interesującego ( Odpowiedz Link Zgłoś
sylver80 Re: dzień szalonych cen w ikea 10.06.07, 12:42 A kiedy się kończy ten "szał cenowy"? Odpowiedz Link Zgłoś
matizka Re: dzień szalonych cen w ikea 10.06.07, 13:10 Hej, to nie jest tak, że na wyprzedażach (zwłaszcza Ikea) pozbywa się najgorszych rzeczy tylko takich , które wychodzą z asortymentu (no może i dlatego wychodzą, że są mniej popularne lub że sa b. długo). Wyprzedaż trwa do wyprzedania tych rzeczy ale chyba max jakieś 5 tygodni. Choc tak naprawdę to ciągle są jakies przeceny - w Warszawie warto na stronie sprawdzać oferty tygodnia w Jankach i na Targówku. Jeśli chodzi o rzeczy dziecięce to jest najmniej wyprzedaży, bo nigdy nie przecenia się rzeczy, które np. mają jakiś problem jakościowy (co zdarza się z innymi towarami) tylko się je wyrzuca. I moja rada warto zwracać uwagę na info koniec serii - z jednej strony jak cos mamy z tej serii to się szybko decydować bo potem nie będzie, z drugiej zastanowić się czy jak coś kupujemy nowego to czy w przyszłości nie chcielibyśmy dokupić (a też już nie będzie) M. Odpowiedz Link Zgłoś