gucci77 13.06.07, 21:54 Właściwie to interesuje mnie przede wszystkim dobry płyn do baniek mydlanych, bo Marta ma takie proste patyczki z dziurką, ale może razem z płynem jest urządzenie warte polecenia do ich robienia? Dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martulka79 Re: Bańki mydlane gdzie we Wrocławiu? 13.06.07, 22:13 kupilam w Feniksie w zabawkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 do Martulki79 13.06.07, 22:39 w Feniksie jest płyn? a duży? ile kosztował? Odpowiedz Link Zgłoś
annaparzonka Re: Bańki mydlane gdzie we Wrocławiu? 13.06.07, 23:53 W rossmanie w sobote kupowałam taki fajny zestaw trabka i podstawka i malutki pojemnik płynu za 2.99, ale już nam sie skończył płyn i tez sie zastanawiał gdzie mozna kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Bańki mydlane gdzie we Wrocławiu? 14.06.07, 00:11 W Tesco są litrowe albo pół litrowe płyny do baniek w cenie do 10 zł. Miałam zamiar przywieść z mojej wyprawy do Kołobrzego zestawy do puszczania baniek w kształcie lodów włoskich , ale nie było buuuu.... Mamy takiego loda (czekoladowego he, he) z zeszłego roku, dolewam tylko płyn i gotowe, opakowanie jest świetnie zamykane, więc nic nigdy nie wycieka. W Tesco są takze fajne zabawki do baniek w formie dziwnych pistoletów-rybek, nakładek na ręce itp. A z Kołobrzegu na otarcie łez przywiozłam rewelacyjne zabawki do piasku - u nas takich nigdzie nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: Bańki mydlane gdzie we Wrocławiu? 14.06.07, 20:07 dzięki dziewczyny biegnę do Tesco Odpowiedz Link Zgłoś
edki16 Re: Bańki mydlane gdzie we Wrocławiu? 14.06.07, 20:12 Wczoraj w Tesco kupiłam synkowi fantastyczny pistolet do robienia baniek (niestety po płynach została tylko pusta półka Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Do edki16 14.06.07, 21:51 Buuuu... byłaś we Wrocławiu na Bielanach czy na Długiej? Choć pewnie na Długiej bieda Odpowiedz Link Zgłoś
edki16 Re: Do edki16 14.06.07, 23:17 Na Długiej byłam we wtorek, tam nie było nic. Wczoraj na Bielanach wybór przyborów bańkowych był spory, brakowało tylko płynu. Odpowiedz Link Zgłoś