pade 15.06.07, 13:47 takiej: www.allegro.pl/item203232561__ola_h_m_nowa_sukienka_hello_kitty_cudo_104.html we Wrocławiu nie ma obdzwoniłam wszystkie sklepy czy znalazłaby się jakaś dobra i kupiłaby mi taką? z ceny na allegro wnioskuję, że kosztuje ok.39,9zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaania80 Re: Szukam sukieneczki z h&m:) 15.06.07, 14:31 To dlaczego nie zamówisz na allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiavip1 Re: Szukam sukieneczki z h&m:) 15.06.07, 14:52 wybieram się dzisiaj do H&M, jestem z Krakowa, wyślij mi Twój nr komórkowy jak będę w sklepie i będzie to zadzwonie, czekam do 17, bo później jadę Odpowiedz Link Zgłoś
gosiavip1 Re: Szukam sukieneczki z h&m:) 15.06.07, 14:52 a na allegro to jest jakieś nieporozumienie z cenami. I ceny są większe i jeszcze przesyłka Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: Szukam sukieneczki z h&m:) 15.06.07, 15:12 gosiavip1 napisała: > a na allegro to jest jakieś nieporozumienie z cenami. I ceny są większe i > jeszcze przesyłka sorry ale was nie rozumiem przeciez ten ktoś chce na tym zarobic ma raptem 10 zł narzutu ,musi zaplacic za wystawienie aukcji i prowizje od sprzedazy ,jesli ma dodatkowo ma firmę - podatki itp chciałybyscie zeby na allegro sprzedawali taniej niż w hm - jakim cudem to zrobić? w sklepie też sprzedawcy zarzucacie ze to nieporozumienie bo ma drozej niż producent czy inny sklep jejku co drugi post to narzekanie ze na allegro drogo - a przeciez nikt tam nie musi kupować poza tym nie każdy ma pod nosem hm zeby jechac i kupic a podróż tez kosztuje no to sie wygadałam, zanosi sie na burzę Odpowiedz Link Zgłoś
agab72 Re: Szukam sukieneczki z h&m:) 15.06.07, 15:19 No i właśnie pade dokonała wyboru i nie chce kupić na Allegro ale skorzystać z pomocy kogoś z nas A swoją droką wkurza mnie gdy nie mogę kupić czegoś w H&M a na allegro to samo jest o np 10 zł droższe (albo i więcej bo była przecena a na allegro cena wyższa niż przed). Oczywiście rozumiem - każdy musi sobie jakoś radzić a że są ludzie którZy kupują produkty H&M na allegro - znaczy zapotrzebowanie na takie usługi jest Pozdrawiam. Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
izryn Re: Szukam sukieneczki z h&m:) 15.06.07, 15:33 no mnie też wkurza jak w sklepie nie ma bo wszystko wykupili handlarze z allegro. Szkoda że H&M nie ma sklepu internetowego, wtedy sprzedaż na allegro by się nie opłacała. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Szukam sukieneczki z h&m:) 15.06.07, 15:36 Chciałam zauważyć, ze sprzedawcy z H&M mają jeszcze rabaty dla pracowników, no i dorabiaja sobie sprzedażą na Allegro. To idealny interes: biorą towar z rabatem, a co sie nie sprzeda - mogą oddać do 28 dni. To tylko luźna uwaga, nie mam nic do sprzedawców na Allegro, choć oczywiście złoszczę się gdy czegoś już nie ma w sklepach - ale to zdarza się coraz rzadziej na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: Szukam sukieneczki z h&m:) 15.06.07, 15:46 pia_ napisała: > Chciałam zauważyć, ze sprzedawcy z H&M mają jeszcze rabaty dla pracowników, no > i dorabiaja sobie sprzedażą na Allegro. To idealny interes: biorą towar z > rabatem, a co sie nie sprzeda - mogą oddać do 28 dni. o tym nie wiedziałam Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ do agapak 15.06.07, 15:53 Rabaty pracownicze obowiązują oczywiście także na towary przecenione i wszelakie promocje. stwierdziłam, że jak biznes mi nie wyjdzie, to zatrudnię się w H&M i zacznę dorabiać he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
agapk do pia 15.06.07, 16:01 wiesz to wcale nie jest głupi pomysł zaraz sprawdzę czy w zabrzańskim nie ma przyjęć Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Szukam sukieneczki z h&m:) 15.06.07, 15:36 w pierwszym poście zabrakło mi słowa dusza)) ale wywołałam burzę, naprawdę nie chciałam po prostu nie lubię aż tyle przepłacać a poza tym nie wiem czy zauważyłyście ale w opisie jest wyraźnie zaznaczone, że wysyłka po 24 czerwca, a ja nie znoszę czekać))) dlatego spytałam tutaj, bo wiem, ze są tu życzliwe forumki, które mają blisko do hm i mogłyby... Odpowiedz Link Zgłoś
agapk pade 15.06.07, 15:45 ja nie pisałam w zasdzie do Ciebie bo w twoim poscie nie ma ani słowa otym ze na allegro za drogo Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Szukam sukieneczki z h&m:) 15.06.07, 15:42 Sukienki nie widziałam, ale jak tylko poczujesz się lepiej, to podjedź do sklepu: pojawiło się w podobnym fasonie kilka innych modeli. Wczoraj byłam w Arkadach (spóźniłam się na pociąg i gdzieś musiałam się poszwędać) i tych sukienek nie było, podobnie jak sandałków piankowych - ekspedientka popatrzyła na mnie z politowaniem, kiedy się o nie zapytałam. No cóż, mam refleks szachisty, więc jakoś nie wpadło mi do głowy, że jedziemy nad morze, a widziałam swego czasu takie sandałki w H&M, Decathlonie i Tesco (Cherokee) i to nasz rozmiar. Teraz kicha Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Szukam sukieneczki z h&m:) 15.06.07, 15:52 obdzwoniłam dziś wszystkie hm we Wrocku, są podobne modele, ale w innych kolorach sandałki piankowe to kupiłam niedawno w kappahlu, zajrzyj tam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiavip1 Re: Szukam sukieneczki z h&m:) 15.06.07, 16:48 jak tylko obudzi sie Maly to jade do H&M, wiec na pewno zobacze, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marie7 Re: Szukam sukieneczki z h&m:) 18.06.07, 13:59 Byłam przed chwilą na Bielanach,są takie sukieneczkiI te bluzeczki co szukałaś równieżPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiavip1 Re: Szukam sukieneczki z h&m:) 18.06.07, 16:59 Pade nie ma za co, moj synek skorzystal bo mu kupilam dwa komplety , jutro jade do Galerii Krakowskiej daj znac czy kupic ta sukienke jak beda rozmiary :- ), to nie jest zaden problem Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: Szukam sukieneczki z h&m:) 18.06.07, 21:01 pade bluzeczek w pasazu grunwaldzkim masa sukienki tez byly, ale juz w ograniczonej rozmiarowce w rozu, za to w fiolecie w pełnej - też śliczne k Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 do PADE!!!!!!!! 18.06.07, 23:10 34,90zzł koszutją - jak dobrze pamiętam. a jaki rozmiar Cię interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: do PADE!!!!!!!! 19.06.07, 08:46 Dziękuję za tak duży odzew!!! Jesteście kochane)) Poprosiłam Pię_ by kupiła mi tę sukieneczkę na bielanach, mam nadzieję, ze to jest ta sama, bo sprzedawczyni z hm mówiła mi też o jakiejś płóciennej za 69,9zł. Jeszcze raz dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś