out.lander 20.06.07, 23:17 dla kobiety niskiego wzrostu.Czy to dobry pomysł? Jest wielka duchem, jednak martwię się o to czy sobie poradzi fizycznie z Mutsym. Proszę o wszystkie opinie. i z góry Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
out.lander Re: Mutsy Urbanrider 21.06.07, 09:21 Podbijam, gdyż bardzo mi zależy na opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia_s Re: Mutsy Urbanrider 21.06.07, 09:22 Zueplnie nie rozumiem, co Ty piszesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
out.lander Re: Mutsy Urbanrider 21.06.07, 09:25 www.brutto.pl/pasaz/product.php?product_id=112531 Odpowiedz Link Zgłoś
edycia_s Re: Mutsy Urbanrider 21.06.07, 09:51 O, jezu, to za te cene moze lepiej kupic uzywany samochod? A powaznie, napisane jest o kilkustopniowej regulacji wysokosci raczki, wiec o co chodzi? Jesli mama ma wiecej jak 150 cm wzrotu to w ogole nie widze problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
ethomas Re: Mutsy Urbanrider 21.06.07, 10:09 bedzie problem z podbijaniem przodu. Ja mam 180cm i Mutsiak byl idealny, ale dla "malutkiej" mamy nie polecam, to wielki i ciezki wozek... Odpowiedz Link Zgłoś
jomamma ja polecam :) 21.06.07, 15:30 Eee tam, w żadnym wypadku ciężki. Nie mam krzepy w rękach, ale składałam go i rozkładałam w 5 sekund, bo często przemieszczałam się taksówkami. poza tym rewelacyjnie sie go prowadzi dzięki skrętnym kołom, to dla mnie było błogosławieństwem, bo ostatnio mieszkam wśród wiecznego remontu najbliższych ulic i chodników. Wózek ma regulowaną rączkę, więc spokojnie nada się dla niskiej mamy. Powiem tylko, że zdecydowanie powtórzę zakup przy następnym dzidziusiu Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: Mutsy Urbanrider 21.06.07, 15:44 Poradzi, chociaż może być trochę niewygodny. Mi najbardziej przeszkadzało, ze nie reguluje się kątu nachylenia rączki a tylko jej wysokość. Wózek jest co prawda ciężki i ma mały koszyk na zakupy ale prowadzi się super o ile przyzwyczaisz się do przedniej osi skrętnej. Ja jestem z niego super zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: Mutsy Urbanrider 21.06.07, 16:58 Ja w ogóle odradzam, chyba że znajoma będzie latać wyłącznie po wertepach i plaży, wtedy się sprawdza. Mam ten model i poza powyższym (wertepy) same minusy. Bardzo mała gondola, skandalicznie wąskie siedzisko w spacerówce chyba dla dziecka krasnala, no i jest cholernie ciężki. Budka składa się z grzmotem zdolnym obudzić umarłego. Jeśli model z lekko błyszczącą tkaniną, to dziecko w upał będzie się do niej przyklejać, musiałam swojemu podkładać tetrę. Sama kupiłam bo byłam głupią krową, którą interesowało wyłącznie, żeby wózek fajnie wyglądał. Generalnie - jak z samochodami, nie oczekuj od prawdziwej terenówki (ternówki, nie vana udającego terenówkę), że będzie wygodna, ona ma przejechać przez błoto i rzekę, z Mutsym jest dokładnie tak samo. Na wydmy super, poza tym do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: Mutsy Urbanrider 21.06.07, 17:01 Spojrzałam na zdjęcie, ja mam niby 3kołowca (przednie podwójne, Urban 3Rider), ale widzę, że reszta to to samo, nadal więc serdecznie odradzam Odpowiedz Link Zgłoś