Dodaj do ulubionych

Tani wózek

26.06.07, 07:26
Jak w temacie?
Czy może ktoś mi coś poleci.
Chciałabym jakiś tani wózek taki max do 1000 zł.
Nie mam na więcej tym bardziej, że zrobiliśmy remont co w domu i nas to mocno
dziabnęło po kieszeni
mamy ogród więc tam będziemy jesienią wystawiać maluszka
za samochód dałam 1500 więc za wózek nie dam więcej
i musze małemu kupic wiele innych rzeczy więc skąd na to wszystko brać

z góry dziękuję za jakieś podpowiedzi

aha i folelik do autka też będzie potrzebny
Obserwuj wątek
    • ania2613 Re: Tani wózek 26.06.07, 07:32
      mysle,ze w cenie wozka,podobnie jak innych rzeczy duza role odgrywa marka,ja
      kupilam wozek firmy kaps3,jest tani niecale 600zl,zerknij jak chcesz
      www.kaps3.pl/kaps.html
      tu akurat nie ma,ale ja mam zolto niebieski,jest sliczny, a w praktyce jestem
      bardzo z niego zadowolona,uzywam go juz 8 mies i nie mialam zadnych problemow
    • lumja Re: Tani wózek 26.06.07, 07:43
      na allegro mozna kupic tanie wozki - zarowno nowe polskich firm (nawet takie do
      500 zł) jak i uzywane te z wyższej ółki.
      • izoola Re: Tani wózek 26.06.07, 08:10
        potwierdzam, ja kupilam deltima za 250zl, tyle ze starsza wersje ale w czym to
        przeszkadza?
        • issy25 Re: Tani wózek 26.06.07, 09:09
          My kupujemy Scouta, wózki rewelacyjnej jakości, a cenowo też nie najgorzej, ten
          wybrany przez nas to 780 zl. www.scout.pl
          • bobimax Re: Tani wózek 26.06.07, 09:23
            Ja kupuję 'breaker' www.babyactive.com.pl też za około 700-800, zł one są może
            ciężkie ale jak nie musisz dzwigać go po schodach. Mi się jeszcze podoba wózek
            z firmy Jedo model 'mondo'.
    • malgosiek2 Re: Polecam forum "Wózki dziecięce" 26.06.07, 11:25
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462
    • disno Re: Tani wózek 26.06.07, 12:11
      My kupiliśmy ROANA Martinę za 1037zł - gondolka i spacerówka osobno, na razie
      czeka więc nie mogę wydać opini. Ale mnie się bardzo podoba - taki staromodny
      klasyczny kształt. Fotelik z adapterem wpinany do wózka kosztował 266 zł. Wiem
      że z Roana jest też bardzom podobna tańsza wersja Kortina około 900 zł.
      Moja siostra na DUKAT firmy Dymex - około 900 zł - bardzo fajny, dużo
      praktycznych bajerów. Jest zadowolona.
      • gingers73 Re: Tani wózek 26.06.07, 12:13
        Dziękuję za podpowiedzi będę się rozglądać
        • ocelot2 Re: Tani wózek 26.06.07, 12:32
          oxford - nowy głęboki i spacerówka w jednym, super się składa, porządne koła
          itp. - cena ok. 950 zł w wawie
    • adamari1 Re: Tani wózek 26.06.07, 14:36
      Bartatina firmy Jedo/Jędroch - wielofunkcyjny z gondolą, spacerówką i jesli ktos
      chce, to z fotelikiem samochodowym Grillo (Deltim chyba). Razem z fotelikiem
      wychodziło nieco ponad 1000 zł, a sam wózek (gondola + spacerówka) 870zł.
      Wózek polecam, szczegolnie w wersji z pompowanymi kołami i zawieszeniem na
      paskach (jest opcja tansza, z piankowymi kolami i zawieszeniem na wahaczach).
      Prowadzi sie miekko i bezproblemowo, do wozka zastrzezen nie mamy. Jest jedynie
      dosc ciezki.
      • kaeira Re: Tani wózek 26.06.07, 14:42
        adamari1 napisała:

> Bartatina firmy Jedo/Jędroch - wielofunkcyjny z gondolą, spacerówką
        > sam wózek (gondola + spacerówka) 870zł.
        > Wózek polecam, szczegolnie w wersji z pompowanymi kołami i zawieszeniem na
        > paskach

Ja placilam mniej niz 800, jest super! Jedyny problem to ze osoba wysoka,
        eneregicznie chodzaca, jak ja, kopie w zawieszenie. Ale wiele wozkow tak ma.
        No i faktycznie, dosc szeroki i ciezki, nie najlepszy na ciagle wkladanie do
        bagaznika, na przyklad
        >
        >
    • niunia13031 Re: Tani wózek 26.06.07, 21:59
      ja tez kupilam wozek na allegro bo finansowo nie stac mnie na nowy a te tanie
      np.ze stadionu to po prostu nie moglam sie przekonac. A tak mam wozek dobrej
      firmy,funkcjonalny i taki jak mi sie podoba. Wart 2000zl. a ja go kupilam za
      600.
      • mynia0 Re: Tani wózek 26.06.07, 22:23
        a ja mam polskiego firkona/model 10/ za całe 600 zł. będzie nim jeździć moje
        drugie dziecko, pierwsze korzystało przez 2 lata wink

www.firkon.pl
        • apteros Re: Tani wózek 26.06.07, 23:18
          hmmm... a czy myślicie, że jest szansa upolować jakiś wózek za max. 250zł? stary
          wózek odziedziczony po rodzinie pierwsze dzieciątko zdezelowało całkiem i muszę
          się liczyć z zakupem nowego. Jednak absolutnie nawet nie ma mowy o kupowaniu za
          1000 czy nawet za 500 - po prostu jest za dużo innych wydatków, a akurat moment
          jest u nas finansowo ciężki... obserwuję aukcje na allegro, ale w sumie zawsze
          ktoś mnie ubiegnie - w pewnym momemncie po prostu nie będę dalej licytowaćsad
          • chani-nr1 Re: Tani wózek 27.06.07, 08:23
            Witam,
            ja w ub. niedzielę odkupiłam wózek wielofunkcyjny głęboko- spacerowy Taco z
            gwarancją jeszcze do lipca 2008r. za 450zł. Full wypas - pompowane koła, paski,
            folia ochronna, torebki, kieszenei i takie tam.
            Jesli szukacie wózków tak do 250zł - warto wybrac się do lokalnych komisów -
            często mają tam dobre wózki za naprawde małe pieniądze. Albo dac ogłoszenie w
            lokalnej gazecie o zamiarze odkupienia wózka lub na osiedlach rozwiesic
            ogłoszenia na słupach. na pewno ktoś chetnie odsprzeda zbędny wózek.
    • pocalina Re: Tani wózek 27.06.07, 10:45
      Ja polecam Babyactive Breaker. To swietny wozek w rozsadnej cenie. My
      placilismy 840 zl - w tym wyjmowana gondolka, jesli uzywasz go jako glebokiego
      i mozna tez uzywac jako spacerowki. Dolaczona folia przeciwdeszczowa, torba i
      bagaznik. Jest troche ciezki, ale amortyzatory super i poszczegolne czesci
      swietne.
    • monikaa13 Re: Tani wózek 27.06.07, 10:54
      polecam roan marita, ma bardzo duza gondole co jest napewno plusem, kosztuje
      niecale 1000zl, kupilismy w sklepie internetowym, gratis do wozka dostalismy
      spiworek, ktory jest poprostu niezastapiony, mala pol roku juz w nim spi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka