Dodaj do ulubionych

pieluchy rosmann

27.06.07, 12:06
Czy któraś z Mam używa pileuchy Rosmann? Wydają sie niedrogie ale czy warto je
kupić?
Obserwuj wątek
    • eddie1980 Re: pieluchy rosmann 27.06.07, 12:10
      tez ich używałam (tylko te oddychające. nie z ceratą) są niezłe i tanie ale
      znalazłam lepsze i tańsze w Lidl-u i jestem zadowolona
      • miko_mama Re: pieluchy rosmann 27.06.07, 12:12
        No wałsnie ja teraz kupuje te Lidla ale zauważyłam że w rosmanie jest promocja.
        Te z Lidla są fajne, jestem zadowolona. Tylko jedna rzecz mnie zastanawia- mała
        paczka (16 sztuk pieluch 4-9 kg) wychodzi taniej w przeliczeniu na sztuke (44
        gr) nbiz duza paczka 50 sztuk. O co chodzi?
        • monikaa13 Re: pieluchy rosmann 27.06.07, 12:15
          uzywam bordowych z rosmana i nie zamierzam zmieniac sa poprostu super, to chyba
          wyjasnia moja opinie o nich
        • eddie1980 Re: do miko_mama 27.06.07, 12:29
          w tej dużej paczce są CHYBA inne pieluchy, kiedyś na forum było o tym, mają
          jakiś wskaźnik wilgotności i może za to sie płaci więcej. Chciałam kupić
          większa pakę ale płacić za bajery? Jak będziesz w sklepie zwróć uwagę...
          • malwi6 dziewczyny... a ile jest w paczce tych żółtych... 27.06.07, 12:46
            ..rozmiar chyba 8-18kg. Wiem że kosztują chyba 23,99zł nie? Ale ile ich jest w
            paczce? Bo szukam najtańszych pieluch, które mają gumkę z tyłu! Te tanie tesco
            całkowicie odpadają, nie mają tej gumki i córka je "przesikuje"...
            • malwi6 chodzi oczywiście o te z Rossmana! 27.06.07, 12:47
              • kate1971 Re: chodzi oczywiście o te z Rossmana! 27.06.07, 14:29
                żółtych 8-18 kg jest 50 szt.
            • miko_mama Malwi-Pieluchy z gumka z tyłu 28.06.07, 12:58
              Malwi6, pieluchy których aktualnie używamy maja z tyłu taki ściagacz - pieluchy
              z Lidla CIEN( w małym opakowaniu) Rozmiar do 9 kg, nie wiem czy inne rozm. taka
              mają.
    • zuziazosia Re: pieluchy rosmann 27.06.07, 20:15
      Bordowe rosmmann(nie zółte bo to do niczego) też nie były dobre(rozm5),po nocy
      pupa córki była sała w granulkach.Nallepsze są CIEN z Lidla ale te duże
      paczki(nie małe), oraz opakowanie fioletowe z Tesco ale nie te całkiem tanie bo
      to cerata(duze paczki opakowanie fioletowe z Tesco).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka