miko_mama 27.06.07, 12:06 Czy któraś z Mam używa pileuchy Rosmann? Wydają sie niedrogie ale czy warto je kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eddie1980 Re: pieluchy rosmann 27.06.07, 12:10 tez ich używałam (tylko te oddychające. nie z ceratą) są niezłe i tanie ale znalazłam lepsze i tańsze w Lidl-u i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
miko_mama Re: pieluchy rosmann 27.06.07, 12:12 No wałsnie ja teraz kupuje te Lidla ale zauważyłam że w rosmanie jest promocja. Te z Lidla są fajne, jestem zadowolona. Tylko jedna rzecz mnie zastanawia- mała paczka (16 sztuk pieluch 4-9 kg) wychodzi taniej w przeliczeniu na sztuke (44 gr) nbiz duza paczka 50 sztuk. O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: pieluchy rosmann 27.06.07, 12:15 uzywam bordowych z rosmana i nie zamierzam zmieniac sa poprostu super, to chyba wyjasnia moja opinie o nich Odpowiedz Link Zgłoś
eddie1980 Re: do miko_mama 27.06.07, 12:29 w tej dużej paczce są CHYBA inne pieluchy, kiedyś na forum było o tym, mają jakiś wskaźnik wilgotności i może za to sie płaci więcej. Chciałam kupić większa pakę ale płacić za bajery? Jak będziesz w sklepie zwróć uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
malwi6 dziewczyny... a ile jest w paczce tych żółtych... 27.06.07, 12:46 ..rozmiar chyba 8-18kg. Wiem że kosztują chyba 23,99zł nie? Ale ile ich jest w paczce? Bo szukam najtańszych pieluch, które mają gumkę z tyłu! Te tanie tesco całkowicie odpadają, nie mają tej gumki i córka je "przesikuje"... Odpowiedz Link Zgłoś
kate1971 Re: chodzi oczywiście o te z Rossmana! 27.06.07, 14:29 żółtych 8-18 kg jest 50 szt. Odpowiedz Link Zgłoś
miko_mama Malwi-Pieluchy z gumka z tyłu 28.06.07, 12:58 Malwi6, pieluchy których aktualnie używamy maja z tyłu taki ściagacz - pieluchy z Lidla CIEN( w małym opakowaniu) Rozmiar do 9 kg, nie wiem czy inne rozm. taka mają. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziazosia Re: pieluchy rosmann 27.06.07, 20:15 Bordowe rosmmann(nie zółte bo to do niczego) też nie były dobre(rozm5),po nocy pupa córki była sała w granulkach.Nallepsze są CIEN z Lidla ale te duże paczki(nie małe), oraz opakowanie fioletowe z Tesco ale nie te całkiem tanie bo to cerata(duze paczki opakowanie fioletowe z Tesco). Odpowiedz Link Zgłoś