katka761 25.07.07, 13:11 nawet na najniższym położeniu rączki są za wysoko jak dla mnie. boję się, że będą mnie ręce boleć i źle będzie mi się go podbijać. cholerka, a byłam na niego zdecydowana. to teraz został mi już tfk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koma.edziecko Re: maclaren xlr odpada, bo.... 25.07.07, 16:39 Ja mam 160cm wzrostu, miałam Techno i mimo że rączki są wysoko to mi się bardzo dobrze go prowadziło i podbijało, on jest świetnie wyważony i rączki są bardzo wygodnie wyprofilowane. Teraz mam Questa i nie wiem dlaczego ale prowadzi mi się go jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: maclaren xlr odpada, bo.... 25.07.07, 18:07 A Quest ma niżej rączki? Ja mam 160 wzrostu i mojego Techno dobrze mi się prowadzi, ale na krótkie spacery. Na dłuższe + zakupy jest mi trochę niewygodnie i zaczynam to czuć w plecach i rękach. Wydaje mi się ,że jesteś za niska do tego wózka. Bardzo dobrze prowadziło mi się Pliko P3( jeździłam nim ok. 1,5 tyg.), jak dla mnie idealna wysokość rączek. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: maclaren xlr odpada, bo.... 25.07.07, 18:27 No właśnie dlatego nie mogę zrozumieć dlaczego mi się go lepiej prowadzi bo ma rączki na tej samej wysokości. Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: maclaren xlr odpada, bo.... 25.07.07, 21:53 czyli brakuje mi tych moich wymarzonych 6cm. trudno się mówi - będzie tfk. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: maclaren xlr odpada, bo.... 26.07.07, 07:25 A możesz pokazać jak wygląda Twój wybraniec (tfk)? Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: maclaren xlr odpada, bo.... 26.07.07, 07:55 www.buggy.de/buggster.php?farbe=cb Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: maclaren xlr odpada, bo.... 26.07.07, 09:31 Aaa, to już wiem. Ale nie widziałam go na żywo. Rączki ma niżej od Maclarena? Bo jak niżej to warto się zastanowić Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: maclaren xlr odpada, bo.... 26.07.07, 10:02 swego czasu nawet sie nad nim zastanawiałam bo zapp odpadał z powodu nierozkładanego oparcia. Podoba mi się, a co z gwarancja i ewentualną reklamacją ? Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: maclaren xlr odpada, bo.... 26.07.07, 10:37 oglądałam go w Krakowie - podjechaliśmy do Forumki,która go użytkuje. u nas dostępny jest przez sklep internetowy i we Wrocku. Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: maclaren xlr odpada, bo.... 27.07.07, 17:27 Byłam , widziałam, dotykałam Buggstera. Bardzo fajny wózeczek, nie aż tak "kosmiczny" jak na zdjęciach. Rączki ma niżej od Maclarena Techno, jest bardzo szeroki w pleckach, fajna budka . Chyba muszę to poważnie przemyśleć. A może ma ktoś ochotę na mojego Techno ? Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 ELA!!!!!!!!!!!! 27.07.07, 22:47 gdzie bylaś i widziałaś buggstera - w jakim sklepie??????? oprócz oczywiście askota??????? Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: ELA!!!!!!!!!!!! 28.07.07, 10:22 Byłam w Kaliszu, w Malutku, to ten sam sklep co sprzedaje wysyłkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
romanticca Re: maclaren xlr odpada, bo.... 28.07.07, 22:04 E tam. Maclaren się świetnie podbija. Ja mam całe 155 cm zawsze na płaskim obcasie, dziecko 15kg i no problem )) Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Ela 29.07.07, 21:02 Zamawiaj, zamawiaj Ja tak żałowałam, że sprzedałam mojego buggstera, że już nowy czeka u koleżanki w Niemczech. Zostawię dla drugiego malucha, który na razie tylko w planach a Oskar pewnie pojeździ na dłuższe spacery. Widziałam kilka dni temu pomarańczowego na Morskim Oku - też fajny kolorek choć mi najbardziej podoba się czerwony. -------------------------------------------------------------- Mój łobuziak Oskar Ozzy rośnie i rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Betty 29.07.07, 21:15 ja mam zgryz między czerwonym i błękitnym. błękitnego widziałam u Nancy. czeronego niestwtynie, ale też kusi Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Betty 29.07.07, 21:25 My mieliśmy błękitnego na sprzedaż jakiś rok temu. Na początku też się nad nim zastanawiałam ale jak postawiłam oba koło siebie to wygrał czerwony. Generalnie wszystkie wózki jakie mieliśmy były niebieskie, tylko buggster czerwony i teraz też takiego wzieliśmy. Później dokupię sobie może ten dodatkowy podnóżek - kosztuje chyba coś koło 15 euro. -------------------------------------------------------------- Mój łobuziak Oskar Ozzy rośnie i rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: maclaren xlr odpada, bo.... 29.07.07, 21:32 ja chcę wziąc wszystko za jednym zamachem. tylko waham sięczy kupować śpiworek. a ten czerwony to jakiś ostry kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: maclaren xlr odpada, bo.... 29.07.07, 21:57 Czerwony nie jest ostry. My śpiworka nie mamy a folie dokupiłam uniwersalną za jakieś 15 zł ale i tak za często jej nie używaliśmy. Wklejałam kiedyś link do fotki młodego w tym czerwonym wózku, jak chcesz to ci podeślę. -------------------------------------------------------------- Mój łobuziak Oskar Ozzy rośnie i rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: maclaren xlr odpada, bo.... 30.07.07, 18:17 no i du.............pa przyszła dostawa buggsterów i nie ma czerwonego. Odpowiedz Link Zgłoś