sylwia1239 01.08.07, 21:20 zamierzam kupić bawełniane pajacyki na jesieńmam na myśli firmy Mothercare,Early days lub next.Doradzcie która firma ma najlepsze jakościowo ubrania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sdec Re: jakość ubranek 01.08.07, 21:24 Wg mnie: Next, Mothercare, Early. Mam pajacyki zarówno Next, jak i Mothercare, z obu jestem zadowolona. Z Early miałam body, ale szybko się posupliły. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: jakość ubranek 01.08.07, 22:36 Nie uzywałam dwóch pozostałych firm, ale z Mothercare byłam zawsze bardzo zadowolona. aga Odpowiedz Link Zgłoś
thmwag1 Re: jakość ubranek 02.08.07, 08:49 Jeśli chodzi ci o pajacyki jako piżamki to szczerze polecam ci cherokee z tesco, trójpaki. Są takie w tonacji różowej z kotami i w niebieskiej z pieskami. Kupuję już kolejną wielkość i cały czas jestem pod wrażeniem tej bawełny. Nic kompletnie się z nią nie dzieje. Nie ma kulek, napy cały czas jak należy, a cena regularna 29,90 a teraz widziałam po 29,00. Serdecznie polecam bo na prawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: jakość ubranek 02.08.07, 08:55 w kwestii tesco szczerze polecam body w 7pakach tesco, z kubusiem puchatkiem, cena chyba 39 zł, re we la cja, są chyba też z tej samej serii bawełanianie pajace- pakowane chyba po 3, świetna bawełna i bardzo ładne wykonanie Odpowiedz Link Zgłoś
mruu1 Re: jakość ubranek 02.08.07, 10:17 Potwierdzam wysoką jakość bodziaków w 3-pakach z Tesco(Cherokee). Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 co innego Tesco a co innego Cherokee 02.08.07, 18:50 Z bielizny Tesco po pierwszym praniu robią się szmaty cherokee są świetne A w temacie wątku- tez polecam mothercare Moja myszka Miki Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: co innego Tesco a co innego Cherokee 03.08.07, 14:49 no nie do końca, seria z Puchatkiem to askurat TESCO nie CHEROKEE - ale sama byłam zdziwona jakością Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: jakość ubranek 02.08.07, 10:01 Ja polecam pajace z Mothercare są rewelacyjne,moja dwulatka jeszcze czasem w takich sypia. Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: jakość ubranek 02.08.07, 10:33 popieram przedpiśczynie, tesco rulez! stosunek jakości do ceny jest niewiarygodny no chyba, ze masz ochotę wydać więcej dla metek - to wtedy next Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: jakość ubranek 02.08.07, 11:58 potwierdzam - bodziaki i pajacyki tesco są super! z early days też byłam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: jakość ubranek 02.08.07, 13:42 miałam wszystkie, wg mnie najlepsze były early days - i pajace i body. Bawełna z Mothercare wydawała się jakby trochę cieńsza i teraz jak pożyczałam ubranka drugiej koleżance, to jednak te early days wyglądały najlepiej. Tesco też jest fajne, mnie osobiście bardzo podpasowały na początek body z c&A. One są z takiej cieńszej bawełenki, po kilkudziesięciu praniach nie wyglądają super, ale świetnie się rozciągają przy szyjce i rękawkach, bardzo łatwo je założyć, nawet kilkudniowemu noworodkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 mothercare są super:)) 02.08.07, 18:01 uzywamy ich od początku, są extra, ostatnio załapałyśmy się na wyprzedaż i kupiłam na pół roku naprzód ) body zreszta też Odpowiedz Link Zgłoś
mamaza Re: jakość ubranek 02.08.07, 20:58 Uwielbiam ciuszki Next. Nowe strasznie drogie ale ja kupuję używane.Moja mała ma większość Next.Mam też Early days body ,trochę się rozciągneły przy szyjce. Odpowiedz Link Zgłoś