pia_ 07.08.07, 11:09 Czy ktoś był tam ostatnio i ogłądał sukienki? Szukam czegoś ładnego na wesele, ale dekolty głębokie z przodu i na plecach oraz cieniutkie ramiączka wykluczone. Za to kolorystyka dowolna, im bardziej kolorowa i błyszcząca tym lepsza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
honda1998 Re: Sukienki w Hexaline - jest coś fajnego? 08.08.07, 08:35 Nie byłam w Hexaline ale super kolorowe sukienki( na imprezę są w HERA (w Warszawie Galeria Mokotów) pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
aniam123 Re: Sukienki w Hexaline - jest coś fajnego? 08.08.07, 12:05 Hej, rok temu szukałam sukienki na wesele siostry. Dwa miesiące wcześniej urodziłam dzidziusia i moje figura "nieco" odbiegała od ideału. "Schodziłam" już nogi, bo we wszystkim wyglądałam "nie tak" i nic mi się nie podobało. Zdesperowana weszłam do Hexeline (wiedząc jakie są tam ceny) i... nie umiałam się zdecydować. Pani wyjęła kilka sukienek z których trzy leżały ŚWIETNIE (nawet na mojej figurze) i bardzo mi się podobały, a i były w rozm. 38 ). Wybrałam granatową ozdabianą granatowymi koralikami z delikanym szalem z tego samego materiału. Nie wiem czy znajdziesz tam coś dla siebie (różni ludzie - różne gusty) ale myślę, że jeżeli szukasz czegoś na prawdę porządnego na większe wyjście to warto tam zajrzeć. Ja do tej pory nie żałuję wydanych tam pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Sukienki w Hexaline - jest coś fajnego? 08.08.07, 17:19 Ja bardzo lubię sukienki Hexaline, bo idealnie dopasowują się do figury, kryjąc ewentualne mankamenty . Ciekawa jestem tylko, czy uda mi się coś jeszcze kupić na wyprzedaży, no i w moim ulubionym fasonie, czyli na szerszych ramiączkach z łódkowym, "lejącym" się dekoltem. No i szukam czegoś w intensywnych, letnich barwach Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Sukienki w Hexaline - jest coś fajnego? 08.08.07, 20:59 Byłam wczoraj w hexeline, ale szczerze mówiąc nic mie nie wpadlo w oko. Teraz w ogóle w sukienkach dominuja te czarno-białe wzory - nie bardzo na wesele. Polecam również sukienki Beaty cupriak, ale polecany sklep Clue jest w Warszawie Ew. jeszcze gaPa Fashion miewa fajne, ale uwaga na małą rozmiarówkę - normalnie noszę 38, a tam 40 była ciasnawa w talii. aga Odpowiedz Link Zgłoś
agaszaga Re: Sukienki w Hexaline - jest coś fajnego? 08.08.07, 15:48 a ja ostatnio też szukałam czegoś fajnego na wesele, "złaziłam" nie wiem ile juz sklepów i w końcu kupilam w butiku na nowym świecie: cloe chyba, po prawej stonię idąc od ronda w stronę starego miasta. są tam m.in sukienki projektu b. cupriak, mi się b. podobają i ceny jeszcze względne - aga Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Sukienki w Hexaline - jest coś fajnego? 10.08.07, 19:41 No i po dzisiejszym dniu okazało się, ze nic tam nie ma fajnego, bo wogóle towaru w sklepie nie ma prawie wcale. Kompletne pustki, tylko jakieś czarne kreacje pamiętające jeszcze sylwestra się ostały z przeceną 30% - co dawało ceny na poziomie ok 600 zł! Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: Sukienki w Hexaline - jest coś fajnego? 10.08.07, 22:24 Tez jestem fanka hexeline, wszystkie moje wieczorowe sukienki sa od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Sukienki w Hexaline - jest coś fajnego? 13.08.07, 08:02 Zerknij do simple, monnari, molton-nie ogladałam co prawda nowych kolekcji zbyt dokładnie, ale widziałam sporo wieczorowych kreacji( w molton były w intensywnych kolorach) i do deni cler-w tym ostatnim co prawda nie znajduję nic dla siebie, nie mój styl, ale bywają ładne, klasyczne ubrania. A może catherina? Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Sukienki w Hexaline - jest coś fajnego? 13.08.07, 12:08 Przypomniało mi się, gdzie widziałam kolorowe suknie: w tuzzi. Wybór był bardzo duży. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ leigh4 13.08.07, 12:33 Dzięki wielkie, sytuację rozwiązałam. Niestety nie miałam czasu na łażenie po sklepach, zresztą pustki juz teraz straszne, pewnie dałoby się coś znaleść, ale to trwa. W szafie miałam jeszcze grafitową sukienkę kupioną na Sylwestra, której w końcu wtedy nie ubrałam. Aby trochę ożywić całość dokupiłam dodatki w morskiej, żywej zieleni: szeroki szal na ramiona w Cubusie i biżuterię w Bijou Brigitte (kolczyki, pierścionek, bransoletkę i jeszcze jedne kolczyki, z których za pomocą obcęg i kombinerek zrobiłam zawieszkę do łańcuszka na szyję )). No i kłopot mam z głowy Odpowiedz Link Zgłoś