marylo 03.07.03, 12:51 Co sądzicie o tych wózkach?Jak długo dziecko pojeżdzi w spacerówce?Czy wogóle warto wydać ok.2 tys.?Jak się je prowadzi?Proszę o opinnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crazymary Re: Emmajlunga? 03.07.03, 20:08 Wózek jest dobry, mocny i trwały. Korzystamy z niego 15 miesięcy. Jest jednak ciężki. Odkąd przeprowadziliśmy się na szóste piętro, trochę żałuję i kupiłam lekką parasolkę na lato. Jesienią wrócę do Emmaljungi. Ja kupowałam w promocji i płaciłam około 1200. Odpowiedz Link Zgłoś
gosieja1 Re: Emmajlunga? 03.07.03, 20:56 My kupiliśmy Emmaljunge 2 miesięce temu za 1200. Jesteśmy z niej bardzo zadowoleni. Jasiek jeździ w niej od 1 tygodnia i bardzo to lubi. Jest mu naprawde wygodnie. Wózek jest stabilny i dobrze się prowadzi, nawet z dodatkowym obciążeniem zakupami i baniakiem wody oligoceńskiej. Naprawde polecamy. Jest wart swojej ceny. Jaś i Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: Emmajlunga? 04.07.03, 18:23 Poruszany byl juz emat tego wozka,ze jest za waski i w zime dziecko nie ma duzo swobody ruchow a jak jest wieksze to dlugo sie nim nie nacieszy Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Emmajlunga? 06.07.03, 23:50 Polecam jak najbardziej. Wygodna, solidna, idealne sie prowadzi po polskich chodnikach i drogach... Jedyny minus to jego waga i rozmiary (z całą pewnością mój nie był za mały czy za ciasny - a Gaba raczej sporym dzieckiem jest ) Marghe Odpowiedz Link Zgłoś
dusiak Re: Emmajlunga? 16.07.03, 11:11 kasiapro1 napisała: > Poruszany byl juz emat tego wozka,ze jest za waski i w zime dziecko nie ma > duzo swobody ruchow a jak jest wieksze to dlugo sie nim nie nacieszy - bzdura, gondola emmaljungi jest duza, gleboka i szeroka - a do tego bardzo bezpieczna i z systemem wentylacji - zreszta caly wozek jest po prostu swietny. Wiadomo, ze gondola (kazda!!!) jest przeznaczona dla malego dziecka i po pewnym czasie dziecko z niej wyrosnie i bedzie mu ciasno (szczegolnie w zimie w kombinezonie). Odpowiedz Link Zgłoś
moni76 Re: Emmajlunga? 21.07.03, 10:11 Cześć, czy mogę wiedzieć, gdzie kupiliście tak tanio ten wózek. Pozdrowienia, Monika gosieja1 napisała: > My kupiliśmy Emmaljunge 2 miesięce temu za 1200. Jesteśmy z niej bardzo > zadowoleni. Jasiek jeździ w niej od 1 tygodnia i bardzo to lubi. Jest mu > naprawde wygodnie. Wózek jest stabilny i dobrze się prowadzi, nawet z > dodatkowym obciążeniem zakupami i baniakiem wody oligoceńskiej. Naprawde > polecamy. Jest wart swojej ceny. > Jaś i Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
agaszaga Re: Emmajlunga? 11.07.03, 11:14 Ja obejrzałam już bardzo dużo różnych wózków i Emmaljunga wydaje mi się stosunkowo lekka (chociaż wiem, że występuje w 2 wersjach - lżejszej i cięższej - zależnie od materiału z jakiego zrobiony jest stelaż). Tylko ta cena! Czy mogłybyście zdradzić, gdzie kupowałyście swoje wózeczki? Ja oglądałam w 2 sklepach i cena była ok. 2 tysięcy. Czy gdzieś można kupić taniej? A może możecie polecić jakieś inne w miarę lekkie dobre wózki? Aga Odpowiedz Link Zgłoś
maak3 Re: Emmajlunga? 12.07.03, 19:47 spróbuj poszukać przedstawicieli Emmaljunga (może jest kontakt na stronie internetowej?) warto, bo ominiesz marżę sklepu a wózek jest świetny, o ile nie mieszkasz na 6 piętrze Odpowiedz Link Zgłoś
agcie Re: Emmajlunga? 23.07.03, 21:54 familyshop.com.pl/TOWARY/wozki.html - tu możesz zobaczyć i kupić wózki o których mowa Ceny sa troszke nizsze niż w sklepach... ale my i tak kupujemy nasza emmaljungę w tradycyjny sposób, bo wolimy wszystko dokładnie zobaczyć, pomacać itd... no i w razie ewentualnych usterek chyba łatwiej reklamować Odpowiedz Link Zgłoś
lech.spaszewski Re: Emmajlunga? 15.07.03, 14:51 Polecam następujący adres: www.mamaija.pl/wozki/emmaljunga/kolorystyka_clasic_2003.html I chyba mieliśmy niezwykłe ssczeście bo udało na się kupiś wózek Emaljungi za 600 złotych (ale używane roczne Volvo (niezależnie od modelu) jest oczywiście jak nowe) Odpowiedz Link Zgłoś
m.ina Re: Emmajlunga? 19.07.03, 22:50 Jeśli chodzi o ciężar wózka, to jest to jeden z lżejszych wózków z pompowanymi kołami. Z gondolą waży ok. 11kg, ze spacerówka ok.12. Jeśli chodzi o wymiary wew., to też nie jest tak źle. Z informacji otrzymanych od sprzedawcy w sklepie (w którym byly też wózki innych firm w podobnej cenie) to właśnie gondola emmaljungi jest najszersza! Używamy tego wózka od 9 m-cy i jesteśmy b.zadowoleni: b.lekkie prowadzenie, szybko i łatwo się składa, świetna amortyzacja. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
pub111 Re: Emmajlunga? 23.07.03, 21:46 polecam z calego serca w komisach go ciezko dostac a wart jest tych pieniedzy, a ze sprzedaza potem nie ma problemu latwy w obsludze, bardzo stabilny najwieksza z istniejacych gondoli a spacerowka super podobno spokojnie mozna jezdzic do 3 roku zycia i potem sprzedac za dobra cene podam Ci numer telefonu do dystrybutora tych wozkow w Polsce, bo nie wiem z jakiego jestes miasta a oni Ci napewno podadza adresy sklepow ktore te wozki sprzedaja (o58) 588-08-83, 588-22-51 no i szwedzka strona internetowa: www.emmaljunga.se pozdrawiam i jeszcze raz polecam ten pojazd Odpowiedz Link Zgłoś