Dodaj do ulubionych

Emmajlunga?

03.07.03, 12:51
Co sądzicie o tych wózkach?Jak długo dziecko pojeżdzi w spacerówce?Czy
wogóle warto wydać ok.2 tys.?Jak się je prowadzi?Proszę o opinnie.
Obserwuj wątek
    • crazymary Re: Emmajlunga? 03.07.03, 20:08
      Wózek jest dobry, mocny i trwały. Korzystamy z niego 15 miesięcy. Jest jednak
      ciężki. Odkąd przeprowadziliśmy się na szóste piętro, trochę żałuję i kupiłam
      lekką parasolkę na lato. Jesienią wrócę do Emmaljungi. Ja kupowałam w promocji
      i płaciłam około 1200.
      • gosieja1 Re: Emmajlunga? 03.07.03, 20:56
        My kupiliśmy Emmaljunge 2 miesięce temu za 1200. Jesteśmy z niej bardzo
        zadowoleni. Jasiek jeździ w niej od 1 tygodnia i bardzo to lubi. Jest mu
        naprawde wygodnie. Wózek jest stabilny i dobrze się prowadzi, nawet z
        dodatkowym obciążeniem zakupami i baniakiem wody oligoceńskiej. Naprawde
        polecamy. Jest wart swojej ceny.
        Jaś i Małgosia
        • kasiapro1 Re: Emmajlunga? 04.07.03, 18:23
          Poruszany byl juz emat tego wozka,ze jest za waski i w zime dziecko nie ma
          duzo swobody ruchow a jak jest wieksze to dlugo sie nim nie nacieszy
          • marghe_72 Re: Emmajlunga? 06.07.03, 23:50
            Polecam jak najbardziej. Wygodna, solidna, idealne sie prowadzi po polskich
            chodnikach i drogach...
            Jedyny minus to jego waga i rozmiary (z całą pewnością mój nie był za mały czy
            za ciasny - a Gaba raczej sporym dzieckiem jest smile )
            Marghe
          • dusiak Re: Emmajlunga? 16.07.03, 11:11
            kasiapro1 napisała:

> Poruszany byl juz emat tego wozka,ze jest za waski i w zime dziecko nie ma
            > duzo swobody ruchow a jak jest wieksze to dlugo sie nim nie nacieszy
            - bzdura, gondola emmaljungi jest duza, gleboka i szeroka - a do tego bardzo
            bezpieczna i z systemem wentylacji - zreszta caly wozek jest po prostu swietny.

Wiadomo, ze gondola (kazda!!!) jest przeznaczona dla malego dziecka i po
            pewnym czasie dziecko z niej wyrosnie i bedzie mu ciasno (szczegolnie w zimie
            w kombinezonie).
        • moni76 Re: Emmajlunga? 21.07.03, 10:11
          Cześć,
          czy mogę wiedzieć, gdzie kupiliście tak tanio ten wózek.
          Pozdrowienia,
          Monika

gosieja1 napisała:

> My kupiliśmy Emmaljunge 2 miesięce temu za 1200. Jesteśmy z niej bardzo
          > zadowoleni. Jasiek jeździ w niej od 1 tygodnia i bardzo to lubi. Jest mu
          > naprawde wygodnie. Wózek jest stabilny i dobrze się prowadzi, nawet z
          > dodatkowym obciążeniem zakupami i baniakiem wody oligoceńskiej. Naprawde
          > polecamy. Jest wart swojej ceny.
          > Jaś i Małgosia
    • agaszaga Re: Emmajlunga? 11.07.03, 11:14
      Ja obejrzałam już bardzo dużo różnych wózków i Emmaljunga wydaje mi się
      stosunkowo lekka (chociaż wiem, że występuje w 2 wersjach - lżejszej i
      cięższej - zależnie od materiału z jakiego zrobiony jest stelaż). Tylko ta
      cena! Czy mogłybyście zdradzić, gdzie kupowałyście swoje wózeczki? Ja oglądałam
      w 2 sklepach i cena była ok. 2 tysięcy. Czy gdzieś można kupić taniej? A może
      możecie polecić jakieś inne w miarę lekkie dobre wózki? Aga
      • maak3 Re: Emmajlunga? 12.07.03, 19:47
        spróbuj poszukać przedstawicieli Emmaljunga (może jest kontakt na stronie
        internetowej?)
        warto, bo ominiesz marżę sklepu
        a wózek jest świetny, o ile nie mieszkasz na 6 piętrze
      • agcie Re: Emmajlunga? 23.07.03, 21:54
        familyshop.com.pl/TOWARY/wozki.html - tu możesz zobaczyć i kupić wózki o
        których mowa smile Ceny sa troszke nizsze niż w sklepach... ale my i tak kupujemy
        nasza emmaljungę w tradycyjny sposób, bo wolimy wszystko dokładnie zobaczyć,
        pomacać itd... no i w razie ewentualnych usterek chyba łatwiej reklamować
    • lech.spaszewski Re: Emmajlunga? 15.07.03, 14:51
      Polecam następujący adres:
      www.mamaija.pl/wozki/emmaljunga/kolorystyka_clasic_2003.html
      I chyba mieliśmy niezwykłe ssczeście bo udało na się kupiś wózek Emaljungi za
      600 złotych (ale używane roczne Volvo (niezależnie od modelu) jest oczywiście
      jak nowe)
      • m.ina Re: Emmajlunga? 19.07.03, 22:50
        Jeśli chodzi o ciężar wózka, to jest to jeden z lżejszych wózków z pompowanymi
        kołami. Z gondolą waży ok. 11kg, ze spacerówka ok.12. Jeśli chodzi o wymiary
        wew., to też nie jest tak źle. Z informacji otrzymanych od sprzedawcy w sklepie
        (w którym byly też wózki innych firm w podobnej cenie) to właśnie gondola
        emmaljungi jest najszersza!
        Używamy tego wózka od 9 m-cy i jesteśmy b.zadowoleni: b.lekkie prowadzenie,
        szybko i łatwo się składa, świetna amortyzacja. Polecam!
        • pub111 Re: Emmajlunga? 23.07.03, 21:46
          polecam z calego serca
          w komisach go ciezko dostac a wart jest tych pieniedzy, a ze sprzedaza potem
          nie ma problemu
          latwy w obsludze, bardzo stabilny
          najwieksza z istniejacych gondoli
          a spacerowka super
          podobno spokojnie mozna jezdzic do 3 roku zycia i potem sprzedac za dobra cene
          podam Ci numer telefonu do dystrybutora tych wozkow w Polsce, bo nie wiem z
          jakiego jestes miasta
          a oni Ci napewno podadza adresy sklepow ktore te wozki sprzedaja
          (o58) 588-08-83, 588-22-51
          no i szwedzka strona internetowa: www.emmaljunga.se
          pozdrawiam i jeszcze raz polecam ten pojazdsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka