karolinka251 25.08.07, 20:32 www.allegro.pl/item226605927__baby_design_fotelik_samochodowy_ dumbo_tak_.html czy któraś go zna? jakie macie opinie na jego temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatunia1977 Re: fotelik baby design 26.08.07, 13:55 nie znam, ale nie kupiłabym żadnego fotelika, o którym brak informacji dotyczących przejścia przezeń testów zderzeniowych. patrz: fotelik.info/ Niestety, foteliki bezpieczne muszą kosztować, a za tę cenę bezpieczeństwa bym nie oczekiwała. Baby Design może i znaną firmą jest, ale na pewno nie z produkcji fotelików samochodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
ostrzezenieprzedbabydesign Re: fotelik baby design 27.09.15, 22:06 w 100% sie zgadzam. ja niestety kupilem babydesign amigo jako drugi w rodzinie. pierwszy mam porzadny fotelik britax max way montowany tylem. babydesign mial byc od swieta i dlatego go kupilem. Po dzisiejszym zajsciu kiedy to moja drobna dziewczyna naciagala pas fotelika ten sie urwal jestesmy przerazeni... nawet nie chcemy sobie wyobrazac co by sie stalo gdyby to mialo miejsce podczas jakiegos zderzenia... stanowczo odradzam firme Babydesign... jak dla mnie to oszusci bo na swojej stronie ze najwazniejsze dla nich jest bezpieczenstwo dzieci... phiii... nie wydaje mi sie... Odpowiedz Link Zgłoś