eviluk 05.09.07, 11:41 Jak oceniacie zabawki tej firmy? warto? Rozmyślam na temat traktora, domku, statku, małego majsterkowicza. Synek ma prawie 1,5 roku. Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orsacchiotto Re: kiddieland 05.09.07, 12:13 mamy od roku traktor i wciaz dziala mimo ze przeszedl wiele tak wiec moim zdaniem warto Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Zdecydowanie warto 05.09.07, 12:21 Mam od 2 lat traktor ze zwierzetami, mamy jezdzik, jakis pociag z odglosami zwierzat. IMO to swietne, dosc tanie zabawki, podobnie jak My Baby. Odpowiedz Link Zgłoś
karynk Re: kiddieland 05.09.07, 12:24 Swego czasu nasze ulubione. Traktor farmerski, majsterkowicz,autobus, strażacki wóz i betoniarka. Super. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
moneypenny78 Re: traktor ze zwierzetami 05.09.07, 13:27 moj synek dostał traktorek na pierwsze urodziny, jest super przede wszystkim dlatego, że ma bardzo realistyczne i czyste dzwięki (chodzi o nasladowanie zwierzat) a na tym mi najbardziej zalezało. Na pewno nie porownałabym tej firmy z firma my baby, jak ktos zrobił to w poscie wyzej. By baby ma zabawki huczace, skrzeczliwe i nie wydaja napewno dzwieków zblizonych do realistycznych (wiem bo kupilam kiedys farme zwierzeca my baby i poprostu ja wyzuciłam, bo tych odgklosów nie dalo sie słuchać). Kiddieland porównałabym raczej z fisher price lub little tikets, wiem co mowie bo posiadam zabawki okurat z tych trzech firm. Pozdrawiam Magda mama Borysa Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: traktor ze zwierzetami 05.09.07, 13:36 Mam inne odczucia. Mamy w rodzinie dw disneyowskie jezdziki My Baby i sa rewelacyjne. Swietna jakosc, ladne dzwieki, niezniszczalne. Siostrzenica tez ma taki sam traktor jak moj Kiddieland i to prawie te same produkty sa. Odpowiedz Link Zgłoś
taormina Re: traktor ze zwierzetami 05.09.07, 13:38 Podpisuję się obiema rękami pod zachwytami nad traktorkiem. Magda ma juz taki od roku, robiła z nim juz wszystko, nawet na nim jeździ a on nadal działa bez zarzutu. Tak jak pisały dziewczyny, bardzo realistyczne odgłosy i ładne zwierzątka. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś