Dodaj do ulubionych

wybrałyście juz wózek?

08.09.07, 09:26
ja szukam czegos:
dość lekkiego, tzw travel system ( łatwy załadunek do auta) i
ładnego, wytrzymałego...poeccie cos tylko NIE Graco |smile
Obserwuj wątek
    • malgosiek2 Re: Forum "Wózki dziecięce" 08.09.07, 10:11
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462
      • benignusia Re: Forum "Wózki dziecięce" 08.09.07, 18:23
        x lander xa,x1,xt i wózki firmy implast driver 4xl,bolder 4
        • karmasz Re: Forum "Wózki dziecięce" 10.09.07, 22:35
          Peg - Perego. Latwy do skaldania,zajmuje malo miejsca po zlozeniu,chyba
          najlzejszy na rynku,jesli kupisz na malych skretnych kolach. Mozna kupic
          stelaz+gondola+spacerowka+fotelik z baza.
          Poszukaj na allegro.
          • olenka_a Re: Forum "Wózki dziecięce" 10.09.07, 22:57
            ile kosztuje nowy?

Ja myślę o chicco trio coś tam...
            • paliwodaj Re: Forum "Wózki dziecięce" 11.09.07, 19:05
              mam ten sam problem. Potrzebuje kupic wozek dla styczniowej
              dziewczynki w Polsce, tymczasem ja nie mieszkam w Polsce i zdaje sie
              tylko na sugestie , zdjecia i opisy.
              Chce gleboki i spacerowke , bez fotelika.
              Jakis fajny, lekki, na pompowanych kolach , z duzym koszem i latwy w
              obsludze.
              Ale jak tu kupic wozek nie widzac go???
              Cena ok 2 tys.

W Polsce chyba jest najwiekszy wybor na swiecie surprised, normalnie las
              wozkow.

• agamama123 Re: Forum "Wózki dziecięce" 11.09.07, 19:23
                lekki i na pompowanych kołach - raczej sie nie dasmile
                Ja polecam bebecar iconsmile Lekki zwrotny, dobrze sie składasmile
                • paliwodaj Re: Forum "Wózki dziecięce" 11.09.07, 22:11
                  no wlasnie je ogladalam , kolezanka ma jakis bebecar, ale nie wiem
                  ktory. Czy tu maja dobra cene. Tylko ja dalej nie wiem., czy to co
                  widze na zdjeciu to jest wozek gleboki i to sie zdejmuje i zakada
                  spacerowke, czy to jest spacerowka , ktora mozna rozlozyc na plasko
                  i zalozyc ochraniacz na nogi.
                  www.buystrolleronline.com/detail.asp?s=10&id=47
                  Tak robila ta kolezanka ze miala ochraniach na rozkladana
                  spacerowke.
                  Mozecie mi napisac wiecej o tym wozku, dobrze bo jest tu dostepny i
                  za darmo przesylka
                  • paniwaz Mam Pliko P3 12.09.07, 00:08
                    Co prawda nie korzystam z gondoli a na razie wyłącznie ze stelaża z wpiętym
                    fotelikiem na zakupach. Jak synek wyrośnie z fotelika przesiądzie się na
                    spacerówkę. Uważam, że ten wózek jest fantastyczny, ale nie widzę go jako
                    jednego jedynego, bo spacery po nierównym chodniku czy choćby leśnej ścieżce to
                    porażka. Nie wyobrażam sobie go także jako wózka głębokiego, ponieważ
                    amortyzacja jest mizerna w porównaniu z jakimkolwiek innym wózkiem a także
                    możliwość bujania wózkiem jest bardzo ograniczona (jak mi ktoś powie, że nie
                    zamierza skorzystać czasem z możliwości "bujnięcia", to nie uwierzęsmile. Sprawdza
                    się doskonale na zakupy i wakacje; wpinanie fotelika jest dziecinnie proste; na
                    czas korzystania z fotelika można całkowicie wypiąć tapicerkę żeby się nie
                    niszczyła - ja tak zrobiłam i założę dopiero jak pożegnam sie z fotelikiem;
                    łatwo i szybko się składa; baza w samochodzie to rewelacyjny pomysł; kolorystyka
                    2007 jest bardzo bogata. Ja kupiłam przez Allegro u ebobo (sklep w Konstancinie)
                    i za samą spacerówkę zapłaciłam chyba 1100PLN. Pani Wąż
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka