mia007 08.09.07, 09:26 ja szukam czegos: dość lekkiego, tzw travel system ( łatwy załadunek do auta) i ładnego, wytrzymałego...poeccie cos tylko NIE Graco | Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: Forum "Wózki dziecięce" 08.09.07, 10:11 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: Forum "Wózki dziecięce" 08.09.07, 18:23 x lander xa,x1,xt i wózki firmy implast driver 4xl,bolder 4 Odpowiedz Link Zgłoś
karmasz Re: Forum "Wózki dziecięce" 10.09.07, 22:35 Peg - Perego. Latwy do skaldania,zajmuje malo miejsca po zlozeniu,chyba najlzejszy na rynku,jesli kupisz na malych skretnych kolach. Mozna kupic stelaz+gondola+spacerowka+fotelik z baza. Poszukaj na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a Re: Forum "Wózki dziecięce" 10.09.07, 22:57 ile kosztuje nowy? Ja myślę o chicco trio coś tam... Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Forum "Wózki dziecięce" 11.09.07, 19:05 mam ten sam problem. Potrzebuje kupic wozek dla styczniowej dziewczynki w Polsce, tymczasem ja nie mieszkam w Polsce i zdaje sie tylko na sugestie , zdjecia i opisy. Chce gleboki i spacerowke , bez fotelika. Jakis fajny, lekki, na pompowanych kolach , z duzym koszem i latwy w obsludze. Ale jak tu kupic wozek nie widzac go??? Cena ok 2 tys. W Polsce chyba jest najwiekszy wybor na swiecie , normalnie las wozkow. Odpowiedz Link Zgłoś
agamama123 Re: Forum "Wózki dziecięce" 11.09.07, 19:23 lekki i na pompowanych kołach - raczej sie nie da Ja polecam bebecar icon Lekki zwrotny, dobrze sie składa Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Forum "Wózki dziecięce" 11.09.07, 22:11 no wlasnie je ogladalam , kolezanka ma jakis bebecar, ale nie wiem ktory. Czy tu maja dobra cene. Tylko ja dalej nie wiem., czy to co widze na zdjeciu to jest wozek gleboki i to sie zdejmuje i zakada spacerowke, czy to jest spacerowka , ktora mozna rozlozyc na plasko i zalozyc ochraniacz na nogi. www.buystrolleronline.com/detail.asp?s=10&id=47 Tak robila ta kolezanka ze miala ochraniach na rozkladana spacerowke. Mozecie mi napisac wiecej o tym wozku, dobrze bo jest tu dostepny i za darmo przesylka Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Mam Pliko P3 12.09.07, 00:08 Co prawda nie korzystam z gondoli a na razie wyłącznie ze stelaża z wpiętym fotelikiem na zakupach. Jak synek wyrośnie z fotelika przesiądzie się na spacerówkę. Uważam, że ten wózek jest fantastyczny, ale nie widzę go jako jednego jedynego, bo spacery po nierównym chodniku czy choćby leśnej ścieżce to porażka. Nie wyobrażam sobie go także jako wózka głębokiego, ponieważ amortyzacja jest mizerna w porównaniu z jakimkolwiek innym wózkiem a także możliwość bujania wózkiem jest bardzo ograniczona (jak mi ktoś powie, że nie zamierza skorzystać czasem z możliwości "bujnięcia", to nie uwierzę. Sprawdza się doskonale na zakupy i wakacje; wpinanie fotelika jest dziecinnie proste; na czas korzystania z fotelika można całkowicie wypiąć tapicerkę żeby się nie niszczyła - ja tak zrobiłam i założę dopiero jak pożegnam sie z fotelikiem; łatwo i szybko się składa; baza w samochodzie to rewelacyjny pomysł; kolorystyka 2007 jest bardzo bogata. Ja kupiłam przez Allegro u ebobo (sklep w Konstancinie) i za samą spacerówkę zapłaciłam chyba 1100PLN. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś