symona 11.10.07, 15:33 Mam prośbę może wiecie gdzie można kupić skarpetko kapcie na skórzanej podeszwie rozmiar 39 albo 40.Może to śmieszne ale wydają mi się że dla mojej córeczki są wygodne i postanowiłam też takie sobie kupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaliaa Re: skarpetko kapcie 11.10.07, 16:33 ja kupilam swojej malej w zwyklym sklepie takim z rajstopami, skarpetkami, stanikami, dodatkami typu nici, guziki itd byly po 15 zl od nr 20 do 40 bardzo fajne takiej samej jakosci jak tez z hm, uzywamy ich juz ponad pol roku i sa ok. Odpowiedz Link Zgłoś
pasmo30 Re: skarpetko kapcie 11.10.07, 22:03 A ja się zastanawiam, czy takie skarpetko-kapcie sie nie ślizgaja po podłogach i kafelkach? Odpowiedz Link Zgłoś
mag2004 Re: skarpetko kapcie 12.10.07, 10:19 hejtez tak sobie pomyslalam, ale nie znalazlam takich duzych kupilam tylko sobie grube skarpety z abs, ale to nie to samo jesli chodzi o slizganie się, to mielismy takie z HM i rzeczywiscie na kaflach i parkiecie sliskie teraz mam skarpety z ABS Sternataler - duuuuzo lepsze - gruby i solidny ABS pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś