jjk11 18.11.07, 11:40 Czy możece polecić jakąś sprawdzoną stację pogody - taką z funkcją mierzenia temperatyry na zewnątrz i zegarem sterowanym radiowo? My mamy już chyba trzecią i znowu się zepsuła. Macie może jakieś sprawdzone firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nana2005 Re: stacja pogody - jaka? 18.11.07, 14:14 sprawdź na www.conrad.pl - my mamy od wielu lat, kupujemy je innym w prezencie, są super i mają gwarancję Odpowiedz Link Zgłoś
magaol Re: stacja pogody - jaka? 18.11.07, 18:13 Ja mam kupiona w Tchibo...działa super...bardzo jesteśmy zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
biaemi Re: odnosnie tej Thibo 19.11.07, 00:35 Mozesz mi powiedziec gdzie masz zamontowany ten czujnik na zewnatrz - w instrukcji jest zaznaczone, ze nie moze byc narazony na wilgoc. Odpowiedz Link Zgłoś
magaol Re: odnosnie tej Thibo 19.11.07, 12:22 Mam zamontowany na zewnatrz na domu przy oknie...dziala oki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa19731 Re: stacja pogody - jaka? 24.11.07, 18:21 może być również pytanie odnośnie czujnika, ponoć nie może być wystawiony na silne słońce a ja mam wszystkie okna od zachodu i latem czsami jest ostre słońce przez kilka godzin,i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś