mmala6 Re: a policję z Lego Duplo ktoś może ma? 19.11.07, 12:25 za szybko chodzi mi o to: www.allegro.pl/item271344328_posterunek_policji_lego_duplo_4965_promocja_.html Dla prawie 3latka? Jak to wygląda w realu i czy warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: a policję z Lego Duplo ktoś może ma? 19.11.07, 15:09 Ja kupiłam też dla prawie 3-latka Fajna, już znałam wielkości zestawów lego za 200zł więc się nie rozczarowałam Myślę, że synek najbardziej się będzie cieszył z helikoptera (jedna całość) i syreny Poza tym nawet dość duże płytki są w zestawie do budwoy posterunku. Ja na razie nie żałuję zakupu, ale poczekamy do Mikołaja... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Mikita 19.11.07, 18:28 dopiero teraz zobaczyłam że nasi synowie są z dokładnie tego samego dnia A co z Lego Duplo jeszcze macie? Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: a policję z Lego Duplo ktoś może ma? 19.11.07, 16:46 Moj 3-latek ma. I gdy dostal policje, zoo poszlo zupelnie w odstawke. Najwiekszy hit z tego zestawu to dla niego samochod policyjny z syrena. Spi z nim nawet. Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
maga785 Re: a policję z Lego Duplo ktoś może ma? 19.11.07, 17:29 Mój syn dostał kilka miesięcy temu i uwielbia sie tym zestawem bawić.Najbardziej lubi helikopter i motocykl policyjny W zestawie jest dużo elementów jak za taką cenę... Ja mogę polecić z czystym sumieniem Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: a policję z Lego Duplo ktoś może ma? 19.11.07, 18:27 Dzięki w takim razie już nie ma wymówki. Zastanawiałam się też nad Farmą Lego Duplo ale policja jest bardziej 'męska' to i te pojazdy! te syreny! i szlaban!! (mój syn jest fanem wszelkich oznaczeń drogowych; znaki, pachołki, szlabany, światła...) Odpowiedz Link Zgłoś