1agus 21.11.07, 10:09 Chcę kupić córce(2latka) wózek baby born-spacerówka z daszkiem.Czy możecie napisać czy warto wózek nie jest tani kosztuje 165 zł.Chciałam wkleić zdjęcie ale niewiem jak, proszę bardzo o odpowiedz .Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marmalada Re: Mam pytanie. 21.11.07, 11:07 Nie wiem czy warto, czy nie. to zależy od dziecka i od ciebie. Ja bym ci radziła przejść sie do komisu z wózkami dziecięcymi w twoim mieście. Może uda ci się kupić taki jak chcesz ale używany. Ja ostatnio kupilam fajny wózek w super stanie właśnie w komisie Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: Mam pytanie. 21.11.07, 11:20 Też miałam podobny problem dwa lata temu, w końcu kupiłam na Allegro inny, coś mniej więcej w tym stylu: www.allegro.pl/item266602966_wozek_dla_lalek_3_funkcje_nosidlo_posciel.html Dziecko zadowolone, wózek niezniszczalny, połowa ceny. Kupując baby born płacisz przede wszystkim za firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
3xmama Re: Mam pytanie. 21.11.07, 13:58 Poprzedniczki maja rację. Wózeczek z pewnaścią jest fajna zabawka, ale pamietaj, że będzie celem różnych doświadczeń. Moja córeczka właziła do swojego, a że waga nieco za duża więc pękł) Z doświadczenia więc radzę poszukać czegoś tańszego. Czasem jeżdzę na tzw. pchle targi, a tam takie wózeczki można kupić za 15/30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_em25 Re: Mam pytanie. 21.11.07, 15:21 moja corka ma 2 latka i wozek jest jej ulubiona zabawka od pol roku zreszta sama sobie go w sklepie wybrala Odpowiedz Link Zgłoś