gogo31 12.12.07, 11:30 Mój roczny synek uwielbia koniki.Jak widzi w książce czy telewizji to aż podskakuje z radości.I zastanawiam się czy można kupić jakiegoś konia ,który się rusza .Może ktoś ma jakieś doświadczenie.Aha na biegunach już mamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasbitt Re: Konik 12.12.07, 11:50 Moja córeczka rówiez uwielbia koniki. Mamy ich po prostu mnostwo. Na mikolaja dostala konika szetlandzkiego (kosztowal bardzo duzo - PONAD 1.000 tys.),aukcja.interia.pl/show_item.php? item=282841353 Ale czego sie nie robi dla dzieci , zeby byly szczesliwe. KONIK JEST PO PROSTU REWELACYJNY. A TE LZY W OCZACH ZE SZCZESCIA, ZE GO DOSTALA WARTE SA KAZDEJ SUMY. Corka nawet jezdzila na duzym prawdziwym koniu. Bylam w szoku jak swietnie sobie radzila. Na pewno zapiszemy ja do szkolki jezdzieckiej, skoro ma zainteresowania w tym kierunku to czemu NIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasbitt Re: Konik 12.12.07, 12:01 JESZCZE RAZ LINK :aukcja.interia.pl/show_item.php? item=282841353 Odpowiedz Link Zgłoś