wisia30 21.12.07, 21:12 Witam, 27-go ma być wyprzedaż w Ikea, czy ktoś był na takiej wyprzedaży? Podobno co godzinę mająbyć wyprzedawane inne produkty. No to będę czekać cały dzień i może nie będzie akurat tego co chcę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indra2 Re: wyprzedaż ikea 21.12.07, 21:38 Ja sobie daruję. Będą tłumy ludzi, brak miejsc do parkowania i jakieś ochłapy na wyprzedaży. Jeszcze nie widziałam, żeby wyprzedawali jakieś konkrety typu kanapy, komody itp. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: wyprzedaż ikea 21.12.07, 21:46 ja sobie daruję, oczami wyobraźni widzę te tłumy ludzi, samochodów, godzinne kolejki do kas itd Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: wyprzedaż ikea 21.12.07, 22:14 Wiele hałasu o nic - nie warto. Co roku są wielkie reklamy, a przeceniają to, co im akurat zalega magazynach,czyli nic ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
kajak75 Re: wyprzedaż ikea 22.12.07, 00:59 duzo bardziej oplaca sie regularnie odwiedzac kacik rzeczy przecenionych - np. zdjetych z wystawy. Te rzeczywicie mozna kupic a 50% ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka63 Re: wyprzedaż ikea 22.12.07, 08:38 a gdzie znajduje się ten kącik rzeczy przecenionych?Nie jestem częstym klientem ikea ze względu na mega kolejki.Poza tym czy ktos może mi powiedzieć (doświadczony klient)-kiedy najlepiej odwiedzać ikea żeby nie było takiego tłoku? Odpowiedz Link Zgłoś
maurra Re: wyprzedaż ikea 22.12.07, 10:18 we Wrocku ów kącik znajduje się po lewej przed kasami a odwiedzać polecam w dni robocze (pon-wt-śr raczej niż pt) w godzinach porannych zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
katrio_na Re: wyprzedaż ikea 22.12.07, 10:24 Poniewaz to wyprzedaz typu "Co godzine przeceniamy jeden towar" to lepiej jechac pod wieczor bo wtedy masz juz pelen opis przecen, a naprawde nie zdarzylo mi sie aby wszystko wykupili. No i nie ma juz takich tlumow co rano. Ale potwierdzam ze rzadko jest cos wartego uwagi, takie duperelki. No ale tym razem ma byc licytacja, zestawu skorzanego chyba ok 16 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiczek23 Re: wyprzedaż ikea 22.12.07, 12:13 ja byłam na takiej wyprzedaży w ubiegłym roku poprosiłam jednego z pracowników, który zmieniał ceny przecenionych rzeczy, żeby pokazał mi całodniową listę promocyjną no i chłop nie odmówił (może dlatego,że byłam w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś