solidat 02.01.08, 11:23 Mam maly problem bo chcialabym kupic moniotr z tv w jednym do pokoju dziecka 13-leteniego. Mozecie cos poradzic? A co myslicie o telewizorze w pokoju dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: Co kupic? 02.01.08, 11:35 solidat napisała: A co myslicie o telewizorze w pokoju dzieck > a? Ja bym nie wstwiła synom telewizora do pokoju, bo nie miałabym żadnej kontroli nad tym, ile i co oglądają. Ale też mają pokój na innym poziomie, np. w bloku na pewno to wygląda inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Co kupic? 06.01.08, 23:13 ibulka napisała: > co to znaczy 'pokój na innym poziomie'? D > no niech mi ktoś to wytłumaczy, no ) Odpowiedz Link Zgłoś
harrypotter Re: Co kupic? 02.01.08, 17:21 skoro klamka juz zapadla to kupuj ale komp chyba powinien mu wystaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
aasiaasienka Re: Co kupic? 03.01.08, 02:39 wystarczy że masz komputer stacjonarny(puszkę) i możesz bez problemu podłączyć go do telewizora. Będzie on wówczas służył jako zwykły telewizor i w razie potzreby jako ekran monitora. Wiem że jest to mozliwe w nowych typach telewizorów np lcd czy plazma pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
cinekw Re: Co kupic? 04.01.08, 15:42 Proponuje zakup monitora z tunerem telewizyjnym LG ma takie w swojej ofercie, u mnie synek ma w pokoju idealnie rozwiaznie malo miejsca zajmuje a o to chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś