karolinka251 04.01.08, 14:31 www.allegro.pl/item291170794_lezaczek_fisher_price_do_18_kg_z_ wibracjami_e_.html czy ktośma taki. czy może polecicie coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olgaandrzej Re: leżaczek 04.01.08, 14:45 Polecam BUJACZEK FISHER PRICE DO 18 kg Moja córka nie miała nawet dwóch miesięcy jak go kupiłam i osobiście uważam, że był to strzał w dziesiątkę. Jednak takie maleństwo nie powinno długo przebywać w leżaczku ze względu na plecki. Od kilku miesięcy córka robi z niego "huśtawkę" i nigdy się nie wywrócił - jest bardzo stabilny - z tyłu i z przodu są zabezpieczenia oraz bardzo potrzebne pasy. Zwróć uwagę na fakt, że jest do 18kg - więc starczy na długi czas. Moja córka ma w tej chwili 2 lata i nadal używamy kilka razy dziennie. Sama siada i ogląda książeczki lub bajki. Moim zdaniem będziecie go używać do około trzech lat jako krzesełko. Jednym słowem polecam Mam krzesełko do karmienia ale córka nie chce na nim jeść tylko siada na leżaczek Zapinamy pasy i nie muszę "ganiać" za nią po mieszkaniu. Poza tym pasy są wygodne i mają regulację w zależności od wieku dziecka Odpowiedz Link Zgłoś