kate70 12.01.08, 14:43 Moja córeczka od pewnego czasu męczy mnie o filmy z barbie,napiszcie proszę czy warte są swojej ceny i czy Wasze córeczki lubią je oglądać? Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agapk Re: filmy z barbie 12.01.08, 14:55 moze na poczatek wypozycz jakis z wypozyczalni i zobaczysz czy sie spodoba córce my mamy chyba wszystkie jakie sie ukazały i dziewczyny bardzo chetnie ogladają ale oczywiscie zapał mija po jakims czasie ale "12 tanczących ksiezniczek" ogladały chyba ze 2 miesiace - juz mialam tej bajki dosyc teraz chetnie wracają do tych dawno nie ogladanych Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: filmy z barbie 12.01.08, 17:42 Także polecam najpierw wypożyczenie, u nas młoda strasznie się nudziła (Fairytopia, 12 tańczących księżniczek), dopiero najnowszy film "Księzniczka Wyspy" bardzo się Jej spodobał - moze dlatego, ze to właściwie film muzyczny . Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: filmy z barbie 12.01.08, 18:30 12 ksiazniczek to ulubiony film małej - mnie w nim podoba się to ze nie siedzi bezczynnie tylko przez pół filmu tańczy Odpowiedz Link Zgłoś
ewurek Re: filmy z barbie 12.01.08, 18:35 Moja 6-latka podobnie, z "12 księżniczkami" tańcuje każdego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
maxi_74 Re: filmy z barbie 12.01.08, 21:02 u nas najbardziej sprawdziła się "Magia pegaze". Może ogładać na okrągło. (4 latka) Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: filmy z barbie 12.01.08, 22:30 Myślę, że to zależy od dziecka. Moja ma wszystkie, oglądała max 2 razy. Ale lalkami też nigdy nie lubiła sie bawić, to może dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś