r_s_t 04.02.08, 15:58 Czy któraś z was używa stolika do przewijania AMPLITUDE? Czy jesteście zadowolone? W ogóle czy był wam potrzebny osobny mebel w postaci przewijaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontra24 Re: przewijak 04.02.08, 16:14 Tego nie używałam. Generalnie nigdy bym takiego czegoś nie kupiła. Ekonomiczniejszy jest przwijak na łóżeczko lub komodę.Dostałam jednak taki od koleżanki i w jednym się przydał. Skoro już go miałam mogłam go postawić w łazience i wycierać i ubierać małego bezpośrednio po kąpieli w łazience, a nie przenosić go do pokoju mokrego. Miałam też przewijak na łóżeczko, ale prawdę mówiąc nie miałabym do gdzie w tej łazience położyć. Także de facto mebel się przydał, ale sama bym go nie kupiła Odpowiedz Link Zgłoś
aga1981mdudi Re: przewijak 04.02.08, 17:19 Ja jestem 3 tyg po porodzie i nie wyobrażam sobie pielegnacji bez przewijaka.To pewnie tez kwestia przyzwyczajenia i gdybym go nie miała to pewnie świat by sie nie zawalił.Ale nam bardzo sie przydaje,oszczędza moje plecy. Mamy drewniany przewijak z Ikea (jakies 99zł), z półką pod spodem,zwykły, prosty, do tego zamontowalismy obok półke scienną gdzie kłade codzienne kosmetyki uzywane przy przewijaniu. Na razie mamy kołyske dlatego nie ma mozliwości uzywania przewijaków na łóżeczko. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: przewijak 04.02.08, 17:29 Nie miałam nigdy przewijaka. Uważam, że o wiele wygodniejsze jest przewijanie na siedząco na łóżku niż na stojąco nad przewijakiem (zdarzało mi się korzystac u znajomych). Odpowiedz Link Zgłoś
reewa Re: przewijak 04.02.08, 17:51 Ja niestety nie mam miejsca na dodatkowy mebel...Mamy przewijak na łóżeczko,póki co jestem z niego zadowolona,chociaż zobaczymy jak to będzie jak mały podrośnie(teraz ma 4-miesiące) Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: przewijak 04.02.08, 18:06 Ja miałam komodę z przewijakiem i bardzo długo używałam, prawie 2 lata. Jest to wygodne dla kręgosłupa (mojego oczywiście), mam wszystko pod ręką. Dla mnie przewijak był niezastąpiony. Natomiast przewijak na łóżeczko jest do niczego. Dziecko szybko rośnie i wkrótce zajmuje całe łóżeczko. Gdzie jeszcze miejsce na położenie przewijaka? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: przewijak 04.02.08, 18:11 mam komod ekapielowa jakiejs polskiej firmy nie wyobrazam sobie bez niej zycia natomiast tego o czym piszesz, za ta cene w zyciu bym nie kupila bo z apolowe tej ceny mozesz kupic polski mebelek z wanienka... www.allegro.pl/item307881900_wanienka_przewijak_stojak_polki_komoda.html ja mam taka Odpowiedz Link Zgłoś