englishwoman 29.02.08, 10:13 www.allegro.pl/item317581825_taf_toys_wielki_picnic_mata_2_x_gratis.html Czy ktoś widział tę matę na żywo lub jej używał? Czy faktycznie izoluje od wilgoci? Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ap77 Re: TAF TOYS - wielki picnic mata 29.02.08, 10:25 tez sie nad nia zastanwiam, chce ja miec teraz w domu, a potem na dzialce. Odpowiedz Link Zgłoś
englishwoman Re: TAF TOYS - wielki picnic mata 29.02.08, 10:28 Ja chyba zaryzykuje. Jeżeli jest jak w opisie, to będzie bardzo przydatna - w parku, w ogródku, na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
englishwoman Re: TAF TOYS - wielki picnic mata 29.02.08, 10:40 Zakończona wcześniej i nie zdążyłam ale znalazłam ciutkę tańszą. www.allegro.pl/item320733858__mata_taf_toys_wesola_majowka_wys_gratis_.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasiczek23 Re: TAF TOYS - wielki picnic mata 29.02.08, 10:54 ja mam tę matę,ale jeszcze nie sprawdzałam na zewnątrz. Mata jest dość cienka, od spodu jakby ortalionowa. Jest bardzo kolorowa, mój Synek lubi rozmawiać z namalowanymi na niej zwierzaczkami Dostałam tę matę gratis, gdy kupowałam TAf Toys mata zwierzątka (sprzedawca na allegro: eboro)-polecam na zabawy w domu, jest mięciutka i kolorowa. Odpowiedz Link Zgłoś