mamamamamama 27.08.03, 22:20 Witam!!! Drogie e-mamusie! Jezeli macie zbedne misiaczki , ktore byly dolaczane do herbaty SAGA to prosze skontaktujcie sie ze mna , a ja chetnie odkupie!!! Pozdrawiam!! Karola+Esterka(08.05.03) e-mail: kaarolinaa4@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolach73 Re: Misie z herbaty SAGA 05.09.03, 21:47 Jeśli można wiedzieć po co Ci tyle misiaczków Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś
mamamamamama Re: Misie z herbaty SAGA-do Jola73 05.09.03, 23:30 Witam!!! Te misiaczki sa po prostu przecudne! Od zawsze zbieralam miniaturki pluszakow mam ich spora kolekcie , a te sa takie slodkie!! W przyszlosci moja kolekcje odziedziczy corcia. a co moze maz jakiegos???? Odpowiedz Link Zgłoś
frog73 Re: Misie z herbaty SAGA 23.10.03, 14:18 Ja mam 4 Misie- Krzysie, ale chętnie zamienię się na mIsia - Asię. Kontakt gazetowy. Mama Michasia Odpowiedz Link Zgłoś
pejczer Re: Misie z herbaty SAGA - JULKA ! 27.07.14, 19:02 Witam ! Pilnie potrzebny jest miś z serii Sagi - Julka (dziewczynka z czerwoną kokardką i różową sukienką). Jeżeli ma ktoś na zbyciu tego misia proszę o info na piotrsiedlecki@teosat.pl Odpowiedz Link Zgłoś