olawka 10.03.08, 13:52 Witam Co mam kupić chrześnicy na 18 urodziny? Błagam pomóżcie, ja jestem biegła w temacie do lat 5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcyszka Re: co na 18-tkę od matki chrzestnej? 10.03.08, 14:22 Ja kupiłam mojej chrześnicy komplet srebrnej biżuterii w Aparcie. (łańcuszek, zawieszka i kolczyki). Starałam się trafić w jej gust i się udało. Bardzo sie ucieszyła i miała już z głowy pomysł na biżuterię na studniówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
szszpk1 Re: co na 18-tkę od matki chrzestnej? 11.03.08, 12:58 ramke cyfrowa na zdjecia! robi furrore w moim otoczeniu, a chrzesnica na pewno bedzie korzystac... Na allegro jest duzy wybor w roznych cenach Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: co na 18-tkę od matki chrzestnej? 11.03.08, 13:05 Jeśli lubi biżuterię to jak najbardziej. Oprócz Apartu, Yes, warto zagladnąć do Kruka - mieli tam ostatnio przepiękne zawieszki na łańcuszku, kolczyki i pierścionek z malutką ważką - cudo i niedrogo. Polecam także biżuterię w galeriach artystycznych, są tam naprawdę wyjątkowe i piękne rzeczy. Jeśli dysponujesz zasobniejszym portfelem to zobacz u Swarovskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Swarovski;-)) 11.03.08, 22:52 Jako uzależniona ostatnio polecamZarówno piękne zestawy biżuterii (kolczyki i wisorki) , kryształowe figurki zwierzątek, jak i kolczykiPrzepiękne są szczególnie te "wiszące" z dużych kryształów (red.Pochanke występuje w nich od czasu do czasu prowadząc Fakty).Wyglądają jak diamenty, przepięknie się mienią, nie potrzeba już żadnych dodatków ponieważ i tak tylko "je" widacSprawdziłam Odpowiedz Link Zgłoś
asha2007 Re: co na 18-tkę od matki chrzestnej? 11.03.08, 18:20 Ja kupiłam aparat cyfrowy, a gdyby to nie wypaliło to chciałam dać kasę na wyjazd na wymianę uczniów do Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka Re: co na 18-tkę od matki chrzestnej? 11.03.08, 22:43 oprocz tego co napisaly poprzedniczki dorzucam: - zegarek np firmy Fossil, Swatch - odtwarzacz mp3 - perfumy jesli wiesz jakich uzywa - moga byc np w jakims ladnym zestawie - fajna markowa torebke albo portfel - zgrabna malutka skladana parasolke z nielamiacymi sie drutami, np Esprit i obowiazkowo bukiet róż - gdzie każda róża ma przyklejony na srodku kwiata po 1 grosiku - wyglada to obłędnie mniej wiecej stellaeliza.pl/wp-content/gallery/stella-w-centralnej-polsce/cimg5956.jpg ps. wszystkopowyzsze to autentyczne prezenty w mojej rodzinie i u znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: co na 18-tkę od matki chrzestnej? 12.03.08, 01:17 Ja dostałam od chrzestnej złotą bronzoletke. Jest śliczna i noszę ją tylko od święta. Dostałam również bukiet z 18 lizakami i do każdego lizaka było dołączone 10 zł, ale to od znajomych. Od ojca chrzestnego dostałam pierścionek złoty. Ale ile to lat temu było. Ponad 6. Odpowiedz Link Zgłoś