gwiazdka1977 15.03.08, 17:13 pytam , bo w mojej mieścinie własnie otworzyli ten sklep, byłam dziś obaczaić, towar bardzo mi sie podoba , nie wiem własnie jak z jakością może cos podpowiecie, ceny tez różne ale ciuszki ogólnie bardzo fajne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glory77 Re: Takko - fashion - czy cos słyszałyście 15.03.08, 17:47 Witam serdecznie W reklamie się chwalili, że to pierwszy sklep w Polsce, hmmmm... jeśli to prawda, to nie liczyłabym na spory odzew forumek... Ja jeszcze nie byłam, ale jak piszesz, że jest w czym wybierać, to chyba się wybiorę Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka1977 Re: Takko - fashion - czy cos słyszałyście 15.03.08, 18:00 znalazłam ich strone , ale nie moge znaleźć w jakich jeszcze miastach otworzyli te sklepy Odpowiedz Link Zgłoś
glory77 Re: Takko - fashion - czy cos słyszałyście 15.03.08, 18:29 A mogę prosić o linka? I jeszcze mam pytanie, czy są jakieś promocje z okazji otwarcia? Jeśli tak, to wiesz może do kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Takko - fashion - czy cos słyszałyście 15.03.08, 18:44 Moim zdaniem Takko to odzież średniej jakości. Na zdjęciach wypadają lepiej niż w rzeczywistości. Mieszkam w Czechach i byłam kilka razy w ich sklepie i nic nie kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka1977 Re: Takko - fashion - link 15.03.08, 19:25 www.takko-fashion.com/pl/ i na otwarcie jest promcja- gazetka na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
zaba24 Re: Takko - fashion - czy cos słyszałyście 29.03.08, 16:05 witam w głogowie(dolnyslask) rowniez niedawno otworzyli) musze przyznac ze ciuszki fajne ,ceny nie sa az tak wygurowane i co najwazniejsze to jest pelna rozmaruwka,a nie tylko dla szczupłych dziewczyn ) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Takko - fashion - czy cos słyszałyście 15.03.08, 20:19 jakość co najwyżej średnia, mąż kupił w Niemczech córce parę ubrań, nic specjalnego, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
filips2000 W austrii to jeden z bardziej badziewiastych 15.03.08, 21:09 sklepow,kupuja w nich sami jugole i turki gazetki reklamowe maja niezle,ale nigdy nie pokrywaja sie z tym w sklepie, z jakoscia u nich nie najlepiej,niektore po pierwszym praniu wygladaja jak szmaty sklepu raczej nie polecam,ale moze komus przypadnie do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
zaba24 Re: Takko - fashion - czy cos słyszałyście 29.03.08, 16:09 www.takko-fashion.com/pl/index.php a tutaj strona takko dla zainteresowanych ) Odpowiedz Link Zgłoś
werronka10 Re: Takko - fashion - czy cos słyszałyście 29.03.08, 18:11 w niemczech pełno takko. powiem tak - moze jakość nie powala, ale czego chciać za takie ceny ale w sumie to jakość porównywalna moim zdaniem do reserwed. ja tam w takko kupuję bieliznę, skarpetki i wieksze rzeczy też. np dzisiaj kupiłam fajnie skrojone dżiny za niecałe 10 euro i parę tishirtów po 5-7 euro za sztukę. wogóle wiekszość rzeczy w takko (spodnie bluzy dresowe, zakiety, sweterki) kosztuje około 10 euro, bo jest zawsze mnóstwo przecen to taki sklep dla młodzieży - bardzo kolorowo i tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_kru Re: Takko - fashion - czy cos słyszałyście 07.04.08, 23:08 Mieszkając jakiś czas w Niemczech bardzo przyzwyczaiłam się do tej marki. Jakość w sumie niezła a ceny faktycznie bardzo niskie. Szczególnie duży wybór ubrań dla dzieci za śmieszną kasę. W Polsce bardzo brakuje mi tych sklepów. Mieszkam w okolicy Warszawy i liczę na to, że i tu wkrótce powstaną sklepy TAKKO. Na ich stronie niestety nie ma adresów sklepów Polsce. Czy ktoś może podać w jakich miastach są już sklepy Takko Odpowiedz Link Zgłoś
aquska8822 Re: Takko - fashion - czy cos słyszałyście 22.07.08, 20:39 Tak byłam ostatnio w Takko fashion. Ciuszki NIEZŁE i Nawet nawet jakość też mi odpowiada. Kupiłam tunikę cena 39,90zł bardzo fajna materiał b.dobry i zwrot w ciągu 6 dni albo tygodni nie zrozumiałam heh Odpowiedz Link Zgłoś
szalonadoti Re: Takko - fashion - czy cos słyszałyście 30.08.08, 09:39 Jakość ubrań z Takko - fashion jest wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka Re: Takko - fashion - czy cos słyszałyście 31.08.08, 22:52 mialam wlasnie zakladac watek przypadkiem odkrylam ten sklep w Szczecinie (galeria Gryf na slonecznym) spojrzalam tylko na ciuszki dzieciowe - wzornictwo ok a ceny moim zdaniem podobne do Kappahla - chcialabym zeby jakosc byla podobna nic nie kupilam bo spedzilam tam doslownie 5 minut moze nastepnym razem Odpowiedz Link Zgłoś
adus1000 Re: Takko - fashion - czy cos słyszałyście 01.09.08, 00:42 Ja właśnie w tym Takko w Szczecinie kupiłam parę rzeczy dla synka,skusiły mnie kolorki... Po pierwszym praniu dwie bluzeczki,które mają metalowe napy przy szyjce zafarbowały od rdzy i nadają się już tylko po domu Szkoda bo naprawdę spodobało mi się dużo rzeczy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
verkka Re: Takko - fashion - czy cos słyszałyście 18.09.08, 21:17 jakosc jest naprawde niezla. Ciuszki jak w H&M. W Świdnicy kupiłam rzeczy dla dziecka i siebie. Poza tym na bardzo duze zakupy reklamowałam tylko 1 rzecz - zły rozmiar. Można zwrócic do 6 tygodni! Polecam wszystkim wymagającym za nieduże pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
moguer Re: Takko - fashion - czy cos słyszałyście 19.09.08, 08:30 W pazdzierniku otwiera sie na slasku Odpowiedz Link Zgłoś
milka2002 Re: Takko - fashion - czy cos słyszałyście 05.10.08, 16:06 7 pażdziernika otwierają Marino i tu bedzie Takko Ciekawa jestem tej jakosci i cen, bo po poprzednich postach mam metlik: bo ktos pisze ze ceny przystepne jak w Kaphal, wg mnie to jeden z drozszych sklepow z odzieza dla dzieci, jesli chodzi o Reserved- jakosc b.dobra ceny roznie, a w H&M drozsze rzeczy sa b.dobrej jakosci, te tansze niestety po dwoch praniach juz nie sa idealne Odpowiedz Link Zgłoś
milka2002 Re: Takko - fashion - czy cos słyszałyście 05.10.08, 16:07 ups zapomnialam napisac MARINO we WRocławiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś