marcia19 16.03.08, 08:20 Proszę dziewczyny o jakies namiary na tanich pośredników. Zakupy będą dość duże na około 500zł. Prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwia5000 Re: Chciałabym zrobić zakupy w Next ... 16.03.08, 09:02 ja robie zakupy u aleksandra1977 ona bierze 6,8 za funta i nie placisz za przesylke ani nic innego tylko cena katalogowa razy 6,80 Odpowiedz Link Zgłoś
ilonsa Re: Chciałabym zrobić zakupy w Next ... 16.03.08, 14:02 a jaki jest okres oczekiwania? Odpowiedz Link Zgłoś
ba.deutschland Re: Chciałabym zrobić zakupy w Next ... 16.03.08, 15:18 ilonsa napisała: > a jaki jest okres oczekiwania? ok. 3 tygodni tez robie u niej zakupy juz od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra07 Re: Chciałabym zrobić zakupy w Next ... 16.03.08, 17:32 POLECAM SPRZEDAWCE allegro marta-andrzej, co wtorek dostawa z anglii mozna zamawiac wszystko ze strony next, pani mi bardzo doradzila jesli chodzi o rozmaia bo ubranak są zawyśone i przez to ,ze sama ma dziecko to moglam się fachowo poradzić, teraz czekam na kurteczke Odpowiedz Link Zgłoś
marcia19 Re: Chciałabym zrobić zakupy w Next ... 16.03.08, 17:56 A jak ta pani liczy funta i wysyłkę? na jakich zasadach? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Chciałabym zrobić zakupy w Next ... 16.03.08, 18:58 aleksandra07 napisała: > POLECAM SPRZEDAWCE allegro marta-andrzej, co wtorek dostawa z anglii > mozna zamawiac wszystko ze strony next, pani mi bardzo doradzila > jesli chodzi o rozmaia bo ubranak są zawyśone i przez to ,ze sama ma > dziecko to moglam się fachowo poradzić, teraz czekam na kurteczke ten komplet kosztuje 12 funtow w Next: www.next.co.uk/shopping/children/newborn/1/6 u Pani sprzedajacej pod nickiem marta-andrzej 94zl allegro.pl/item326438607_next_nowy_komplet_spodenki_ogrodniczki_body_3_6.html z rachunku matematycznego wychodzi ok. 7.80 za funta plus 10 zl za przesylke... Odpowiedz Link Zgłoś
lateona Re: Chciałabym zrobić zakupy w Next ... 17.03.08, 07:40 A ja polecam lewsa liczy funta po 6,50zł. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra07 wycofuje propozycje 17.03.08, 10:29 witam poleciłam sprzedawce ale dopiero po tym co napisała aleksandra1977 wyszło mi ,ze ja płaciłam za funta ponad 9 zł nie wliczając przesyłki,kurtka która kupiłam kosztowała 64zł a na stronie next kosztuje 7 funtów,może to wina tego ,za znalalam tylko jedna taka na allegro a bardzo mi pasowała,przesyłka 8 zł ,bo zawsze jak ogladam te aukcje to ceny raczej niewiel sie roznia ale faktycznie nie polecam tego sprzedawcy skoro to takie różnice w cenie wyszły Odpowiedz Link Zgłoś
lateona Re:To wychodzi na to, że ja kupuję najtaniej! 17.03.08, 10:34 A może ktoś jeszcze taniej sprowadza, tylko piszcie od razu o wszystkich kosztach. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re:To wychodzi na to, że ja kupuję najtaniej! 17.03.08, 11:13 lateona, z tego, co wiem, na tym forum nie wolno pisac o warunkach sprzedazy, bo jest to wowczas oferta handlowa. Moderatorki forum wielokrotnie prosily o umieszczanie ofert na www.dwukropek.pl Nie wymuszaj na Forumowiczkach takich informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
lateona Re:To nie wymuszanie!!! 17.03.08, 11:34 Jeśli ktoś chce to napisze, poza tym dziewczyna o której pisałam już od jakiegoś czasu nie liczy przesyłki, gdyby tak było to bym o tym napisała. Niektórzy zmieniają swoje warunki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re:To nie wymuszanie!!! 17.03.08, 11:40 lateona napisała: > Jeśli ktoś chce to napisze, poza tym dziewczyna o której pisałam już od jakiego > ś > czasu nie liczy przesyłki, gdyby tak było to bym o tym napisała. Niektórzy > zmieniają swoje warunki!!! widocznie ta Pani podaje rozne informacje Odpowiedz Link Zgłoś
lateona Re:To nie wymuszanie!!! 17.03.08, 11:47 Widocznie nie jesteś na bieżąco z konkurencją. Odpowiedz Link Zgłoś
lateona Re:To nie wymuszanie!!! 17.03.08, 11:56 A to ciekawe, może tylko my mamy takie specjalne warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
lewsa Re:To nie wymuszanie!!! 17.03.08, 12:04 Tak czytam ten wątek od jakiejś chwili i nie mogę uwierzyc. Ile emocji wywołują zakupy w Next, to nieprawdopodobne! A teraz sprostowanie od marca nie pobieram ,żadnych opłat za wysyłki i nikomu w przeciągu ostatnich dni nie wysłałam takiej informacji. Więc proszę o nie pisanie takich rzeczy ponieważ jest to nieprawda! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re:To nie wymuszanie!!! 17.03.08, 12:07 to ciekawe, skad mam go w swojej skrzynce... Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re:To nie wymuszanie!!! 17.03.08, 12:13 zreszta, mimo, ze od kilku lat sprowadzam Nexta, nie moge zrozumiec tego pedu za ta firma. Ale skoro popyt jest, to nie ma co gdybac... Z drugiej strony wiele osob ciekawi, dlaczego ktos liczy za funta wiecej niz podaja tablele walut NBP. I tak jak napisala lewsa w ktoryms z watkow, posrednik chce zarobic. A jesli prowadzi DG, to ma po drodze troche, wcale niemalych, kosztow. Nie porownujcie wiec posrednictwa osoby prowadzacej jednoosobowa DG, z cenami w sklepie Next'a, bo to zadne miarodajne porownanie. Ceny w Tesco tez sa inne niz w osiedlowym malym sklepiku... Odpowiedz Link Zgłoś
lewsa Re:To nie wymuszanie!!! 17.03.08, 12:16 Nie mam zielonego pojęcia, tu każdy może sobie napisc co chce, ja nie mam zamiaru brac udziału w tego typu potyczkach słownych. Uważam rozmowę za zakończoną! Odpowiedz Link Zgłoś
pniesia Re:To nie wymuszanie!!! 31.03.08, 20:08 Poproszę o namiary, jestem zainteresowana zakupami w next. Dzięki Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Chciałabym zrobić zakupy w Next ... 17.03.08, 11:20 lateona napisała: > A ja polecam lewsa liczy funta po 6,50zł. i znowu niepelna informacja. zapomnialas dopisac o kosztach przesylki, ktore dolicza ta Pani... zajrzyj sobie do watku lewsa, gdzie dokladnie pisze o swoich warunkach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48205&w=74718623 Odpowiedz Link Zgłoś
likoz Re: Chciałabym zrobić zakupy w Next ... 17.03.08, 11:24 Polecam dziewczynę, która wystawia ciuszki na Allegro pod nickiem amryta. Ceny korzystne i przywozi ciuszki pod zamówienie. Jak się pośpieszysz to obecnie jest w Anglii i wraca przed świętam. Odpowiedz Link Zgłoś
leila155 ZAKUPY od inne strony ... Pytanie do posredniczek 31.03.08, 23:25 Jak to jest z tym nr klienta w internetowym Next? Czy oni mi przysla do domu nr klienta bym mogla u nich kupowac? Odpowiedz Link Zgłoś
busy_bee Re: ZAKUPY od inne strony ... Pytanie do posredn 31.03.08, 23:40 leila155 napisała: > Jak to jest z tym nr klienta w internetowym Next? Czy oni mi przysla > do domu nr klienta bym mogla u nich kupowac? Rozumiem ze mieszkasz w UK? Tak, NEXT przesyla nr klienta do domu na adres, ktory podalas przy rejestracji. Przyznaja Ci tez CREDIT LIMIT, do ktorego wysokosci bedziesz mogla robic zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: ZAKUPY od inne strony ... Pytanie do posredn 01.04.08, 05:30 wiecie co czytam ten watek i do jakich wnioskow dochodze: Forum edziecko jest powszechnie znane z wielkiej kultury, no moze z malymi wyjatkami. Gdy dawno, dawno temu ja wymyslilam sobie posrednictwo w zakupach ( ale nie Nexta) jedna forumka ( bardzo mila zreszta ) juz to prowadzila, Skontaktowalam sie z nia i zapytalam czy nie ma nic przeciwko jezeli ja tez zamieszcze swoja oferte. Powiedziala ze nie i nawet podsunela mi dwie swoje klientki. Wszystko w sympatycznej atmosferze. A w przypadku nexta widze ze taki sposob zalatwienia sprawy jest trudny do osiagniecia. Jakas wspolraca, a przynajmniej nie wchodzenie sobie w droge .To daje do myslenia, przeciez mozna inaczej. czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś