jmtokarska 30.03.08, 21:23 Witam. Chcę kupić wózek wielofunkcyjny i mam problem z wyborem. Czy któraś z Was używa Chicco S3,jakie opinie macie na jego temat? Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiawkk Re: Jaki wózek wybrać? 30.03.08, 21:36 a czemu akurat z chicco przecież drogi nie znaczy dobry ja mam masywny wielofunkcyjny wózek z kowet i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
iksa29 Re: Jaki wózek wybrać? 30.03.08, 21:42 Poczytaj na tym forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 mi opinie z niego bardzo pomogły.. Udanego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
kalokabb Re: Jaki wózek wybrać? 30.03.08, 21:44 Ja posiadam Mutsy, z gondolą, do tego spacerówka też jest, tylne koła skrętne, ogólnie jestem bardzo zadowolona. Jeszcze jeden plus, po złożeniu mieści się nawet w malutkim samochodzie, no i jest leciutki polecam Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia Mutsy 31.03.08, 12:30 polecam, najlepszy wozek na swiecie. Bardzo praktyczny, estetyczny, dobrze sie sklada, na kazdy teren. Nie jest ciezki. Mialam gondolke, spacerowke i "racera" na zakupy. plus fotelik. Goraco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kalokabb Re: Mutsy 31.03.08, 13:54 krwawakornelia napisał: > polecam, najlepszy wozek na swiecie. > > Bardzo praktyczny, estetyczny, dobrze sie sklada, na kazdy teren. > Nie jest ciezki. > Mialam gondolke, spacerowke i "racera" na zakupy. > plus fotelik. > > Goraco polecam. dokładnie ma wiele plusów i super, że fotelik samochodowy można przymocować do stelaza godny polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
zar.hm Tylko i wyłacznie Mutsy 31.03.08, 13:56 Zgadzam sie z Toba. Miałam w sumie 5 wózków. Najbardziej byłam zadowolona z Mutsiego. Miałam gondole, wersje spacerowa i fotelik Play z mozliwoscia regulacji oparcia (był naprawde super). Wózek rewelacyjnie amortyzuje wstrzasy a o systemie skretnym juz nie mówie! No , ale to było kilka lat temu. Co rok to wymyslaja nowe modele, wiec tak naprawde niewiem jaki wozek mogłby teraz konkurowac z Mutsy?! Pozdrawiam i zycze udanego wyboru! Odpowiedz Link Zgłoś
kalokabb Re: Jaki wózek wybrać? 31.03.08, 13:51 no tak leciutki, sama potrafie go wynieść na trzecie pietro, tylko gorzej jak jest w nim mój dzidziołek (waży już prawie 9kg) Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Jaki wózek wybrać? 31.03.08, 22:22 O Matko!!! Co wy tu za brednie wypisujecie!!!! Mozna pisac że dobrze sie prowadzi mutsy, bo to kwestia indywidaualnych upodobań ale pisanie że jest to lekki wozek jest GRUBA przesadą!!! Wspominany wozek ze skretna tylna osią URBANRIDE w wersji z gondolą waży 16 kilo!! Podwozie: 11,7kg + gondola: 4,5kg Wersja 4RIDER podwozie: 9,7kg + gondola: 4,5kg Do tego dolicz wage dziecka, dzidziusiowe "rekwizyty"(pieluszki, kocyk, butelki) + jakies zakupy - chodź przy tych wozkach to nie bardzo jest gdzie te zakupy czy akcesoria położyć, bo producent nie przewidział czegoś tak potrzebnego jak duzy kosz "na zakupy" i dzidziusiowe sprzęty. Lekkie wózki waża połowe tego - koło 8 kilo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Jaki wózek wybrać? 31.03.08, 22:32 Dodam jeszcze ze foteliki mutsy w testach bezpieczenstwa wychodza TRAGICZNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
myziekk Re: Jaki wózek wybrać? 01.04.08, 01:02 Ja jestem wielką zwolenniczką Mutsy. Choć faktycznie do lekkich nie należy. Polecam go rodzicom, którzy potrzebują drugiej wolnej ręki do prowadzenia starszego dziecka lub- tak jak ja- psa... Prowadzi sie i manewruje idealnie za pomocą jednej ręki i sprawdza w każdym terenie- wypróbowaliśmy z powodzeniem w lesie, na plaży, na łące itp. Uwaga na szeroki rozstaw kół- nie w każde drzwi się mieści- przeszkodą mogą być windy starego typu z podwójnymi drzwiami. Plusem jest bezproblemowe składanie. Kwestię bezpiecznego fotelika rozwiązaliśmy Maxi Cosi z adapterami do Mutsy. Odpowiedz Link Zgłoś
myziekk Re: Jaki wózek wybrać? 01.04.08, 01:08 Jako uzupełnienie- świetna jakość materiałów- wózek nie do zdarcia. Wszystkie mechanizmy chodzą jak nowe a nasz jest intensywnie eksploatowany. Kosz na zakupy faktycznie mały, bez konstrukcyjnego uzasadnienia. I jak w większości zagranicznych wózków (jak Jane, Quinny, Emmaljunga) bardzo drogie akcesoria dodatkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Jaki wózek wybrać? 01.04.08, 09:00 kurcze to ja nie słyszałam dobrych opinii o materiale w mutsy. A co do lekko prowadzącego sie wózka (tzw. jedna ręką), to polecam x-landera xt, bądź xa większym plusem w nim od mutsy jest na pewno cena i waga Odpowiedz Link Zgłoś
kalokabb Re: Jaki wózek wybrać? 01.04.08, 10:09 Po swoim doświadczeniu wydaje mi się, że materiał jest ok, a mój wózeczek sporo przeszedł ja uważam, że jest lekki, są wózki które ważą znacznie więcej... A co do koszyka na zakupy, to fakt jest troszke mały, ale na moje potrzeby wystarczający, nie chodzę z dzieckiem po sklepach tylko na spacery!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalokabb Re: Jaki wózek wybrać? 01.04.08, 10:05 Po pierwsze jesteś wredna i sama bzdury wypisujesz, ja mam swoje zdanie i swoje doświadczenie z tym wózkiem, więc będę pisać co chcę, to wolny kraj, a po drugie ja mam fotelik innej firmy, jeden z najlepszych, jest świetny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zar.hm Re: Jaki wózek wybrać? 01.04.08, 10:16 Miałam urban raider i ja jako osoba ważaca 50kg. ,(mieszkalismy wtedy w bloku) wynosiłam cały wózek wraz z dzieckiem na czwarte pietro do tego jeszcze jakies niewielkie zakupy. Ja Mutsiego bede bronic bo tak jak pisałam wczesniej miałąm kilka wózkow, ale to było kilka lat temu wiec nie jestem teraz nabieżaco z wózkami! Odpowiedz Link Zgłoś
kalokabb Re: Jaki wózek wybrać? 01.04.08, 10:31 A ja dołączam do Ciebie ponieważ uważam że Mutsy jest godnym polecenia wóżkiem Odpowiedz Link Zgłoś
sylki dziewczyny, nie ma się o co obrażać 01.04.08, 10:36 każdy broni tak naprawde swoich wózków ja swojego x landera, nie zamieniłabym na żaden inny wózek. Po prostu kupiłabym go drugi raz i tyle Teraz sprzedaje go niestety i wiem, ze ciężko będzie mi się z nim rozstać Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 chicco S3 01.04.08, 16:57 witam, ja osobiście nie uzywałam tego modelu ale moja koleżanka jest nim zachwycona wózek jest lekki (dosłownie), zwrotny, ma mozliwośc zamontowania fotelika i bardzo łatwo się składa. Mieści się w mały bagażnik Co do marki: używałam CT04 i byłam zachwycona. To była jedna z lepszych spacerówek, które posiadałam (znacznie lepsza od zachwalanego Mutsy, który zresztą tez posiadałam) pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
zar.hm do honda1998 03.04.08, 16:20 Ja równiez małam miedzyinnymi chicco ct 0.4 i fakt równiez bylam z niego zadowolona, ale jak można go porównywac do Mutsiego. Przeciez to całłkiem inna klasa wózka. Chicco ct 0.4 osobiscie moge porównac do quinny zapp, chicco ct 0.5 (byłam ich posiadaczka) i najlepiej z nich wypada według mnie ct o.4. Mutsiego miałam kilka lat temu i ponownie bym go kupiła. Byłam nim zachwcona, zreszta nie tylko ja! Odpowiedz Link Zgłoś
bonnyk Re: Jaki wózek wybrać? 03.04.08, 15:57 Ja mogę polecić wielofunkcyjny wózek Coneco V3. Ma bardzo rzadką cechę- można go odwracać przodem lub tyłem do kierunku jazdy. Poza ty więcej możesz znaleźć na stronie:www.coneco.pl/wozek_v3.php Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek! Odpowiedz Link Zgłoś
werronka10 Re: Jaki wózek wybrać? 03.04.08, 16:32 a Ty jak ta kataryna o tym coneco!! wpisując Twój nick w wyszukwarę wywala TYLKO posty o coneco. przynajmniej dziwne, prawda??? a co do przekładania rączki to wcale ne taka rzadka cecha - wiekszosc wozkow ja ma. ale nie rozumem po co, bo większość dzieci tak woli jeżdzić przodem do kerunku jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś