Gość: rat_hunt IP: *.gen.twtelecom.net 26.03.03, 15:06 Taka nadzieje mialem,ze wysle Fedexem pare paczek do nory szczurow(israel) z jakimis perfumami a TU KURWA NIC !!!!!! szczury dalej beda sie rozmnazac - SZLAG BY TO TRAFIL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mosad Re: SADDAM MNIE OKRUTNIE ZAWIODL IP: *.tnt3.chiega.da.uu.net 26.03.03, 15:09 Gość portalu: rat_hunt napisał(a): > Taka nadzieje mialem,ze wysle Fedexem pare > paczek do nory szczurow(israel) z jakimis > perfumami a TU KURWA NIC !!!!!! > > szczury dalej beda sie rozmnazac - SZLAG BY TO TRAFIL Mosad juz mu nawet nie chce w tym pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: SADDAM MNIE OKRUTNIE ZAWIODL IP: *.adsl.netvision.net.il 26.03.03, 15:19 Gość portalu: rat_hunt napisał(a): > Taka nadzieje mialem,ze wysle Fedexem pare > paczek do nory szczurow(israel) z jakimis > perfumami a TU KURWA NIC !!!!!! > > szczury dalej beda sie rozmnazac - SZLAG BY TO TRAFIL nu, "magie noir" lancome'a jest chetnie widziane, jak rowniez polska kaszanka, poslesz na poste restante czy dostarcza do domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: SADDAM MNIE OKRUTNIE ZAWIODL IP: 213.8.97.* 26.03.03, 15:20 Wyobraz sobie, ze mnie tez. Ale nie martw sie... cdn Odpowiedz Link Zgłoś