selin77 08.09.03, 19:09 No właśnie co sądzicie na temat tego fotelika?? Fotelik Chicco Synthesis 0-13 kg pozdrawiam Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benita30 Re: Fotelik Chicco Synthesis 0-13 kg 08.09.03, 20:32 Bardzo mi odpowiadał i dziecku też. Świetny do bujania, głęboki i jak dziecko jest większe to z niego nie wypływa. Odpowiedz Link Zgłoś
yoja Re: Fotelik Chicco Synthesis 0-13 kg 10.09.03, 21:24 Moj Marcelek po prostu go uwielbia. W domu jako kolyska-lezaczek, na spacerku zamontowany na wozku. Mamy wresję Chicco Autofix 0-13, rozni sie tylko tym ze ma podstawke montowana na siedzeniu w aucie i fotelik sie wpina w te podstawke i owija pasem. Boje sie tylko , ze na dlugo nam nie starczy, bo guguś ma 3 miesiace i juz nozkami dotyka oparcia siedzenia w samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
donatta Re: Fotelik Chicco Synthesis 0-13 kg 11.09.03, 09:41 Ja też jestem zadowolona - łatwo się montuje w samochodzie, łatwo przenosi, w domu może służyć jako leżaczek-bujaczek. Pozdrawiam Donata Odpowiedz Link Zgłoś
biancia Do Yoja.... 11.09.03, 12:24 Właśnie kupiłam taki fotelik od znajomej, mam pytanie jaki masz wózek na którym montujesz ten fotelik?? Pozdrawiam biancia Odpowiedz Link Zgłoś
ulaszek Re: Do Yoja.... 13.09.03, 12:15 CZeść, my mamy wózek Chicco 2002 wraz z tym fotelikiem (i to jest najlepsza część tego wózka). Fotelik służy nam już od 9 miesięcy i to nie tylko do jazdy w samochodzie. Ulanka od początku siedziała w nim gdy ja korzystałam z łazienki (fotelik nakładałam na wannę, a Ulcia była zadowolona, że widzi co mama robi) i w przeciwieństwie do wanienki mogłam ją przypiąć pasami, żeby nie wypadła, a gdy zasnęła uśpiona szumem suszarki było jej tam całkiem wygodnie. Teraz gdy Ulcia już podrosła stawiam fotelik na podłodze a córcia albo się w nim kołysze, albo próbuje z niego wyjść - zawsze ma jakieś zajęcie, nie siedzi bezpośrednio na płytkach, a ja spokojnie mogę wziąć prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
biancia Re: Do Yoja.... 13.09.03, 13:34 Ten wózeczek taką ma nazwę? Chicco 2002? Czy jest to jakiś typ... bo wczoraj pani w sklepie Chicco powiedziała mi, że do tych fotelików pasują tylko wózki typu Tech... Chciałabym kupić używany dlatego się tak dopytuję) Pozdrawiam bianka + 27 tyg. brzucholek Odpowiedz Link Zgłoś
emiczek Re: Do Yoja.... 30.10.03, 10:53 z tego co wiem to obecnie pasuja do niego tech-y bo to tegoroczne modele. dowiedz sie w sklepie na al. Solidarnosci - tam powinni miec jeszcze moze jakies zeszloroczne chicco 2002 Odpowiedz Link Zgłoś
kiranna Re: Do Yoja.... 30.10.03, 11:11 W sklepie sprzedawczyni musiala byc niedoinformowana My rowniez mamy ten fotelik. Pasuje do PIck Up Top Air (nasz pierwszy wozek), ktorego juz niestety nie ma w sprzedazy, chyba, ze z drugiej reki. Pasuje rowniez do Chicco Trekking 2003, ktory obecnie uzywamy. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa154 Re: Do Yoja.... 30.10.03, 20:29 Fotelik Chicco Syntethis jest w sprzedazy również w komplecie z wózkiem wielofunkcyjnym Chicco Trio 2003 - to zastępca ubieglorocznego modelu 2002. I wiem, ze do tego typu wozzka na pewno pasuje. Wlsnie ten wozek zamierzamy kupic, chociaz niestety ostatnio podrozał o 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaama Re: Do Yoja.... 31.10.03, 14:22 Witam )) Ja właśnie mam Chicco Trio i bardzo go sobie chwalę. Mam nadzieję, że i Ty będziesz zadowolna z wyboru. Serdecznie pozdrawiam Krystyna Odpowiedz Link Zgłoś