Dodaj do ulubionych

Fotelik Chicco Synthesis 0-13 kg

08.09.03, 19:09
No właśnie co sądzicie na temat tego fotelika??
Fotelik Chicco Synthesis 0-13 kg
pozdrawiam Grazyna
Obserwuj wątek
    • benita30 Re: Fotelik Chicco Synthesis 0-13 kg 08.09.03, 20:32
      Bardzo mi odpowiadał i dziecku też. Świetny do bujania, głęboki i jak dziecko
      jest większe to z niego nie wypływa.
      • selin77 Re: Fotelik Chicco Synthesis 0-13 kg 09.09.03, 21:50
        Dzięki smile)
    • yoja Re: Fotelik Chicco Synthesis 0-13 kg 10.09.03, 21:24
      Moj Marcelek po prostu go uwielbia. W domu jako kolyska-lezaczek, na spacerku
      zamontowany na wozku. Mamy wresję Chicco Autofix 0-13, rozni sie tylko tym ze
      ma podstawke montowana na siedzeniu w aucie i fotelik sie wpina w te podstawke
      i owija pasem. Boje sie tylko , ze na dlugo nam nie starczy, bo guguś ma 3
      miesiace i juz nozkami dotyka oparcia siedzenia w samochodzie.
      • donatta Re: Fotelik Chicco Synthesis 0-13 kg 11.09.03, 09:41
        Ja też jestem zadowolona - łatwo się montuje w samochodzie, łatwo przenosi, w
        domu może służyć jako leżaczek-bujaczek.
        Pozdrawiam
        Donata
      • biancia Do Yoja.... 11.09.03, 12:24
        Właśnie kupiłam taki fotelik od znajomej, mam pytanie jaki masz wózek na którym
        montujesz ten fotelik??
        Pozdrawiam
        biancia
        • ulaszek Re: Do Yoja.... 13.09.03, 12:15
          CZeść, my mamy wózek Chicco 2002 wraz z tym fotelikiem (i to jest najlepsza
          część tego wózka). Fotelik służy nam już od 9 miesięcy i to nie tylko do jazdy
          w samochodzie. Ulanka od początku siedziała w nim gdy ja korzystałam z łazienki
          (fotelik nakładałam na wannę, a Ulcia była zadowolona, że widzi co mama robi) i
          w przeciwieństwie do wanienki mogłam ją przypiąć pasami, żeby nie wypadła, a
          gdy zasnęła uśpiona szumem suszarki było jej tam całkiem wygodnie. Teraz gdy
          Ulcia już podrosła stawiam fotelik na podłodze a córcia albo się w nim kołysze,
          albo próbuje z niego wyjść - zawsze ma jakieś zajęcie, nie siedzi bezpośrednio
          na płytkach, a ja spokojnie mogę wziąć prysznic.
          • biancia Re: Do Yoja.... 13.09.03, 13:34
            Ten wózeczek taką ma nazwę? Chicco 2002? Czy jest to jakiś typ... bo wczoraj
            pani w sklepie Chicco powiedziała mi, że do tych fotelików pasują tylko wózki
            typu Tech... Chciałabym kupić używany dlatego się tak dopytujęsmile)
            Pozdrawiam
            bianka + 27 tyg. brzucholek
            • emiczek Re: Do Yoja.... 30.10.03, 10:53
              z tego co wiem to obecnie pasuja do niego tech-y bo to tegoroczne modele.
              dowiedz sie w sklepie na al. Solidarnosci - tam powinni miec jeszcze moze
              jakies zeszloroczne chicco 2002
            • kiranna Re: Do Yoja.... 30.10.03, 11:11
              W sklepie sprzedawczyni musiala byc niedoinformowana smile My rowniez mamy ten
              fotelik. Pasuje do PIck Up Top Air (nasz pierwszy wozek), ktorego juz niestety
              nie ma w sprzedazy, chyba, ze z drugiej reki. Pasuje rowniez do Chicco Trekking
              2003, ktory obecnie uzywamy.
              pozdr.
            • ewa154 Re: Do Yoja.... 30.10.03, 20:29
              Fotelik Chicco Syntethis jest w sprzedazy również w komplecie z wózkiem
              wielofunkcyjnym Chicco Trio 2003 - to zastępca ubieglorocznego modelu 2002. I
              wiem, ze do tego typu wozzka na pewno pasuje.
              Wlsnie ten wozek zamierzamy kupic, chociaz niestety ostatnio podrozał o 100
              zł. uncertain
              • kaaama Re: Do Yoja.... 31.10.03, 14:22
                Witam smile))
                Ja właśnie mam Chicco Trio i bardzo go sobie chwalę. Mam nadzieję, że i Ty
                będziesz zadowolna z wyboru.
                Serdecznie pozdrawiam
                Krystyna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka