ivek1 10.09.03, 14:19 Mam pytanie czy Wasz wozek tez tak strasznie skrzypi (plastik laczacy konstrukcje wozka z podwoziem)? Chcialem sie dowiedziec wiedziec, czy to tylko nasz wozek (Magnum) jest tak felerny czy to "normalne". pozdrawiam, IVek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_aga Re: do posiadaczy wozkow Inglesina 10.09.03, 15:09 nie wiem czy można uznać to za pocieszajace, ale nie tylko ty masz ten problem.Już o tym było na forum.Nam od nowości skrzypiał cały wózek, tzn i plastiki i koła.Koła po uzyciu smaru przestają na jakis czas, łaczeń plastikowych nie udało nam się pokonać, od 15 m-cy ! Odpowiedz Link Zgłoś
ivek1 Re: do posiadaczy wozkow Inglesina 10.09.03, 15:24 j_aga napisała: > nie wiem czy można uznać to za pocieszajace, ale nie tylko ty masz ten > problem.Już o tym było na forum.Nam od nowości skrzypiał cały wózek, tzn i > plastiki i koła.Koła po uzyciu smaru przestają na jakis czas, łaczeń > plastikowych nie udało nam się pokonać, od 15 m-cy ! Nie no jasne, ze to pocieszajace, ze nie tylko ja mam taki problem. Ja pryskalem problematyczne miejsca plynem WD ale to nie pomoglo za wiele. Po kilku dniach wszystko skrzypi tak samo glosno i rozpaczliwie. Pozdrawiam, Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
eszulczewska Re: do posiadaczy wozkow Inglesina 10.09.03, 20:20 Dolaczam sie do posiadaczy skrzypiacej Inglesiny Magnum. Smarowanko dziala najwyzej przez tydzien....juz (po 14 miesiacach) zdazylam sie przyzwyczaic. Na szczescie nie bylo tak od poczatku, gdy nasza Ola byla naprawde mala. Pozdrawiam, Ewa, mama Oli Odpowiedz Link Zgłoś
ivek1 Re: do posiadaczy wozkow Inglesina 11.09.03, 08:29 eszulczewska napisała: > Dolaczam sie do posiadaczy skrzypiacej Inglesiny Magnum. Smarowanko dziala > najwyzej przez tydzien....juz (po 14 miesiacach) zdazylam sie przyzwyczaic. Na > szczescie nie bylo tak od poczatku, gdy nasza Ola byla naprawde mala. > > Pozdrawiam, > Ewa, mama Oli Nasza walka trwala nieco krocej, bo 8 miesiecy. Wozek skrzypi od poczatku (teraz nieco glosniej). Tak sie zastanawiam, czy czasem te trzaski nie kojarza sie naszej pociesze ze snem i zasypianiem. Byc moze zmiana wozka, czy jego naprawa spowodowalaby, ze nie zasypial by tak latwo na spacerach ) pozdrawiam, Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
redorek Re: do posiadaczy wozkow Inglesina 11.09.03, 08:45 Mój tez skrzypi ale jakos okresowo tzn. niekiedy przestaje i jest o wiele przyjemniej od razu. A ja mam jeszcze jedno pytanie - czy tapicerkę można wrzucić do pralki czy lepiej wyprac ręcznie?? Pralka zapewne wypierze lepiej, ale czy czegoś nie uszkodzi?? Redorek Odpowiedz Link Zgłoś
donatta Re: do posiadaczy wozkow Inglesina - pranie 11.09.03, 09:40 Cześć, Ja prałam w pralce - tyle, że w programie 'wełna' - czyli krótszy cykl prania i pralka obchodzi się trochę łagodniej z tym, co w środku Wszystko było ok. Pozdrawiam Donata Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-j Re: do posiadaczy wozkow Inglesina - pranie 11.09.03, 14:55 Skrzypi, skrzypi , naszczęście Małemu to nie przeszkadza . Smarowanie pomaga, ale tylko na jakiś czas. A składanie budki hałasuje - i to już Małemu przeszkadza - a nasmarować się nie da . Ja prałam ręcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ivek1 Re: do posiadaczy wozkow Inglesina - pranie 11.09.03, 15:09 kasia-j napisała: > > A składanie budki hałasuje - i to już Małemu przeszkadza - a nasmarować się > nie da . Sprzedawca jak go pytalismy dlaczego skladanie budki tak glosno strzela smial sie mowiac "widac ze to bedzie Panstwa pierwsze dziecko, slyszeli Panstwo kiedys rozpedzonego Tira?" No, ale juz w parku to brzmi jak huk pioruna dla dziecka. My pierzemy w pralce, nawet nie niszczy to specjalnie materialu. Pozdrawiam, Ivek Odpowiedz Link Zgłoś