yrenka84 24.05.08, 12:13 Do którego roku życia dziecko może korzystać z łóżeczka turystycznego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuchatka Re: Łóżeczko turystyczne? 24.05.08, 12:25 z tego co wiem tak samo jak z drewnianego-o ile nie dluzej... Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: Łóżeczko turystyczne? 09.07.08, 08:20 Jakie ograniczenia wagowe ma łóżeczko turystyczne?? Mam dużą trzylatkę i zastanawiam się czy łóżeczko turystyczne wytrzyma kilka dni wczasów Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: Łóżeczko turystyczne? 10.07.08, 20:45 świetnie !! dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
beata77_77 Re: Łóżeczko turystyczne? 09.07.08, 09:55 Myślę że do ok. 3-4 roku życia... tak zalecają producenci. Istotna jest na pewno waga dziecka, myslę ze z łóżeczkiem turystycznym jest tak jak i z wózkiem. Do jakichś 18 kg na pewno. A może i trochę więcej, też? O ile dziecku jest w miare wygodnie (chodzi o przestrzeń) to mozna je spokojnie w takim łóżeczku położyć spać. Zwłaszcza jeżeli ma ono służyć na okres przejściowy (urlop). Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: Łóżeczko turystyczne? 10.07.08, 10:03 mój syn ma 18 kg i łóżeczko ma się dobrze- mam chicco model bye byes Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwaczka78 do smeagoul 07.08.08, 19:49 Witam. Przeczytałam na forum, że jesteś użytkowniczką łóżeczka turystycznego chicco bye byes. Mam zamiar takie kupić jest na allegro w korzystnej cenie- co trochę mnie dziwi jak na taka firme.Nie widziałam w żadnym sklepie na żywo tego łóżeczka dlatego też chciałam zapytać jak ten zakup się sprawuje, jak się rozkłada (czy łatwo), czy ma materacyk bo na zdjęciu za bardzo nie widać a jeszcze od sprzedawcy nie dostałam odpowiedzi i ogólnie czy polecasz. Na aukcji są w kolorze niebieskim-marine chyba. Dodam tylko że chce używać łózeczka sporadycznie dlatego nie chcę wydawać nie wiadomo jakiej kwoty a to wydaje mi się ciekawa oferta. Liczę na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
bibzu Re: Łóżeczko turystyczne? 10.07.08, 17:06 My mamy lozeczko firmy coceco ( czyli raczej z tych tanszych) a wytrzymalo moje obciazenie czasami tak sobie szalejemy z cora ze obie w nim siedzimy i sie np gilgotamy, takze wydaje mi sie, ze kazde lozeczko po prostu wytrzyma wage dziecka, ktore sie w nim tylko zmiesci pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś