Dodaj do ulubionych

jaki lezaczek?

09.06.08, 18:57
witam mamysmileczy mozecie polecic fajny lezaczek i mate edukacyjna dla
malucha?pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • iwak82 Re: jaki lezaczek? 09.06.08, 20:53
      polecam matę canpolu, a leżaczek fisher price
      • didziunia Re: jaki lezaczek? 09.06.08, 22:05
        ja mam mate, lezaczek i krzeselko do karmienia z fisher price kolekcja
        rainforest i wszystko sie sprawdza smile ale jesli nie chcesz przeznaczac majatku
        na takie akcesoria, bo w gruncie rzeczy na macie cora bawila sie od ok 3 do 6,5
        miesiaca a z lezaczka zrezygnowala jak tylko nauczyla sie pelzac smile czyli tez w
        tym samym czasie i uzywalam go tylko na chwile jak musialam cos natychmiast
        zrobic a nie moglysmy tego robic razem, to proponuje kupic cos tanszego (teraz
        bym tak zrobila suspicious) jedyne w co warto zainwestowac to krzeselko bo jest
        przydatne i na dlugo dlugo smile pozdrawiam i milych zakupow zycze smile
        • ktosia.0 Re: jaki lezaczek? 09.06.08, 22:50
          polecam leżaczek BabyBjorn jest genialny i bezpieczny - moja mała go
          uwielbia - pod naciskiem jej ciała sam sprężynuje i uspokaja
          dziecko, a matę kupiam Tiny Love i jestem z niej bardzo zadowolona,
          potrafi zająć małą na dość długosmile
          • ewaoraszek Re: jaki lezaczek? 10.06.08, 07:51
            Jeżeli chodzi o matę to fajną ma firma Taft toys - jest kolorowa, a przede
            wszystkim duża - ma 100*150 cm. Tak więc dzieciątko jak już nawet będzie
            pełzające będzie miało po czym szaleć. Ja miałam matę fisher price rain forest -
            córcia owszem bawiła się, jednak szybko z niej wyrosła - a na taft toyu mogłaby
            jeszcze spokojnie pobiegać. Leżaczek mamy chicco i jak na razie się sprawdza -
            używamy go już tylko do karmienia wink
            Pozdrawiam
    • krropka Re: jaki lezaczek? 10.06.08, 08:59
      lezeczek mam taki
      www.allegro.pl/item372889497_fisher_price_lezaczek_bujaczek_wibracje_do_18kg.html
      i jestem bardzo zadowolona, maly ma teraz 11 mies i nadal w nim siedzi, moze
      robic przerozne wygibasy i nie spadnie.
      a jesli chodzi o mate to mam Baby Mix i jestem zadowolona, nie przywiazywalabym
      duzej wagi do maty, byle by byla kolorowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka