aaczarna 09.06.08, 18:57 witam mamyczy mozecie polecic fajny lezaczek i mate edukacyjna dla malucha?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwak82 Re: jaki lezaczek? 09.06.08, 20:53 polecam matę canpolu, a leżaczek fisher price Odpowiedz Link Zgłoś
didziunia Re: jaki lezaczek? 09.06.08, 22:05 ja mam mate, lezaczek i krzeselko do karmienia z fisher price kolekcja rainforest i wszystko sie sprawdza ale jesli nie chcesz przeznaczac majatku na takie akcesoria, bo w gruncie rzeczy na macie cora bawila sie od ok 3 do 6,5 miesiaca a z lezaczka zrezygnowala jak tylko nauczyla sie pelzac czyli tez w tym samym czasie i uzywalam go tylko na chwile jak musialam cos natychmiast zrobic a nie moglysmy tego robic razem, to proponuje kupic cos tanszego (teraz bym tak zrobila ) jedyne w co warto zainwestowac to krzeselko bo jest przydatne i na dlugo dlugo pozdrawiam i milych zakupow zycze Odpowiedz Link Zgłoś
ktosia.0 Re: jaki lezaczek? 09.06.08, 22:50 polecam leżaczek BabyBjorn jest genialny i bezpieczny - moja mała go uwielbia - pod naciskiem jej ciała sam sprężynuje i uspokaja dziecko, a matę kupiam Tiny Love i jestem z niej bardzo zadowolona, potrafi zająć małą na dość długo Odpowiedz Link Zgłoś
ewaoraszek Re: jaki lezaczek? 10.06.08, 07:51 Jeżeli chodzi o matę to fajną ma firma Taft toys - jest kolorowa, a przede wszystkim duża - ma 100*150 cm. Tak więc dzieciątko jak już nawet będzie pełzające będzie miało po czym szaleć. Ja miałam matę fisher price rain forest - córcia owszem bawiła się, jednak szybko z niej wyrosła - a na taft toyu mogłaby jeszcze spokojnie pobiegać. Leżaczek mamy chicco i jak na razie się sprawdza - używamy go już tylko do karmienia Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krropka Re: jaki lezaczek? 10.06.08, 08:59 lezeczek mam taki www.allegro.pl/item372889497_fisher_price_lezaczek_bujaczek_wibracje_do_18kg.html i jestem bardzo zadowolona, maly ma teraz 11 mies i nadal w nim siedzi, moze robic przerozne wygibasy i nie spadnie. a jesli chodzi o mate to mam Baby Mix i jestem zadowolona, nie przywiazywalabym duzej wagi do maty, byle by byla kolorowa. Odpowiedz Link Zgłoś