foczka4 22.09.03, 19:35 Czesc 1.Orientujecie sie moze gdzie we Wroclawiu mozna poogladac(i nie tylko) wozek firmy Mutsy??????? 2. a gdzie mozna zerknac na ceny bebecarow na necie???? z gory dziekuje za wszelkie informacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotka213 Re: Mutsy, Bebecar 23.09.03, 10:00 Wózki Mutsy widziałam w hurtowni "Askot" na Krasińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Mutsy, Bebecar 23.09.03, 10:54 Strona dystrybutora Bebecara: godex.com.pl Pozdrawiam Daga z Jasiem (2) i Miką (10) www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=621&w=6909827 Odpowiedz Link Zgłoś
olaoliwia Re: Mutsy, Bebecar 06.10.03, 23:11 Cześć! Jeżeli chodzi o MUTSY to gorąco polecam. Sama mam ten rewelacyjny,choć nie tani wózek. Naprawdę warto w niego zainwestować! pozdrawiam OLA i Oliwia(27.05.03) Odpowiedz Link Zgłoś
dar20001 Re: Mutsy, Bebecar 07.10.03, 09:37 a jak z długością gondoli .Ci z którymi rozmawiałem mówją że bardzo mała i że spacerówka wąska i krótka? Tada Odpowiedz Link Zgłoś
semi Re: Mutsy, Bebecar 27.11.03, 09:30 Witam, Moja córcia jeździła w gondoli Mutsy do 6 miesiąca. Gondola jest płytka, ale jeśli dziecko jeszcze samo nie siada, nie ma problemu. Poza tym w gondoli są też pasy do przypięcia dziecka. Spacerówka też na poczatku wydawała mi się wąska, ale teraz mała jeździ w grubym zimowym śpiworku i miesca jest dosyć. A wózek polecam goraco! Przez parę miesięcy używałam Polaka Oriona ale sprzedaliśmy go, bo poza super systemem składania, wózek okazał się beznadziejny. Zamiana na Mutsy była jak przesiadka z malucha do mercedesa)) Odpowiedz Link Zgłoś
olaoliwia Re: Mutsy, Bebecar 07.10.03, 10:15 To fakt, że gondola jest trochę mała. Moja Oliwcia ma skończone 4 m-ce i już przymierzamy się do spacerówki. A ta jest naprawdę super. wcale nie mała. choć to zależy od dziecka, a moja mała do maleńkich dzieci nie należy. Pomimo mniejszej gondolki i tak gorąco polecam MUTSY, gdyż jest naprawdę odlotowy. Nie ma osoby która by się za nami nie zobaczyła! i ma super fotelik samochodowy który zakładamy na kółka i jedziemy na zakupy.Pozdrawiamy Ola i Oliwia. P.S. my jeździmy czerwonym! Odpowiedz Link Zgłoś
macias-mada Re: Mutsy, Bebecar 20.11.03, 10:22 Witam, pilnie szukam gondoli do Trackera lub Trackera City, a tutaj poruszacie tematy Bebecara dlatego spróbuję. Może któraś z mam już nie potrzebuje gondoli i chciałaby ją sprzedać, szukam koloru ciemno-szarego. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś