dollores1 24.09.03, 17:15 Przymierzam się do zakupu wózka głęboko-spacerowego, z dotychczas oglądanych najbardziej podobają mi się Deltim Focus i Kamoa Pacific - co o nich sądzicie, a może jakieś inne propozycje??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ani_st Re: Jaki wózek do 1.000 zł ???? 24.09.03, 18:11 My mielismy gleboko- spacerowy deltim, ale nie podobala nam sie spacerowka wiec kupilismy inna. Poza tym spacerowki deltima nie skladaj sie w jednej calosci tylko na dwie raty tz. osobnmo "podwozie" i osobno gora wiec zajmuje duzo miejsca w aucie. Kolezanka moja od poczatku wozila dzieciatko w graco Vojager Air 6 i sobie chwalila, my kupilismy ten wozek jako spacerowy i jest super Pozdrawiam Anita Odpowiedz Link Zgłoś
ani_st Re: Jaki wózek do 1.000 zł ???? 24.09.03, 18:11 acha i jeszcze Graco nie kosztuje wiecej niz 600 zl - oczywiscie ten model o ktorym tu pisze papa Odpowiedz Link Zgłoś
dollores1 Re: Jaki wózek do 1.000 zł ???? 24.09.03, 18:20 Myśleliśmy o Graco ale czytaliśmy na forum że te wózki są bardzo ciężkie. Zaletą Kamoa jest to że jest leciutki (11 kg) i można nim manewrować jedną ręką - jest rewelacyjnie wyważony, a Deltim Focus jest bardzo chwalony na forum. W grę wchodzą tylko wózki z pompowanymi kołami. Odpowiedz Link Zgłoś
ani_st Re: Jaki wózek do 1.000 zł ???? 24.09.03, 18:24 Graco Voyager Air 6 ma pompowane kola przednie i tylne oraz podwojne przednie skretne, swietnie sie go prowadzi i wcale nie jest taki ciezki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dollores1 Re: Jaki wózek do 1.000 zł ???? 24.09.03, 18:35 Byłam przed chwilą na stronie Graco. Faktycznie całkiem sympatycznie wyglądają te wózki, ale chyba wszystkie to spacerówki. Nie wiem czy w ofercie jest jakiś wózek GŁĘBOKI z możliwością zmiany na spacerowy. Urodzę prawdopodobnie w grudniu a noworodka chyba nie można wozic w spacerówce (zwłaszcza zimą)??? Odpowiedz Link Zgłoś
benita30 Re: Jaki wózek do 1.000 zł ???? 24.09.03, 21:13 Witaj, jest jeszcze Deltim Voyager 568- + 82- za nosidło usztywniane; albo Mikado Discovery z nosidłem 639- Ceny ze sklepu przy hurtowni Odpowiedz Link Zgłoś
wwwooo Re: Jaki wózek do 1.000 zł ???? 25.09.03, 16:44 Polecam komisy i stronę edziecko kupię/sprzedam. Popełniłam ten błąd i kupiłam nowy wózek głeboki 1400 zł. Teraz będę szcześliwa jak go sprzedam za 600 zł wraz z dodatkami.Spacerowy kupiłam już w komisie (używany kilka miesięcy)za 800 zł a w sklepie kosztuje 1600zł. W ten sposób kupisz wózek markowy w dobrym lub idealnym stanie, lekki, super funkcjionaly i w rozsądnej cenie. Pozdrawiam iwona Odpowiedz Link Zgłoś
renka14 Re: Jaki wózek do 1.000 zł ???? 25.09.03, 17:34 dziewczyny, a co myślicie o takim polskim wózku Krasnal, czy ktoś go ma , bo wygląda cąłkiem fajnie a kosztuje około 450 złotych, potrzebuję opinię kogoś kto go używa na co dzień i zdradźcie mi tajemnicę dlaczego te pompowane koła są takie ważne, bo mnie się wydaje że to jakiś kłopot niepotrzebny, ale może sie mylę Odpowiedz Link Zgłoś
benita30 pompowane koła 25.09.03, 19:43 pompowane koła nie są ważne jeśli wózek ma dobre resory bo wtedy nabijaja tylko wagi. Ja miałam gondole na piankowych kołach i była super. Deltim gugu rabit ma gumowe koła i kosztuje tylko 389- + 82- za nosidło Odpowiedz Link Zgłoś
silije.amj Re: pompowane koła 13.11.03, 13:59 Pompowane koła są ważne, jeśli mieszka się tak jak my w miejscu, gdzie o chodnikach tylko słyszano. Odpowiedz Link Zgłoś