ilonsa 23.07.08, 10:01 Czy kupię ubranka tej firmy w jakimś sklepie stacjonarnym? Chodzi mi o Warszawę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majarzeszow Re: Early days 23.07.08, 10:15 ja kupuje na Allegro, bo ciuszki sa naprawde warte swojej ceny i w sumie niedrogie. 7-pak body trzyma sie idealnie ! popatrz czy ktorys ze sprzedawcow nie jest z Warszawy (by mozna bylo odebrac osobiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 Re: Early days 23.07.08, 11:07 a co chcesz kupić?? ja kupiłam piżamki , skusiła mnie cena 2 pack za 32 zł na allegro, zmierzyłam i spodenki były dużo za duże, zawsze jednak piorę na delikatnym programie ubranka nowe i te piżamki tez odświeżyłam, po wypraniu spodenki bardzo się skróciły i są w sam raz, piżamki kupowałam z myślą o jesieni ale teraz je nosi po domu jako dresik bo zaraz będą za małe ( Odpowiedz Link Zgłoś
maultier1 Re: Early days 23.07.08, 19:37 Raczej na allegro albo w UK. Nie spotkalam sie nigdy z Primarkiem w Polsce. A ceny faktycznie maja przystepne. Spodnie z tego co zauwazylam wychodza rozmiarowo wieksze, inaczej jest z koszulkami czy z bluzami. Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: Early days 24.07.08, 21:54 na allegro zdzierja, to jest bardzo tni firma w UK, lepiej kupowac bezposrednio (przez znjomych w UK) Odpowiedz Link Zgłoś
ilonsa Re: Early days 25.07.08, 21:58 masz rację na allegro jest niezła przebitka dlatego miałam nadzieję, że jest jakiś sklep stacjonarny... Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: Early days 25.07.08, 22:26 Ja na jakość early days nie narzekam - mieliśmy najróżniejsze rzeczy: body, skarpetki, koszulki, bluzeczki, sukieneczki, spodenki, sweterek, kurteczkę jeansową, wszystko świetnie się nosiło i było odpowiednie rozmiarowo. Tylko z piżamkami mieliśmy trochę kłopotów - moja 3-latka, 96cm, właśnie dorosła teraz do piżamek w rozmiarze 18- 24m... Natomiast w poprzednim dwupaku, rozmiar mniejszym, jedne spodenki sie wstąpiły a drugie nie, więc było między nimi min. 5cm różnicy na długości. Dobrze, że to spodenki od piżamki, gdzie spodenki mogą być trochę krótsze... Ale ogólnie early days polecam. Teraz mamy trochę bluzeczek, b. ładne letnie sukienki i spodnie marki girl2girl (marka tej samej firmy, Primark, tylko dla nieco starszych dziewczynek) i też nie mam zastrzeżeń do jakości, a i wzornictwo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś