maja11-25 26.07.08, 19:54 dziewczyny czy ktoras z was miala wozek polak ja ostatnio ogladalam ten wozek i jest troche ciezki ale jednak sie zastanawiam czy go nie kupic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko1335 Re: wozek polak 26.07.08, 21:42 Popieram, miałam pożyczonego Polaka, model Picollo (głęboki i spacerówka)- porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
maja4021 Re: wozek polak 27.07.08, 09:13 jezeli zapytasz ktory polecacie zaraz beda sie sypały propozycje ale niestety tych drogich modeliwszystko zalezy od zasobnosci (niestety)portfela.Wozkow jest naprawde baaardzo duzo,wystarczy isc do sklepu i popatrzec) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.skupa Re: wozek polak 27.07.08, 10:05 Ja miałam polaka model orion Duży, duże pompowane koła,przekładana rączka, bardzo dobrze sie prowadził. Do momentu kiedy mały miał z 10 miasięcy i ważył z 10 kg... Wózek 18 kg + 10 dziecko + zakupy 10 (pakowny kosz) i do domu jak z workiem cementu.... Ogólnie byłam z niego zadowolona - na plaży też się sprawdził- ale jeśli tylko nie mieszkasz w bloku i nie musisz targać go po schodach to na spacery jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
maja11-25 Re: wozek polak 27.07.08, 20:23 te wozki sa bardzo ciezkie i nie wiem czy od razu nie kupic gleboko spacerowego na poczatek rozkladany do spania na plasko a jak bedzie stabilnie juz male siedziec skladany jak spacerowy dzieki za opinie pozdrawiam majka Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.skupa Re: wozek polak 27.07.08, 21:19 Ten Orion to właśnie głęboko spacerowy bez żadnych wyjmowanych gondoli, tylko dodatkowo takie nosidełko do wózka dla niemowlaka. Acha na zimę jest idealny bo ma fajne osłonki i zapięcia, więc dziecko nie zmarznie no i duże koła -śnieg nie straszny. Spacerówka duża z tackami i innymi bajerami tylko ta waga...Jak tylko była okazja przerzuciłam się na zwykłą parasolkę chicco 04 - ideał- rozkładana na płasko mały miał 10 miesięcy jak straciłam cierpliwość i siły.... Odpowiedz Link Zgłoś