pia_ 22.09.08, 12:20 We Wrocławiu na Bielanach i w Arkadach już nie ma, zostały tylko rękawiczki. Czy nigdzie już nie ma śladu po tych czapkach? www.allegro.pl/item438456835_h_m_czapka_paski_kwiatki_122_128.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clio_1 Re: Czy ktoś jeszcze widział te czapki w H&M? 22.09.08, 12:22 postaram się jutro wejść do Galerii łódzkiej, mogę sprawdzić i kupić. Jaki rozmiar cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Czy ktoś jeszcze widział te czapki w H&M? 22.09.08, 12:25 Kupowałam w Warszawskiej Arkadii dwa tygodnie temu. Wtedy było mnóstwo. Czapka cudna- są do niej też rękawiczki. Moja córcia wygląda w niej super Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Czy ktoś jeszcze widział te czapki w H&M? 22.09.08, 12:29 Ja dopiero tydzień temu kupiłam fioletowy płaszczyk w reKids, do którego nie pasuje nic innego tylko ta pasiasta czapka z H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Czy ktoś jeszcze widział te czapki w H&M? 22.09.08, 12:32 A jaki rozmiar Cię interesuje? Taki jak w linku? Jak będę w H&M i będą to dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
mimamo Re: Czy ktoś jeszcze widział te czapki w H&M? 22.09.08, 22:32 pia, ja dziś kupiłam fioletowy płaszczyk w Re, chyba ten co Ty, taki pikowany? z kapturem z futerkiem? W domu zauważyłam, że ma 1 wadę: nie ma za co powiesić w przedszkolu w szatni - nie przyszyli zawieszki, ale ogólnie ok. ) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Czy ktoś jeszcze widział te czapki w H&M? 22.09.08, 12:31 No właśnie z rozmiarem to jest problem, potrzebuję na głowę 52 cm, dlatego chciałam przymierzyć młodej w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Czy ktoś jeszcze widział te czapki w H&M? 22.09.08, 12:44 Rozmiar jednak 104-116, ale na razie nie kupujcie mi, dzwoniłam do sklepu, powiedzieli, że w tym tygodniu powinno coś przyjść, jak nie to poproszę Was o zakup, albo przyciśnięta kupię na Allegro Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Czy ktoś jeszcze widział te czapki w H&M? 22.09.08, 13:16 tez chciałam kupić tę czapkę w którym sklepie ma być ta dostawa? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Czy ktoś jeszcze widział te czapki w H&M? 22.09.08, 13:52 Pytałam na Bielanach, jutro znajoma będzie w Arkadach, to rzuci okiem, czy moze przyszły. Niestety wogóle nie bywam w PG więc nie wiem jaka tam jest sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: do pade 23.09.08, 08:34 w arkadach, były po sztuce z każdego rozmiaru, jak wychodzilam nie było ani jednej Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: do pade 23.09.08, 09:40 A to pech, znajoma była w Arkadach wczoraj popołudniu i nie było tych czapek, ale sprzedawczynie powiedziały, że mają przyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: Czy ktoś jeszcze widział te czapki w H&M? 22.09.08, 13:23 w zeszłym tyg. w Warszawie w Reducie były. Odpowiedz Link Zgłoś
mozynka Re: Czy ktoś jeszcze widział te czapki w H&M? 22.09.08, 13:36 są naprawdę bardzo ładne i czapki i rękawiczki szkoda ze takich szaliczków nie ma.....a może ktoś wie czy będą? Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Re: Czy ktoś jeszcze widział te czapki w H&M? 22.09.08, 16:39 Byłam parę dni temu w galerii grunwaldzkiej, kupywałam córce tam kurtkę i zwróciłam uwagę na te czapki ,było ich dużo ale czemu wtedy nie kupiłam to nie wiem Dziś właśnie dojrzałam do takiej ważnej decyzji jak kupno czapki i wysłałam tam męża. Zdjął po kryjomu ostatnią (122-128) z manekina . Nie było już rękawiczek i golfików. Panie akuray rozkładały rzeczy z nowej dostawy , ale akurat tych nie było , podobno będą w przyszłym tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Re: Czy ktoś jeszcze widział te czapki w H&M? 22.09.08, 18:27 mam tę cząpkę już w domu i dobra jest ale na mnie tak więc wraca na manekina , dołaczam do oczekujących na nową dostawę Pia masz jakieś numery tel do naszych hm ? Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Czy ktoś jeszcze widział te czapki w H&M? 22.09.08, 19:13 Sklepy H&M w Polsce : www.cogdziezaile.pl/index.php?c=sh&seashop=1&ses_marka[]=4 Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: Czy ktoś jeszcze widział te czapki w H&M? 22.09.08, 19:42 W tym wzorze chyba nigdy nie było golfików (tylko czapeczki i rękawiczki). Golfiki na polarku (golfiko-szaliczki) były do czapek zimowych na polarku w podobnej kolorystyce (czapka, rękawiczki, golfiko-szalik, zwykły szalik), a to jest czapeczka jesienna. Te jesienne sa faktycznie dosyć duże: ja prawie naciągnę sobie na głowę rozmiar 104-116 (czyli niby 3-6 lat). Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: Czy ktoś jeszcze widział te czapki w H&M? 22.09.08, 19:44 poprzedni post do ma.malina był Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Czy ktoś jeszcze widział te czapki w H&M? 23.09.08, 00:34 W Gdańsku tych czapek mnóstwo wisi Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Czy ktoś jeszcze widział te czapki w H&M? 23.09.08, 09:41 W tym Gdańsku to wogóle jest kilka fajnych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: Czy ktoś jeszcze widział te czapki w H&M? 23.09.08, 11:43 Czapeczka jest śliczna.Na moją 7-latkę 122-128 jest super.niestety zmuszona byłam kupić na allegro.W Lublinie nie było Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Są na Bielanach 24.09.08, 10:59 Pia - jeśli jesteś jeszcze zainteresowana to są te czapki na Bielanach - kilka sztuk , ale są . Nie ma natomiast rękawiczek. I faktycznie są duże - na moją typową 6-latkę ta czapka w rozmiarze 3-6 lat jest ciut za duża Teraz szukam rękawiczek Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Są na Bielanach 24.09.08, 11:08 Dzięki, teraz żałuję, że nie kupiłam rękawiczek kiedy były. To jakiś absurd! Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ do ma.malina 24.09.08, 11:17 Dzięki, zadzwoniłam i odłożyli mi Mam prośbę, jakbyś zobaczyła rękawiczki (teraz wogóle prawie nie jeźdzę po sklepach), to odłóż mi proszę rozmiar 3-6 lat i daj mi znać. Z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: pia 24.09.08, 11:32 O matko, to które wybrać? Dla 5-latki chyba 5-8, ale ponoć czapki są duże to rękawiczki może także? Doradzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: pia 24.09.08, 11:41 Moja 4,5 latka nosi 5-8 i są dobre, więc polecam większe. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Re: pia 24.09.08, 11:46 kupiłam wczoraj dla synka znajomej rękawiczki ze spidermanem w rozmiarze 5-8 i na moją 6 latkę są w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Re: pia 24.09.08, 11:50 biedny mój mąż obiecał że podjedzie później do arkad wr , kupić rękawiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: ma.malina 24.09.08, 11:59 No do Arkad to nie podjadę, bo mam kiepski dojazd i czasu mało, ale moze ostaną sią tam do poniedziałku, wtedy poproszę znajomą. Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: pia 24.09.08, 11:54 czapki faktycznie sa dosc duze ale rekawiczki wychodzą mniejsze ja bym wziela te 5-8 lat Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Re: pia 24.09.08, 12:52 nie ma rękawiczek w arkadach wr Jak byś je gdzieś wytropiła to daj znać Odpowiedz Link Zgłoś