monia19722 25.09.08, 11:34 proponuje założyć osobne forum pt TCHIBO, ponieważ codziennie jest kilka wątków w tym temacie ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paniwaz Re: do moderatorów w/s TCHIBO 25.09.08, 11:56 Ja uprzejmie przepraszam, że odzywam się nie pytana oraz bez stanowiska moderator, ale pragnę wyrazić swoja opinie na poruszony temat. Jestem przekonana, ze osobne forum dla Tchibo to chybiony pomysł, jako że w gąszczu forów pewnie umrze śmiercią naturalną w dwa tygodnie. Ponadto zaglądanie do osobnego forum o tak selektywnej tematyce to za dużo jak dla matki z milionem obowiązków. Zatem optuję, za pozostawieniem Tchibo w spokoju na forum zakupy. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-i-k-a Re: do moderatorów w/s TCHIBO 25.09.08, 12:26 W takim razie należałoby tez załozyc osobne forum NEXT, bo watkow o ciuszkach nextowych tez jest kilka codziennie, i to przez caly rok, a nie wtedy, gdy "rzucaja" kombinezony i buty na zimę . Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 Re: do moderatorów w/s TCHIBO 25.09.08, 13:11 no faktycznie, to chyba jedyny sezon kiedy Tchibo jest oblężane, chyba że jeszcze jakaś kolekcja budzi tyle zainteresowania ? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: do moderatorów w/s TCHIBO 25.09.08, 12:30 Monia, założyłaś kolejny watek z nazwą TCHIBO w temacie. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 Re: do moderatorów w/s TCHIBO 25.09.08, 13:12 kropkacom napisała: > Monia, założyłaś kolejny watek z nazwą TCHIBO w temacie. Gratulacje. kolejna podpora do mojego pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś
mustardseed Re: do moderatorów w/s TCHIBO 25.09.08, 13:22 Nie, zostawcie Tchibo na Zakupach! Przeciez spelnia kryteria Zakupow! Inaczej Zakupy beda swiecic pustkami. A kolekcje dzieciece w Tchibo co jakis czas tylko sa Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: do moderatorów w/s TCHIBO 25.09.08, 14:03 wątpię, by taka opcja wchodziła w grę, bo jeżeli tak musiałoby też powstać forum Next, Ecco, Zakupy w Ameryce, Tesco itd. Odpowiedz Link Zgłoś