kurova 09.10.08, 19:01 Potrzebowałabym zdjęcia poprzedniej kolekcji NEXT, czy któraś mama zachowała sobie gdzieś na komputerze, a może na stronie Nexta można gdzieś do tego dotrzeć tylko ja nie wiem gdzie? Poradźcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkacom Re: NEXT-kolekcja wiosna-lato-katalog 09.10.08, 19:18 Napisz jakiego zdjęcia potrzebujesz może ktoś ma. W necie chyba nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: NEXT-kolekcja wiosna-lato-katalog 09.10.08, 20:08 na allegro jest jeszcze kilka rzeczy wystawionych z tej kolekcji, mozesz skopiowac zdjęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
kurova Re: NEXT-kolekcja wiosna-lato-katalog 09.10.08, 20:44 No właśnie allegro przeleciałam i nie ma. A potrzebuję kilka zdjęć, bo na wiosnę kupiłam trochę rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk1 Re: NEXT-kolekcja wiosna-lato-katalog 09.10.08, 22:53 Napisz o jakie ubranka Ci chodzi, moze bede mogła pomóc.Mam sporo zdjęć na kompie a w razie czego katalog papierowy... Odpowiedz Link Zgłoś
kurova Re: NEXT-kolekcja wiosna-lato-katalog 10.10.08, 10:43 Taaa, myślisz że to tak łatwo wytłumaczyć. 1. W przedziale newborn(chyba)na siedzącym maleństwie taki komplecik spodnie i bluzeczka w paseczki z błyszczącą czachą. Kolor kompletu taki fajny, miętowy zielony. Czacha srebrna. 2.Dwupak spodni ( brązowe i błękitne), na bawełnianej podszewce, nogawki z boku mają patki, że można je też podwijać. 3.W przedziale dużych chłopców ( ale nie pamiętam dokładnie ), dwupak kapelusików (jasny beżowy i błękitny) rozmiar 3-5 lat 4.Jeansowa czapka z daszkiem , rozm.3-6 lat, na czapce napis NXT 1982. 5.Spodnie jeansowe, rozm.6 lat, z boku z patką, że można je wywijać. Ten rozmiar kosztował 6 Ł. Jeśli będzie chciało Ci się poszukać, to bardzo dziękuję za poświęcony czas. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mariza11 Re: NEXT-kolekcja wiosna-lato-katalog 10.10.08, 11:13 O! To ja tez bym prosiła o przesłanie zdjęć Kupiłam moim dziewczynkom sukienki i kapelusiki z linii "Next signature", były w nich jeden jedyny raz a pewnie na wiosnę będa już za małe. Sukienki na szerokich ramiączkach, odcięte "pod biustem" i z bladoróżową wiązaną szarfą pod tymże "biustem". Sukienki w kolorze bladozielonym w bukieciki drobnych kwiatuszków a z pod spodu wystaje różowa falbanka. Do tej sukienki są kapelusiki. Z tym, że na jednym zdjęciu w katalogu były z rózową podszewką, a na innym bez tej podszewki. Ja mam kapelusiki bez podszewki. Jakby udało Ci się znaleźć i przesłać te zdjęcia, to byłabym baaardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk1 do Kurova 10.10.08, 11:52 mam wiekszosc z tych zdjec, wysle Ci je w sobote wieczorem ok??Podaj tylko maila innego niz gazetowy jak masz... Odpowiedz Link Zgłoś
kurova Re: do Kurova 10.10.08, 17:23 Stokrotne dzięki, mój adres oprócz gazetowego to: kurova75.s@gmail.com. Odpowiedz Link Zgłoś